Фан Клуб: Јувентус

commandante

diablo blue
Член од
16 мај 2008
Мислења
393
Поени од реакции
72
Да да Красич е суспендиран/Пишува на нашата официјална страна дека се вратил на тренинзи бидејќи нема да ига за Србија поради суспензија.
Видете го голот на Матри за 2-0.Убава акција со Џовинко.Да си го вратиме Џовинко следната сезона да ни биде замена на капитенот :)

Tуку остајте тоа.Џорџо испадна уште рано,да се надеваме дека не е сериозна повреда :(

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
eeej Giovinco izgleda porasnal :p haha super ASSISTENCIJA na koja MATRI postigna GOL za 0-2 Italija vo Ukraina ...

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Matriiiiiiiiiiii :back:

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Џио не за џабе е нарекуван Атомска мравка,може да истрча и два натпревари по ред,но никако не му се најде местото во Јувентус......солиден тренер мислам дека би извадил многу од него

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Според управата наша не чини Џовинко,Мартинез е боље да се врати Џовинко обавезно!

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.510
Поени од реакции
4.394
Честитки за Матри ми се напраи кејфот што постигна гол за Италија дефинитивно човекот заслужи.Иначе гледајќи го голот,кога почна Матри да го прославува веднаш истрчаа Џовинко,Ночерино,Кришито,и Маркисио.4 играчи каде што првите тројца заслужија да играт у Јуве и да играа сигурен сум дека не би биле до волку у незгодна и никаква позиција.

F

FuckYouAll

Гостин
Парма ќе ни го земат Џио, немат шанси да го вратат.:toe:
Требит Амаури да му го остајме за без пари а да си го зејме Џио.

commandante

diablo blue
Член од
16 мај 2008
Мислења
393
Поени од реакции
72
Де бре луѓе.Една асистенција ќе направи играчов и одма да си го враќаме.Дај најдете ми колку добро изиграл Џио оваа сезона во Парма,па може и ќе се согласам дека треба да го вратиме.Јас сметам дека има добри играчи кои се снаоѓаат само во помали клубови.За мене таков играч е Џио.Исто така и Мартинез.Супер играч за екипи како Катанија Киево и ред други.Нас ни треба да купиме веќе проверени играчи од големи клубови,а не некоја ѕвезда од Киево,Парма и такви екипи па да чекаме дали ќе се снајде во голем клуб :smir:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.997
Поени од реакции
5.611
За неколку дена Фабио Кваљарела ќе се врати на тренинзи. Кваљарела изјави дека смета дека неговата сезона не е завршена,и дека можеби ќе успее да се врати за последните 3-4 натпревари од сезоната. линк

F

FuckYouAll

Гостин
За неколку дена Фабио Кваљарела ќе се врати на тренинзи. Кваљарела изјави дека смета дека неговата сезона не е завршена,и дека можеби ќе успее да се врати за последните 3-4 натпревари од сезоната. линк

Сакам да ги видам Кваљарела и Матри заедно во нападот, мислам дека ќе се доста ефикасни.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
одлична вест !!

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76

Kajgana Shop

На врв Bottom