Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.924
- Поени од реакции
- 8.801
Што бе слушам гласини Буфон ќе си оде??
чисти шпекулации http://www.juvebalkan.com/portal/index.php/novosti/oficijalne/2978.htmlШто бе слушам гласини Буфон ќе си оде??
најновата е дека сме го барале стекелезбург од ајакс за 10 милиони евра .!!!!1
знам за то ... ама со сигурност дека манигнер ке си оди летово можи и ради то се зборува таканајновата е дека сме го барале стекелезбург од ајакс за 10 милиони евра .!!!!1
стекелезбург за 10 милиона за клупа не сум баш сигурен .знам за то ... ама со сигурност дека манигнер ке си оди летово можи и ради то се зборува така
го читав ова интервју, овде на твојот линк не е целото и како што гледаш никаде нема спомнато дека не оди во Рома, доколку е толку сигурен ќе речеше "не постојат никакви шанси да одам во Рома"... плус читав интервју на неговиот агент кој вели дека во иднина се си бива(во тој контекст, незнам точно што кажа), значи не велам дека Буфон ќе оди во Рома или Јуве ќе го пушти во Рома и мене овој трансфер не ми изгледа реален, само кажувам што сум прочитал...
арно де ти кажувам дека се шпекулации )го читав ова интервју, овде на твојот линк не е целото и како што гледаш никаде нема спомнато дека не оди во Рома, доколку е толку сигурен ќе речеше "не постојат никакви шанси да одам во Рома"... плус читав интервју на неговиот агент кој вели дека во иднина се си бива(во тој контекст, незнам точно што кажа), значи не велам дека Буфон ќе оди во Рома или Јуве ќе го пушти во Рома и мене овој трансфер не ми изгледа реален, само кажувам што сум прочитал...
во ред брате Ч) ) знам дека беше такастекелезбург за 10 милиона за клупа не сум баш сигурен .
И самипт стекелезбург кој е врв не би се задоволил да оде во клуб каде што ке чека да се повреде буфон па да флезе.
Знам дека и самиот не веруваш дека ако се бара стекелезбург дека би го барале за на клупа .
Да се потсетиме
Минатот лето беше речено дури пред 2 недели да замине диего од клубот дека тој ке се пресели во њолфсбург на крајот така и испадна ,кај што чаде има и огин .
ебаш напротив самиот буфон викаше дека буфон ке остани во јуве до крај на кариера и дај ве молам со тие шпекулации околу неговото евенутално заминувањеНе веруваам дека Буфон другата сезона ке биде во Јуве !
Зашто? Годините одминуваат и тој самиот во неколку наврати велеше дека сака да се проба во премиер лигата ТАКА ДА ЕКИПИТЕ од Манчестер ЧЕКААТ :helou:
останува во текот на летото да видиме шо ке се деси:smir:Брат да бидеме реални Буфон остана да брани во 2 лига со надеж дека ке се средат работите брзо и Јуве ке се врати на старите патеки НО ЈУВЕ ВЕКЕ ТАПКА НА МЕСТО, а ДА НЕ ЗБОРУВАМЕ ЗА НАПРЕДОК.
Буфон нема да сака уште една сезона да биде надвор од Лигата на шампионите нели :nesum:
Ако остане Буфон и идната сезона во Јуве БРАТ ЧАСТАМ :smir:останува во текот на летото да видиме шо ке се деси:smir:
jas 90 % sum siguren deka ke ostaniАко остане Буфон и идната сезона во Јуве БРАТ ЧАСТАМ :smir:
отвориќе отварате тема за дербиво или јас да се мачам?