Макед0нер
Red Devil
- Член од
- 7 март 2012
- Мислења
- 759
- Поени од реакции
- 642
Chelsea midfielder Nemanja Matic, 28, is keen to join Juventus but wants the Blues to lower their reported £40m asking price. (Corriere dello Sport, via Mail)
Да, Рудигер кажа дека Рома е м... голем клуб, ама во Италија.Мене ме барате нешто?![]()
Ааа голема биле нервозата тука, ќе си одам јас од овој фан клуб на големиот тим, не само во Италија туку во цел светтДа, Рудигер кажа дека Рома е м... голем клуб, ама во Италија.
Ди Канио истотака кажа дека иако Рома е клуб од главниот град на Италија, сепак нивниот менталитет е провинцијалски
Фала, чао, пријатно...
<3
ЉуткоАаа голема биле нервозата тука, ќе си одам јас од овој фан клуб на големиот тим, не само во Италија туку во цел светтоти само ме напаѓатее, чаоо
![]()
Зар стварно мислиш дека Марота го сакал играчов?Таков веше твитот само го копирав. Де Шиљо за десен бек се носел. Чим толку 3 год запнале Алегри и Марота сигурно гледат нешто во него.
И под Конте го сакајаЗар стварно мислиш дека Марота го сакал играчов?Алегри го лупа на Де Шиљо уште од времето у Милан кога беше, Бепе само му ја исполни желбава пред се ради тоа што има 24 години (има простор за напредок), а и дека е ефтин, само 12 милки го кошташе.
Ај ако ништо друго ќе учи од Лихт, Сандро, Барѕа и Келини...Il nuovo Maldini![]()
Дали го делиме истото мислење дека Раџа ќе заврши во Јуве ова лето?Ааа голема биле нервозата тука, ќе си одам јас од овој фан клуб на големиот тим, не само во Италија туку во цел светтоти само ме напаѓатее, чаоо
![]()
podobro nekoj od mladincine ili hamsik koj i da e i carik neka go zemat nego ova ligle opranoДали го делиме истото мислење дека Раџа ќе заврши во Јуве ова лето?
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk