Фан Клуб: Јувентус

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.255
Поени од реакции
8.170
Го изумив такмичењево... наше е . двојна титула годинава... и Пирло останува тренер хихи...
Абе Пирло може и да го биде ако му купат играчи. Можда има широк ростер ама сите се тука некаде со квалитет. Нема прв тим што ќе отскокнува по квалитет од клупата и тоа не во позитивна смисла туку скоро цел тим се блиску до просек со исклучок на два-тројца. Фали десен бек, фали штопер, фалат двајца во средина, фали замена за Сандро. Единствено крилата и напаѓачите се горе доле покриени.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.775
Поени од реакции
8.037
Квадрадо колку само несебично изигра, свака част.

Прв трофеј за Пирло, то е важното. И нека писка повеќе.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Абе Пирло може и да го биде ако му купат играчи. Можда има широк ростер ама сите се тука некаде со квалитет. Нема прв тим што ќе отскокнува по квалитет од клупата и тоа не во позитивна смисла туку скоро цел тим се блиску до просек со исклучок на два-тројца. Фали десен бек, фали штопер, фалат двајца во средина, фали замена за Сандро. Единствено крилата и напаѓачите се горе доле покриени.
Се е тоа ок, ама уште неможам да си објаснам како Бентакур и Рабио играа пред Артур и Меккени против интер.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.255
Поени од реакции
8.170
Се е тоа ок, ама уште неможам да си објаснам како Бентакур и Рабио играа пред Артур и Меккени против интер.
Ај за Рабио ќе сфатам има пружено по некоја добра партија откога е во Јуве ама на Бентанкур воопшто не знам која му е улогата и ништо добро или позитивно немам видено од него а се тртка пет години во тимов.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Ај за Рабио ќе сфатам има пружено по некоја добра партија откога е во Јуве ама на Бентанкур воопшто не знам која му е улогата и ништо добро или позитивно немам видено од него а се тртка пет години во тимов.
Ама имаш страшен креатор во Артур, ретко и кога губи топка, мора нон стоп да игра човекот.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
Мекени не беше 100% опоравен од повредата, сигурен сум дека затоа не стартуваше ама Артур требаше да игра пред еден од двајцата дефинитивно. Хорор тактика извади со интер Пирло, Фработа лево против Барела и Хакими играше, све е кажано. Било поминало, ваљда ја научи лекцијата Пирло.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.843
Поени од реакции
17.791
Во Италија кружат гласини дека на клупа ќе се врати Алегри а отказ ќе добијат Недвед и Паратичи. Пирло веројатно ќе е на младинци :toe:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.255
Поени од реакции
8.170
Де Лаурентис побарал да се повтори пеналот на Инсиње и да продолжи мечот од тој момент. Се шпекулира дека ФИГЦ ќе му излезе во пресрет и дека ќе му го прифати барањето.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Во Италија кружат гласини дека на клупа ќе се врати Алегри а отказ ќе добијат Недвед и Паратичи. Пирло веројатно ќе е на младинци :toe:
:popce: па веројатно сака Ањели да го искористи сезонава Кики пошто последна изгледа ќе му е за нас со докажан тренер, и така не е ништо изгубено на ниеден фронт.. Само буст ќе добиеме со Алегри..

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.775
Поени од реакции
8.037
Незнам колку е реално ова со Алегри, јас пак прочитав дека Челси го барале...

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.843
Поени од реакции
17.791
Незнам колку е реално ова со Алегри, јас пак прочитав дека Челси го барале...
И јас немам мн надеж за истово НО Ањели секогаш беше против бркање на Алегри и негова замена и самиот тоа го има изјавено. Имаше и премногу гласини од секаде дека Ањели го обожава Алегри...

Плус не знам дали забележавте некни за супер купот го немаше Ањели во ложата наводно имал 'обврски' додека Недвед и Паратичи ми се некако мн мн нервозни периодов.

Член од
30 август 2017
Мислења
998
Поени од реакции
1.434
И јас немам мн надеж за истово НО Ањели секогаш беше против бркање на Алегри и негова замена и самиот тоа го има изјавено. Имаше и премногу гласини од секаде дека Ањели го обожава Алегри...

Плус не знам дали забележавте некни за супер купот го немаше Ањели во ложата наводно имал 'обврски' додека Недвед и Паратичи ми се некако мн мн нервозни периодов.
Реално јас да сум на местото на Алегри не би прифатил понуда од Јуве земајќи во предвид колку други интересни понуди имам. Зошто би прифатил да се вратам во клубот што не веруваше во моите планови, идеи и способности

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.775
Поени од реакции
8.037
Реално јас да сум на местото на Алегри не би прифатил понуда од Јуве земајќи во предвид колку други интересни понуди имам. Зошто би прифатил да се вратам во клубот што не веруваше во моите планови, идеи и способности
Би се сложил, башка што ќе се случи ако стварно на крајот не е до тренерот? Туку овие шо трчаат желбата им е паднана после 9 години што е нормално?

Искрено повеќе би сакал Раниери да го видам на клупа, али тешко. Сампдорија нема туку-така да се откаже од него, ако не беше тој ќе беа сеа у втора лига.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.843
Поени од реакции
17.791
Би се сложил, башка што ќе се случи ако стварно на крајот не е до тренерот? Туку овие шо трчаат желбата им е паднана после 9 години што е нормално?

Искрено повеќе би сакал Раниери да го видам на клупа, али тешко. Сампдорија нема туку-така да се откаже од него, ако не беше тој ќе беа сеа у втора лига.
Па Алегри и бараше играчка револуција и доби клоца.

Kajgana Shop

На врв Bottom