Па домаќини ли сте или што? Инаку ке има .....ќе отварате тема за дербиво или јас да се мачам?
Немат потреба од тема.ќе отварате тема за дербиво или јас да се мачам?
ама и со изјавиве последни некако ми делува несигурен нз останува да видиме летово ама јас сум сиг дека ке останиДобро бре луѓе, како да сте од вчера ,кајка му стара. Па за Буфон не поминало лето а да не се "продаде". Сакате да ви најдам 50 наслови каде Буфон се "сели" во друг клуб? Ај престанете да цимолите тука, на сите ни е јасно што Буфон значи за Јуве, но додека нема изјава од официјално лице од Јуве , дека Буфон ке биде продаден, остајте го Џиџи на раат.
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=45442стекелезбург за 10 милиона за клупа не сум баш сигурен .
И самипт стекелезбург кој е врв не би се задоволил да оде во клуб каде што ке чека да се повреде буфон па да флезе.
Знам дека и самиот не веруваш дека ако се бара стекелезбург дека би го барале за на клупа .
Да се потсетиме
Минатот лето беше речено дури пред 2 недели да замине диего од клубот дека тој ке се пресели во њолфсбург на крајот така и испадна ,кај што чаде има и огин .
Не идат во Рома не се секирај.Еве сега читав нова изјава на агентот(Силвано Мартина) на Буфон каде кажува дека не е сигурен за иднината на неговиот клиент и дека тоа треба да се реши во иднина, притоа ги отфрли шпекулациите дека би можел да замине во некој клуб од Манчестер или во Арсенал... Јас не верувам дека Буфон ќе заврши во Рома, ама можам да ви подврдам дека нашиот клуб сериозно е заинтересиран за неговите услуги и сигурно ќе пробаат да го земат... на лето во Рома се планира продажба на Дони и Серџо кои заедно примаат околу 6-7мил евра плата што е голема сума, а не се во вистинска форма па така да можно е да се направи простор за плата на Буфон, плус ќе ни остане Лобонт и Пена еден млад и перспективен голман од Примавера
Повеќе сум против за овој трансфер бидејќи мене ме нервираат транфери на играчи кои се легенди во други клубови и слично, тоа сум го осетил на своја кожа и знам како би ви било доколку овој трансфер се реализира.
Суспензија мислам, али не ме фаќај за збор. :wink:Има некој инфо за Красич ,гледам не е во тимот на Србија вечерва, ми мириса на повреда :nesum: