Фан Клуб: Јувентус

Член од
4 јануари 2006
Мислења
160
Поени од реакции
109
Мене ми се чини дека оваа сезона некако свесно ја пуштаат низ вода. Нема шанси на овие изданиа досега да не реагираа со промена на тренер или некој трансфер сега во Јануари.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.179
Поени од реакции
18.255
За клецаЈНе шо прајме?
Р Е З И Л И ! :facepalm:

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
Абе Фработа и не беше така лош, јас мислам дека добро си ја заврши работата во одбраната. Ама Рабиот, Бентакур и Рамзи... :гомце::гомце::гомце:

Инаку незнам дали приметивте, уште од стартот беа нервозни... дури и кога беше резултат 0-0. Е од ко примивме гол уште толку...

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.234
Поени од реакции
18.390
Мората, Бентанкур и Рабио. Веднаш после нив Ремзи.

Другите нема што да ги евалуираме, кога 4ца фудбалери не ни стапнаа на теренот.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.666
Поени од реакции
88.531
Рабио е добар играч САМО кога крај него не е Бентанкур...очајно дуо во средината. Ремзи кога ќе го видиш на крило, одма фаќаш рак на очи. Бонучи е дно над дноата, додека пак на Келини не му замерувам, стар, без минутажа, склон на повреди, толку му е максимумот нажалост. Фработа мора на позајмица...

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
Рабио е добар играч САМО кога крај него не е Бентанкур...очајно дуо во средината. Ремзи кога ќе го видиш на крило, одма фаќаш рак на очи. Бонучи е дно над дноата, додека пак на Келини не му замерувам, стар, без минутажа, склон на повреди, толку му е максимумот нажалост. Фработа мора на позајмица...
Ќелини е добар за ротација, имаше една шанса при 1-0 кога спаси чист гол... и тоа од позади како му га лапна на Лукаку :drk:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.666
Поени од реакции
88.531
Интересна формација за вечерва, јас само би го додал Рабио на местото на мртвиот Бентанкур

IMG_20210120_104134.jpg

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.777
Поени од реакции
17.704
Некни кога бев на гости играа со Интер и си научив мн уба лекција. Оваа година не ги гледам се додека е Пирло тренер, денес истото ќе го практикувам.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
Некни кога бев на гости играа со Интер и си научив мн уба лекција. Оваа година не ги гледам се додека е Пирло тренер, денес истото ќе го практикувам.
Ќе изиграт некоја убава утакмица ко со Барса на гости, мака ќе ти биде :D :D :D

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.179
Поени од реакции
18.255
Засега испадна дека добар ти е изборот :unsure:

Член од
4 јануари 2006
Мислења
160
Поени од реакции
109
Најслабо полувреме на Киеза досега, се направи лошо. Само што нема кој да влезе на негово место.
И мора да купиме играч што ќе ни ја направи играта побрза и поинтересна, многу сме досадни и лесно читливи за противниците.

Kajgana Shop

На врв Bottom