Фан Клуб: Јувентус

A

apidrone

Гостин
Jonas Eriksson will referee the Bianconeri’s upcoming Group D Champions League meeting with Sevilla, to be contested on Wednesday 30 September in Turin.

This will be the fourth Juventus match that the Swedish official has presided over in Europe’s elite competition, previously taking charge of last season’s 1-1 semi-final second leg draw with Real Madrid, as well as victories over FC Copenhagen and Shakhtar Donetsk in 2013 and 2012 respectively.

On Wednesday evening Eriksson will be joined by assistant referees Mathias Klasenius and Daniel Warnmark, goal-line officials Stefan Johannesson and Markus Strombergssona and fourth official Mehmet Culum.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.546
Поени од реакции
17.375
По денешниот тренинг - Стураро фаворит пред Хернанес, Переира пред Дибала

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.479
Поени од реакции
5.559
Cannavaro:"Uzimanje broja 10 u Juventusu ne zahtjeva foliranje vec cin vodje.Stajes ispred svih i vodis svoj tim,gines ako treba.Platini,Del Piero godinama,Tevez protekle tri.Svi su pokazali kako se to radi.Pogba nema mentalitet vodje i ne moze voditi ovaj tim ,sam Alex mi je priznao slicne stvari,zgrozen sam njegovim igrama bez Pirla,sa Pirlom su svi dobri"

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.957
Поени од реакции
5.578
Cannavaro:"Uzimanje broja 10 u Juventusu ne zahtjeva foliranje vec cin vodje.Stajes ispred svih i vodis svoj tim,gines ako treba.Platini,Del Piero godinama,Tevez protekle tri.Svi su pokazali kako se to radi.Pogba nema mentalitet vodje i ne moze voditi ovaj tim ,sam Alex mi je priznao slicne stvari,zgrozen sam njegovim igrama bez Pirla,sa Pirlom su svi dobri"
Прво, изјавава ја барав на Италијански, Англиски, ја нема, што 100% е дека е чиста измислица. Не вреди да се коментира.

Македонскиве спорт портали и фб страници за фудбал можеби се срање, ама овие српскиве медиуми и фб страни се најголемото дно во секој поглед.

Па уште и Алекс му признал слични работи.

[DOUBLEPOST=1443483535][/DOUBLEPOST]10 ката на Погба му ја дадоа НЕ од што ја бараше тој.

Јуве ако не ја доделеше 10ката оваа сезона, ќе добиеше 10-15 милиони помалку од Адидас за спонзорството. Таква клаузула имало во договорот. Така да, Погба сметале од Јуве дека ќе има најмногу продадени дресови И ЗАТОА МУ ГО ДАДОА ДРЕСОТ!!

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.546
Поени од реакции
17.375
Прво, изјавава ја барав на Италијански, Англиски, ја нема, што 100% е дека е чиста измислица. Не вреди да се коментира.

Македонскиве спорт портали и фб страници за фудбал можеби се срање, ама овие српскиве медиуми и фб страни се најголемото дно во секој поглед.

[DOUBLEPOST=1443483535][/DOUBLEPOST]10 ката на Погба му ја дадоа НЕ од што ја бараше тој.

Јуве ако не ја доделеше 10ката оваа сезона, ќе добиеше 10-15 милиони помалку од Адидас за спонзорството. Таква клаузула имало во договорот. Така да, Погба сметале од Јуве дека ќе има најмногу продадени дресови И ЗАТОА МУ ГО ДАДОА ДРЕСОТ!!
Удри кољо тепај кољо !

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.162
Поени од реакции
18.175
Мене не ми смета тоа што ја доделија 10ката, туку ми смета тоа што ја доби Погба. Играч кој си нема врска со 10ка. Тој е играч од централна средина и апсолутно тој број дури и смешно му стои. Според позицијата и улогата Дибала е чиста 10ка и ако мораа да ја дадат и ако веќе сакаа да предизвика стимул и мотивација тогаш требаше аргентинчево да ја добие.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.479
Поени од реакции
5.559

Ако е измислена изјавата, пак е 100% точна. Факт е дека сега Јуве е тим на Погба, не само поради 10ката. Најголема ѕвезда е, најдобар играч и нормално дека треба да биди лидер на теренот а тоа тој не го прави. Сигурен сум дека наредните кола ќе се среди но досега нема покажано никакви лидерски карактеристики а камоли да ја заслужува 10ката.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.957
Поени од реакции
5.578
Ако е измислена изјавата, пак е 100% точна. Факт е дека сега Јуве е тим на Погба, не само поради 10ката. Најголема ѕвезда е, најдобар играч и нормално дека треба да биди лидер на теренот а тоа тој не го прави. Сигурен сум дека наредните кола ќе се среди но досега нема покажано никакви лидерски карактеристики а камоли да ја заслужува 10ката.
За мене најголема ѕвезда во Јуве е Буфон, и според мене покрај Погба, и старата гарда (Буфон,Киелини,Барза,Бонучи) тие треба да бидат играчите кои треба да носат стабилност во тимот, да ги освестуваат овие кој дрес носат итн. Не е фер цела тежина да се префрла врз грбот на Погба, не можи да игра сам на теренот, како што впрочем ниту еден играч на планетава не можи. Зошто не само Погба, туку целиот тим игра далеку под своите можности и квалитети, освен Буфон.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Јуве нема да иде ниту на МТВ, ниту на Арена :facepalm:
Моментално, како што се со Севиља во формата, не ни заслужуваат на МТВ да идат. А за арените, е тоа е друга прича.
Фала Богу би сакал да ги даваат на МТВ, но одлуката на мтв, може да се оправда, мизерни 1-2-3 се, со по 5 бода.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.414
Поени од реакции
87.006
Касерес пак имал сообраќајка, само овој пат тој е виновен дека бил во алкохолизирана состојба... ЦАРОТ бр.2

Kajgana Shop

На врв Bottom