Кајганеро
Немој не ме радуј!
- Член од
- 3 јули 2010
- Мислења
- 2.891
- Поени од реакции
- 2.803
3 милиона е позајмицата, + 18 милиона право на откупЈа потпишавте таа фудбалската звезда од 3 милиони евра, или се ценкате да ја паднат цената на 2 милиони?
3 милиона е позајмицата, + 18 милиона право на откупЈа потпишавте таа фудбалската звезда од 3 милиони евра, или се ценкате да ја паднат цената на 2 милиони?
А се извинувам, паришта биле во прашање.3 милиона е позајмицата, + 18 милиона право на откуп
Да беше во Премиер Лига ќе кошташе 80милА се извинувам, паришта биле во прашање.
Normalno, nikad u zivot nema da vidis tolku pari..А се извинувам, паришта биле во прашање.
Box to BoxШо ке игре овај од Шалке, Меккин (како и да се пише)?
Видов во составот на Шалке играл средина, Пирло да не го планира за бек ?
Игуаин прво дека ќе иди во Јуве го најави Радио Наполи, а ЏДМ за Пирло. За Сари не знам...Искрено? Не, ма да ги погоди Игуаин, Пирло и Сари ( уште почеток на Јули).
Споделвам се шо ќе најдам па макар и Момблано. Патем ете го на твитер :
I understand that Juventus have already signed Aouar.[momblano]
Јас знам така како што пишав е сега....Игуаин прво дека ќе иди во Јуве го најави Радио Наполи, а ЏДМ за Пирло. За Сари не знам...
Да имаше ќерка Ањели ќе пишев да не муе Зет па затоа го чуваатДобро бе, може ли ебаниот Ругани да иде од јебениов тим, а надежни играчи од типов на Ромеро да останат?