Фан Клуб: Јувентус

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.834
Поени од реакции
17.785
BOOM!
Juventus have signed both De Sciglio and Szczesny according to Sky and @romeoagresti

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Ne e nekoj boom ama ajde, za dukpi popolnuvanje se dvajcata.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.701
Поени од реакции
88.710
Мене ме барате нешто? :D
Да, Рудигер кажа дека Рома е м... голем клуб, ама во Италија.
Ди Канио истотака кажа дека иако Рома е клуб од главниот град на Италија, сепак нивниот менталитет е провинцијалски

Фала, чао, пријатно... :kuracc:

<3

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.944
Поени од реакции
8.843
Да, Рудигер кажа дека Рома е м... голем клуб, ама во Италија.
Ди Канио истотака кажа дека иако Рома е клуб од главниот град на Италија, сепак нивниот менталитет е провинцијалски

Фала, чао, пријатно... :kuracc:

<3
Ааа голема биле нервозата тука, ќе си одам јас од овој фан клуб на големиот тим, не само во Италија туку во цел светт:love: оти само ме напаѓатее, чаоо:motorce:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.701
Поени од реакции
88.710
Ааа голема биле нервозата тука, ќе си одам јас од овој фан клуб на големиот тим, не само во Италија туку во цел светт:love: оти само ме напаѓатее, чаоо:motorce:
Љутко :(

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.834
Поени од реакции
17.785
Таков веше твитот само го копирав. Де Шиљо за десен бек се носел. Чим толку 3 год запнале Алегри и Марота сигурно гледат нешто во него.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.701
Поени од реакции
88.710
Таков веше твитот само го копирав. Де Шиљо за десен бек се носел. Чим толку 3 год запнале Алегри и Марота сигурно гледат нешто во него.
Зар стварно мислиш дека Марота го сакал играчов? :LOL: Алегри го лупа на Де Шиљо уште од времето у Милан кога беше, Бепе само му ја исполни желбава пред се ради тоа што има 24 години (има простор за напредок), а и дека е ефтин, само 12 милки го кошташе.

Ај ако ништо друго ќе учи од Лихт, Сандро, Барѕа и Келини...Il nuovo Maldini :vrtioci:

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.834
Поени од реакции
17.785
Зар стварно мислиш дека Марота го сакал играчов? :LOL: Алегри го лупа на Де Шиљо уште од времето у Милан кога беше, Бепе само му ја исполни желбава пред се ради тоа што има 24 години (има простор за напредок), а и дека е ефтин, само 12 милки го кошташе.

Ај ако ништо друго ќе учи од Лихт, Сандро, Барѕа и Келини...Il nuovo Maldini :vrtioci:
И под Конте го сакаја :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
19 февруари 2015
Мислења
1.772
Поени од реакции
2.075
ок си разменивме по 1 просечен играч со милан , ништо страшно со тоа што Марота ќари 30 м , уште 5 м од асамоа и 5 од стурато нека го купи за 40 м Бернандески

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ах ко ќе ми текни колку имам плукано по Шиљово за италија :facepalm:
Белки знат шо прат овие од управа :cautious: летово ко да ги имат подзгрешено апчињата.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Дали го делиме истото мислење дека Раџа ќе заврши во Јуве ова лето?

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom