Фан Клуб: Јувентус

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
Никој не игра мотивирано курот си го дрват место ко магариња да трчаат...нема никава енергичност во играта освен борбата на Матри од пред 2-3 минути...и мислам дека на почетокот имаше пенал за Јуве кога Тони беше влечен за рака и немоеше да ја шутне топката...судиите на ваквите ситуации кога е во пршање Јуве стално се слепи...

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.507
Поени од реакции
4.384
Не ми се верува значи колку малер тим сме ебате среќата црвен добива Буфон(заслужено) во натпревр којшто мора да се добие е сега уште едно полувреме ќе треба да умрат играчиве за да извадат нерешено. Брукаа.

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Во ваква состојба во соблекувална и Мурињо,Липи и Капело заедно нема да ја опраат.
Си го играат курот мислеа лесно ке поминат.Сега со црвен картон и 1-0 за Лече максимум нерешено.:nerv::nerv::nerv:
Не ли може да се изигра како што треба да се сомелат скапаницине.Ни отиде јабана ЛШ :tapp:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Пак стојам на тоа дека судијата требаше да го повтори слободниот удар што му претходеше на црвениот на Џиџи. Играчот на Лече го изведе 10 метри понапред од местото на прекршокот а одбранбените не го очекуваа тоа:toe:

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
ретки се оптимистите после првото катастрофално полувреме...рачунајте на почеток на второ полувреме можно е да примиме гол ако тогаш се извлечеме и не примиме може некако да извлечеме нерешено...

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.507
Поени од реакции
4.384
Останува just a dream 3 поврзани победи оваа сезона :icon_roll

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.757
Поени од реакции
3.794
Моментален статус: Септичка јама од гомна.

3 бода ке одат на друго место. Втора сезона по ред нема да играме во ЛШ

commandante

diablo blue
Член од
16 мај 2008
Мислења
393
Поени од реакции
72
Ако некој верува дека ќе однесеме три бода од гостувањево свака му част.Ако има такви,значи јас сум најголем песимист на светов.Или пак сум реалист бидејќи сметам дека 1 бод од гостувањево ќе биде премија за нас???

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.507
Поени од реакции
4.384
ретки се оптимистите после првото катастрофално полувреме...рачунајте на почеток на второ полувреме можно е да примиме гол ако тогаш се извлечеме и не примиме може некако да извлечеме нерешено...
Симнувам Капа.

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
тоа што го реков се оствари...на почеток на 2ро полувреме примаме :mad:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
:tv:

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
Дел Нери не ли глеа дека тактиката е повеќе од катастрофа...колку контри напраија неможат ни да се избројат...

A

apidrone

Гостин
Мене не ми е јасно... Зошто увек Красиќ го вади од игра?? Боље Тони да го извадеше, џабе двајца напаѓачи ако нема кој да им подаде. Дел Нери на крај на сезона АУТ!

Kajgana Shop

На врв Bottom