Фан Клуб: Јувентус

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Биде ли продаден Буфон во летниот преоден рок ( а се позигледно е ) Јувентус само уште толку ќе потоне. Ги продаваат играчите кој беа со Јуве и во б, а се натегаат и со Капитенот за 1 милион (играч кој е легенда на клубот, кој е толку години во Јувентус а Амаури зема плата од 4 милиони :tapp:), какви луѓе се ова не ми е јасно. Поготово што човек е газдава пак уште повеќе не ми е јасно. Обично велат крушата под круша паѓа, но во овој случај многу далеку паднала крушата. Од великан во Италија направија еден обичен циркуз.
Да не се во моментов Буфон и Алекс да помогнат колку толку со своето искуство ќе бевме под 10 место, а тек наредната сезона следуваат вистинските циркузи.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Добро бре луѓе, како да сте од вчера ,кајка му стара. Па за Буфон не поминало лето а да не се "продаде". Сакате да ви најдам 50 наслови каде Буфон се "сели" во друг клуб? Ај престанете да цимолите тука, на сите ни е јасно што Буфон значи за Јуве, но додека нема изјава од официјално лице од Јуве , дека Буфон ке биде продаден, остајте го Џиџи на раат.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Добро бре луѓе, како да сте од вчера ,кајка му стара. Па за Буфон не поминало лето а да не се "продаде". Сакате да ви најдам 50 наслови каде Буфон се "сели" во друг клуб? Ај престанете да цимолите тука, на сите ни е јасно што Буфон значи за Јуве, но додека нема изјава од официјално лице од Јуве , дека Буфон ке биде продаден, остајте го Џиџи на раат.
ама и со изјавиве последни некако ми делува несигурен нз останува да видиме летово ама јас сум сиг дека ке остани

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.924
Поени од реакции
8.801
Еве сега читав нова изјава на агентот(Силвано Мартина) на Буфон каде кажува дека не е сигурен за иднината на неговиот клиент и дека тоа треба да се реши во иднина, притоа ги отфрли шпекулациите дека би можел да замине во некој клуб од Манчестер или во Арсенал... Јас не верувам дека Буфон ќе заврши во Рома, ама можам да ви подврдам дека нашиот клуб сериозно е заинтересиран за неговите услуги и сигурно ќе пробаат да го земат... на лето во Рома се планира продажба на Дони и Серџо кои заедно примаат околу 6-7мил евра плата што е голема сума, а не се во вистинска форма па така да можно е да се направи простор за плата на Буфон, плус ќе ни остане Лобонт и Пена еден млад и перспективен голман од Примавера:toe:
Повеќе сум против за овој трансфер бидејќи мене ме нервираат транфери на играчи кои се легенди во други клубови и слично, тоа сум го осетил на своја кожа и знам како би ви било доколку овој трансфер се реализира.

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Пророчицата Бланк имала визија дека Јувентус за 3 години ќе бил појак од Интер и Милан линк :tapp:

Според проектот што го имаше управата кога го превзеде клубот во 2006,Јувентус за 5 години од Фарсополи требаше да се врати на врвот.Тоа значи дека во оваа 2011 клубот требаше да биде горе на табелата,во борба со Интер и Милан за СКУДЕТОТО,а не за ЛЕ.

По се изгледа навидум "успешниот" проект што се води веќе 5 години,ќе се продолжи за уште 3 години,па Јувентус во борба за титулата ќе го гледаме негде во 2014(ако се иде по планот).

Може да се направи и една кампања -ЈУВЕНТУС 2014. Преродбата продолжува!!!:kesa:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
стекелезбург за 10 милиона за клупа не сум баш сигурен .
И самипт стекелезбург кој е врв не би се задоволил да оде во клуб каде што ке чека да се повреде буфон па да флезе.
Знам дека и самиот не веруваш дека ако се бара стекелезбург дека би го барале за на клупа .
Да се потсетиме
Минатот лето беше речено дури пред 2 недели да замине диего од клубот дека тој ке се пресели во њолфсбург на крајот така и испадна ,кај што чаде има и огин .
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=45442
eve ti neso druze

F

FuckYouAll

Гостин
Еве сега читав нова изјава на агентот(Силвано Мартина) на Буфон каде кажува дека не е сигурен за иднината на неговиот клиент и дека тоа треба да се реши во иднина, притоа ги отфрли шпекулациите дека би можел да замине во некој клуб од Манчестер или во Арсенал... Јас не верувам дека Буфон ќе заврши во Рома, ама можам да ви подврдам дека нашиот клуб сериозно е заинтересиран за неговите услуги и сигурно ќе пробаат да го земат... на лето во Рома се планира продажба на Дони и Серџо кои заедно примаат околу 6-7мил евра плата што е голема сума, а не се во вистинска форма па така да можно е да се направи простор за плата на Буфон, плус ќе ни остане Лобонт и Пена еден млад и перспективен голман од Примавера:toe:
Повеќе сум против за овој трансфер бидејќи мене ме нервираат транфери на играчи кои се легенди во други клубови и слично, тоа сум го осетил на своја кожа и знам како би ви било доколку овој трансфер се реализира.
Не идат во Рома не се секирај.

С

сашенко

Гостин
Продајте ги звездите и купете нови.Браво така се прави победнички тим.И следанта година ке биде -2 звезди + 2 зведи нови што ке дојдат и пак сме на НУЛА.Само се вртиме во круг и паѓаме надоле.Од 2006 па навака ништо корисно немаат направено за јувентус кој и да бил во управа.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.997
Поени од реакции
5.611
Аквилани е асистент на голот на Џузепе Роси на натпреварот на Италија со Украина. Киелини беше заменет во 17 минута поради повреда.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Има некој инфо за Красич ,гледам не е во тимот на Србија вечерва, ми мириса на повреда :nesum:

Kajgana Shop

На врв Bottom