Фан Клуб: Јувентус

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
:cool:

После ова мислам дека може да се очекува и Амаури да го вратат во тимот, зошто да не и Маркиони или некои од другите легенди кои играа тоа време, и онака полоши од ''засилувањава'' не може да бидат.

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Значи дали Матри или Освалдо ги носиме за до крај на сезона, така? Повеќе би го преферирал Матри, можеби ќе дае некој гол повеќе од Дани, кој пак се кладам дека ќе даде само еден и тоа против Рома :D.
Камо да не се снајдат за да нема потеба да ги задржуваме (n)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
А тоа што се продолжија договорите на неколку играчи, со тоа и зголемени платите, ќутиме а?
што има врска тоа што им ги зголемиле платите .. Еве на 10 играчи по милион да им зголемат тоа се трошок 10 милиони, или 1 просечен во денешно време играч... За да купиш ѕвезда треба да фрлиш мрсна пара друже...

Член од
1 октомври 2012
Мислења
109
Поени од реакции
185
Изгледа Матри доаѓа.

Е сега не знам дали некој ја поставил пред мене информацијава дека Милан сеуштe го плаќа Матри на Јувентус и му плаќаа него дел од платата додека беше во Џенова, што значи истото ке го прават и во Јувентус.

Последно уредено:

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Нишо од Освалдо изгледа, Матри ќе си го враќаме.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Голем стап, го плаќале Милан уште дрн дрн... никогаш не ми влезе во око тој играч... добар е за Каљари,Емполи и слично... ништо повеќе. Незнам која логика што го носат назад....

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Ај да гледаме малку на светлата страна, Федерика се враќа... :цицки:

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Голем стап, го плаќале Милан уште дрн дрн... никогаш не ми влезе во око тој играч... добар е за Каљари,Емполи и слично... ништо повеќе. Незнам која логика што го носат назад....
Да ја пополни ,,празнината,, што ја остави Себа :sneaky:
Дрво за дрво, претходно имавме бука сега дабица:D

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.750
TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD now
#Neto ќе заработува 1.9 милиони годишно во #Juve.

Ако Алегри го напрај да постигни пак 25 гола ќе бидам среќен ако не воопшто не ми смета сепак е 5ти напаѓач за ротација против Емполи, Чезена итн. BEntornato Ale :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
STAT: 13 clean sheets now for the season, a record in Europe's top five leagues. ‪#‎ForzaJuve‬

Mondo Likes this ^^ :D

Ваков таков, доста ефектни голчиња има дадено. Волеј, у трк од прва итн итн.

Последно уредено:
A

apidrone

Гостин
Наречете ме луд, али ја мислам дека Матри има повеќе покажано во дресот на Јуве отколку Љоренте. Овој вториов ептен готован, се треба на тацна да му се стави, движењето без топка му е очај, камоли топка у нозе да му дадеш, одма назад ја враќа. Мене лично Љоренте ич не ми е по ќеф.

Од друга страна, Матри. Не знам во каква форма е, не знам како ќе се покаже до крајот на сезоната, али ако се бори за секоја топка, ако кога ќе биде проигран не врти грб на противничкиот гол, ако има идеја што да прави со топката кога таа е доле на земја, веќе е подобар од Љоки.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.683
Поени од реакции
88.635
И официјално, Мини Ми го напушти клубот... :motorce:

Kajgana Shop

На врв Bottom