Клипот во знакот на АквиланиМало загревање :zlo:
па нему ке му биде најтешко да игра на неговиот стадион ,таму каде што го достигна врвот .Клипот во знакот на Аквилани
Да така имаше самиот тој изјавено.Дека има големи шанси да се врати порано од предвиденото и да изигра некој меч од последните 3 колапа нему ке му биде најтешко да игра на неговиот стадион ,таму каде што го достигна врвот .
Имаше некој муабети дека може да се врати квањарела последните 3 кола ?
Брат не му дошло редот, имам 100 работи у моментов што ми се случуваатВлатче што не ставиш дизајн на страницата на фб како што е на Милан ?! Можеш да ја ставиш сликава Прегледај го приврзокот 41983
Ако дојде време да учиме од Наполи.Ама ич не сум оптимист за утакмицава незнам зашто у гости сумљиво малце и со составот кој ќе играат пола не се тука ко што прочитав?Се надевам дека ДелНери го гледаше денешниот натпревар меѓу Наполи и Лацио и ќе научи нешто од Мацари.
Дома изгубивме од нив последен пат.За купот кога беше тоа.Сега на гости играме и ништо се нема сменето и подобрено кај нас така да........Ако дојде време да учиме од Наполи.Ама ич не сум оптимист за утакмицава незнам зашто у гости сумљиво малце и со составот кој ќе играат пола не се тука ко што прочитав?