Фан Клуб: Јувентус

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.924
Поени од реакции
8.801
Што бе слушам гласини Буфон ќе си оде?? :icon_lol:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
најновата е дека сме го барале стекелезбург од ајакс за 10 милиони евра .!!!!1
знам за то ... ама со сигурност дека манигнер ке си оди летово можи и ради то се зборува така

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
знам за то ... ама со сигурност дека манигнер ке си оди летово можи и ради то се зборува така
стекелезбург за 10 милиона за клупа не сум баш сигурен .
И самипт стекелезбург кој е врв не би се задоволил да оде во клуб каде што ке чека да се повреде буфон па да флезе.
Знам дека и самиот не веруваш дека ако се бара стекелезбург дека би го барале за на клупа .
Да се потсетиме
Минатот лето беше речено дури пред 2 недели да замине диего од клубот дека тој ке се пресели во њолфсбург на крајот така и испадна ,кај што чаде има и огин .

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.924
Поени од реакции
8.801
го читав ова интервју, овде на твојот линк не е целото и како што гледаш никаде нема спомнато дека не оди во Рома, доколку е толку сигурен ќе речеше "не постојат никакви шанси да одам во Рома"... плус читав интервју на неговиот агент кој вели дека во иднина се си бива(во тој контекст, незнам точно што кажа), значи не велам дека Буфон ќе оди во Рома или Јуве ќе го пушти во Рома и мене овој трансфер не ми изгледа реален, само кажувам што сум прочитал... :)

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
го читав ова интервју, овде на твојот линк не е целото и како што гледаш никаде нема спомнато дека не оди во Рома, доколку е толку сигурен ќе речеше "не постојат никакви шанси да одам во Рома"... плус читав интервју на неговиот агент кој вели дека во иднина се си бива(во тој контекст, незнам точно што кажа), значи не велам дека Буфон ќе оди во Рома или Јуве ќе го пушти во Рома и мене овој трансфер не ми изгледа реален, само кажувам што сум прочитал... :)
арно де ти кажувам дека се шпекулации :))

--- надополнето ---

стекелезбург за 10 милиона за клупа не сум баш сигурен .
И самипт стекелезбург кој е врв не би се задоволил да оде во клуб каде што ке чека да се повреде буфон па да флезе.
Знам дека и самиот не веруваш дека ако се бара стекелезбург дека би го барале за на клупа .
Да се потсетиме
Минатот лето беше речено дури пред 2 недели да замине диего од клубот дека тој ке се пресели во њолфсбург на крајот така и испадна ,кај што чаде има и огин .
во ред брате Ч) ) знам дека беше така ;)

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Не веруваам дека Буфон другата сезона ке биде во Јуве !
Зашто? Годините одминуваат и тој самиот во неколку наврати велеше дека сака да се проба во премиер лигата ТАКА ДА ЕКИПИТЕ од Манчестер ЧЕКААТ :helou:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Не веруваам дека Буфон другата сезона ке биде во Јуве !
Зашто? Годините одминуваат и тој самиот во неколку наврати велеше дека сака да се проба во премиер лигата ТАКА ДА ЕКИПИТЕ од Манчестер ЧЕКААТ :helou:
ебаш напротив самиот буфон викаше дека буфон ке остани во јуве до крај на кариера и дај ве молам со тие шпекулации околу неговото евенутално заминување

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Брат да бидеме реални Буфон остана да брани во 2 лига со надеж дека ке се средат работите брзо и Јуве ке се врати на старите патеки НО ЈУВЕ ВЕКЕ ТАПКА НА МЕСТО, а ДА НЕ ЗБОРУВАМЕ ЗА НАПРЕДОК.
Буфон нема да сака уште една сезона да биде надвор од Лигата на шампионите нели :nesum:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Брат да бидеме реални Буфон остана да брани во 2 лига со надеж дека ке се средат работите брзо и Јуве ке се врати на старите патеки НО ЈУВЕ ВЕКЕ ТАПКА НА МЕСТО, а ДА НЕ ЗБОРУВАМЕ ЗА НАПРЕДОК.
Буфон нема да сака уште една сезона да биде надвор од Лигата на шампионите нели :nesum:
останува во текот на летото да видиме шо ке се деси:smir:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
ќе отварате тема за дербиво или јас да се мачам? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom