Фан Клуб: Јувентус

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
"Sa Blancom imam izvrstan odnos. Drago mi je da su dobro krenulu u kvlifikacijama, ali mislim da je glavni cilj prvenstvo u Brazilu. Ja sam mu rekao da sam na raspolaganu, ako nekad budeo imao potrebu, ja sam tu."

-Од интервјуто овој дел највеќе ми остави впечаток... доказ дека секогаш е спремен и желен за повеќе и повеќе без обзир на неговите години што одат нагоре, и дека е спремен на нови битки во триколорскиот дрес!
Доменех:nesum:

-"Nadao sam se u Juventusu, ali eto nije bilo moguće. Ali ne postavljam si to pitanje, još sam mlad. Dok budem imao imao želju da se zabavljam, radiću svoj posao, a to je da probijam pritvničke mreže."

-И сите ние се надевавме дека ќе ја заврши и тоа во првиот тим на Јувентус, но кога управата е глупава, нека постигнува погодоци за други тимови сега... и уште еден доказ дека е тврд орев и дека не се предава наскоро !

Trezegoal true legend :helou:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.607
Официјален стартен состав:

• 1
    Buffon Gianluigi
  • 43
    Sorensen Frederic
  • 15
    Barzagli Andrea
  • 19
    Bonucci Leonardo
  • 3
    Chiellini Giorgio
  • 27
    Krasic Milos
  • 14
    Aquilani Alberto
  • 4
    Melo Felipe
  • 8
    Marchisio Claudio
  • 20
    Toni Luca
  • 32
    Matri Alessandro
Buffon

Sorensen--Barzagli--Bonucci--Chiellini

Krasic--Melo--Aquilani--Marchisio

Luca Toni--Matri

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Пак красич нели беше уморен можеше со Лече да го одмори?

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Красиш надвор, на негово место Сторари... Буфон црвен картон :nerv:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
КАКО СЕГА ДА НЕ ГО ОБЕСИШ ДЕЛ НЕРИ?!

А бе ТОни аут, не Красоч.....

Не знам што да кажам....

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Kаква пичкетина од судија!!!! Место фаул за нас дава фаул во напад и ги остава Лече да го изведат од 10 метри понапред!!! Пичкааааааа!!!!

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Што му беше филмот на Дел Нери што го извади Красич ? Во ваква ситуација може би тој е единствениот што ќе можеше да ја направи разликата на теренот кога Јуве игра со играч помалце.Глуп потег на Дел Нери во секој случај....

Cthulhu^

your neighbourhood weirdo
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.505
Поени од реакции
2.180
Како да не е доволно тоа што судиите му онакваат детство на тимот, уште овој Дел Нери фали со вакви генијални замени...

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Еми цело време се збори дека чоекот е уморен , темпово му е пекол сеа при црвен картон сакате на него да се потпрете ?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Еми цело време се збори дека чоекот е уморен , темпово му е пекол сеа при црвен картон сакате на него да се потпрете ?
Красиш имаше одмор еден период, кога беше казнет поради симулација. Можеби е уморен, не викам не, но не толку колку што го прават.
Можеше да го чува до кај 50-60 мин.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.757
Поени од реакции
3.794
Неточно.

Во ситуација со играч помалце сите ке треба да трчаат повеке и да покриваат поголем простор. Јавна тајна е дека Красич е преморен и ако беше оставен во игра со таа премореност Јувентус ке играше речиси со 2 играчи помалку. Плус ако ако беше изваден еден од напаѓачите Јувентус ке изгубеше многу во нападот.

Средниот ред е доволно квалитетен и со тројца играчи да се справи во поле.

Anyway, ова уопште не ни требаше. Сакав да пишам пред натпрерот но не стигнав. Џабе е победата над Интер ако не го победиме и Лече. Овој и натпреварот со Болоња треба/ше да бидат 2 лесни натпревара каде што Јуве ке земе 6 бода и ке направи серија од 4 победи по ред. На тој начин сигурно факаат приклучок за топ 4 места.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Нека оди се у ку*ац .. затоа ли го победивме Интер, за да изгубиме потоа од еден смрден Лече :nerv:

Kajgana Shop

На врв Bottom