Фан Клуб: Јувентус

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.547
МОРА да го искористиме поразов на Рома

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
САЛУТАТЕ ЛА КАПОЛИСТА
хахахах
за едно коло се израдваја кутрите :)

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.236
Поени од реакции
18.413
Рома играше со Наполи нагости, да победеше ќе требаше ние да се крстиме од Скудетото. Не се зафркавајте, мора да ги добиеме Емполи поради нашите бодови, а не поради тоа што Рома изгуби. Уште и во Неапол да победаше, немаше што да се игра повеќе.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
А шо мислите ние како ќе поминиме во Неапол ?
Немаме победа таму 10тина години.:rolleyes:

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Рома играше со Наполи нагости, да победеше ќе требаше ние да се крстиме од Скудетото. Не се зафркавајте, мора да ги добиеме Емполи поради нашите бодови, а не поради тоа што Рома изгуби. Уште и во Неапол да победаше, немаше што да се игра повеќе.
хахах да се крстиме небаре имаат предност 3 бода а се игра последно коло .
Мене повеке ме плаши залетаниот Наполи одколку Рома .Наполи едноставно немаше срека до сега во шампионатот иначе располаагат со поквалитетен тим од Рома .Еве на пример минатото коло изиграа нерешено а Кањехон промаши од 1 метар (можеби си го гледал видеото)и во последната минута Игуаин промаши пенал..............[DOUBLEPOST=1414860258][/DOUBLEPOST]
А шо мислите ние како ќе поминиме во Неапол ?
Немаме победа таму 10тина години.:rolleyes:
Како може да победиш кога мафијашите му кршат стакло на играчите на Јувентус и ги полнат со стрес уште пред да дојдат на терен.........

Makaron

Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
^^ Немам време да ти објаснам дека навивачите немаат скоро никаков ефект на играчите на терен.

Makaron

Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Очи ми крваре, душа ми плаче...:place:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.046
Поени од реакции
6.074
Ја форсира со 3 назад, иако тие 3 му се единствените здрави у моментов. Па ќе му се повреди некој, како што малку фалеше со Огбона, па после ќе се чуди.

Играва е хмммм, па уште и против скапаници ко Емполи, и врв.

Па и пасовиве се очај, не е само Пирло моментално очај, другиве се ужас што пробуваат.
Ги шијат у грешни пасови.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.236
Поени од реакции
18.413
Позицијата која му ја има дадено Алегри на Переира е најретардираната што ја имам видено. Од играч кој има предиспозиции на CM или AMF, тој го игра десно во 5ка одбрана.

:cuc:

Инаку и да победиме денеска џабе, се гледа дека нешто не чини долгорочно. Мотивација немаат играчите, немаат основна цел на теренот, а сето тоа не мора ни да кажувам чија кривица е.

Kajgana Shop

На врв Bottom