Фан Клуб: Јувентус

R

red.devil

Гостин
Е тоа сигурно првиот договор,он сигурно ќе препотпише за 2 - 3 год и тогаш нема да ја има клаузулата
Само за првиот договор е 50% од клаузулата. Некогаш пак клубојте не сакат да ги продат играчите без такви клаузули шта чеш. Ако купваме играч а во глата пресметваме колку ќе го продајме тогаш не сме голем клуб.
Прилично сум сигурен дека не функционира тоа така. Можно е да биде на период од потпишаниот договор, иначе лесно ќе се прават далавери. Иако мислам и тоа го нема. Клаузулата си останува долгорочно додека е активен играчот и е во клубот.

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.892
Поени од реакции
2.804
Браво, топ играње само последниве минути ко бокс меч да гледав

S

Samurai_Sk

Гостин
Честито куп титула само што ме нервира дебелиот ме нервира знам дека 90% од вас тука ке го оправдате но со тие нерви негови и со ова подпросечна форма каде бе идиоту баш кога требаш за никаде си

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.712
Поени од реакции
88.767
Перуци кој чкембар станал... :icon_mrgr:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Честито куп титула само што ме нервира дебелиот ме нервира знам дека 90% од вас тука ке го оправдате но со тие нерви негови и со ова подпросечна форма каде бе идиоту баш кога требаш за никаде си
Pa i ne trebase bas.. na 2-0 se iznapromasi.. da bese 0 0 pa da reces vaka sansa ko sansa.. jezda kako fali nekoj igrac ko trezege pa pa pa so sansite so site sansi do sea so gi imase debelkoto, trezege ke imase vise gola od mesi..

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.841
Поени од реакции
17.789
Our Captain, @gianluigibuffon has now equaled @delpieroale, to become the joint-most decorated player in @juventusfc history.[DOUBLEPOST=1495061746][/DOUBLEPOST]

Алекс САндро ко Дел Пиеро е со јазикот надвор o_O[DOUBLEPOST=1495061949][/DOUBLEPOST]

Congrats to @ClaMarchisio8, on becoming the second most decorated midfielder in @juventusfc history

Congrats to Mister @OfficialAllegri, on becoming the third most decorated coach in @juventusfc history

JUVENTUS BECOME THE FIRST ITALIAN TEAM TO WIN THE COPPA ITALIA 3 YEARS IN A ROW ![DOUBLEPOST=1495062167][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Sakam mandzata da ja zavrsi kaj nas karierata.. ne bi go pustil da si odi ni za 100milki.. takov igrac majka 1 ragja..

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.712
Поени од реакции
88.767
Се сеќаваш Пјаниќ кога дојде првите 2-3 месеца неможеше да сврзи 2 натпревари во низа, и ај остај тоа, туку неможеше Алегри да му најде позиција во средината... го играше последен играч пред одбраната кур виткаше, играше и позади напаѓачите исто се губеше на натпреварите. Неможеше да му го извади оној лузерски менталитет од Рома :D

До сега мислам дека во тимот најмногу напредуваше токму Пјаниќ, дека јас стварно таму негде Октомври-Ноември месец мислев дека ќе е голем флоп босанчеросов.[DOUBLEPOST=1495090713][/DOUBLEPOST]Оваа недела не му ја чепкам ќерката... :)

Screenshot_2017-05-18-08-56-31-1.png

Последно уредено:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.265
Поени од реакции
18.482
Одлично изиграваме првото полувреме после стативата на Кеита, прелесно стваравме шанси. Штета што не влезе еден од ударите од далечина на Игуаин или Дибала, ама голманчево им се разбрани доста. Алвеш од Барселона навака како да го доби тој екстра мотив за игра, едноставно до тогаш изгледаше како да дошол на одмор во Јуве. Тој и Алекс Сандро се факторот плус на овој Јувентус последните месеци и мислам дека финалето во Кардиф во голема мера зависи од нивниот перформанс.

Едно финале освоивме, останаа уште две. Во недела против Кротоне исто така очекувам силен состав, нормално со Пјаниќ во средината на местото на Ринкон. Кедира ако не е доволно спреман воопшто да не го ризикуваат. Да ја запечатиме сезоната и после тоа без притисок да се фокусираме на она што претстои, а што мислам дека е најважниот меч кој го играме после долго време, каде што нема втора шанса.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Ќе згрмат против Кротоне.. Маваме покер, гарантирам...

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.712
Поени од реакции
88.767
Значи краен резултат 4:5

Член од
19 февруари 2015
Мислења
1.772
Поени од реакции
2.075
Кротоне се борат за опстанак , подобро ке биде да не се замара , да се чуваат , да им влезе ме на Болоња со сите сили , они и она ка немаат шанси да испаднад

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
[DOUBLEPOST=1495124336][/DOUBLEPOST]Бонучи вмровец до коска, а можеби и антички македонец, тврдокорен.. :icon_mrgr:

Последно уредено:
S

Samurai_Sk

Гостин
Кротоне се борат за опстанак , подобро ке биде да не се замара , да се чуваат , да им влезе ме на Болоња со сите сили , они и она ка немаат шанси да испаднад
Се сеќаваш 14 Мај 2000 година Перуџа 1-0 Јувентус последно коло или премлад си за да се сеќаваш на таа утакмица и болна сезона? На Јувентус и требаше победа што значеше шампионска титула, на Перуџа ништо не и значеше победа ама пак победија и оп Лацио шампион

Kajgana Shop

На врв Bottom