Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
МОРА да го искористиме поразов на Рома

САЛУТАТЕ ЛА КАПОЛИСТА
хахахах
за едно коло се израдваја кутрите :)

Рома играше со Наполи нагости, да победеше ќе требаше ние да се крстиме од Скудетото. Не се зафркавајте, мора да ги добиеме Емполи поради нашите бодови, а не поради тоа што Рома изгуби. Уште и во Неапол да победаше, немаше што да се игра повеќе.

А шо мислите ние како ќе поминиме во Неапол ?
Немаме победа таму 10тина години.:rolleyes:

Рома играше со Наполи нагости, да победеше ќе требаше ние да се крстиме од Скудетото. Не се зафркавајте, мора да ги добиеме Емполи поради нашите бодови, а не поради тоа што Рома изгуби. Уште и во Неапол да победаше, немаше што да се игра повеќе.
хахах да се крстиме небаре имаат предност 3 бода а се игра последно коло .
Мене повеке ме плаши залетаниот Наполи одколку Рома .Наполи едноставно немаше срека до сега во шампионатот иначе располаагат со поквалитетен тим од Рома .Еве на пример минатото коло изиграа нерешено а Кањехон промаши од 1 метар (можеби си го гледал видеото)и во последната минута Игуаин промаши пенал..............[DOUBLEPOST=1414860258][/DOUBLEPOST]
А шо мислите ние како ќе поминиме во Неапол ?
Немаме победа таму 10тина години.:rolleyes:
Како може да победиш кога мафијашите му кршат стакло на играчите на Јувентус и ги полнат со стрес уште пред да дојдат на терен.........

9444_1008977592462803_5643260099376832476_n.jpg

^^ Немам време да ти објаснам дека навивачите немаат скоро никаков ефект на играчите на терен.

Очи ми крваре, душа ми плаче...:place:

Ја форсира со 3 назад, иако тие 3 му се единствените здрави у моментов. Па ќе му се повреди некој, како што малку фалеше со Огбона, па после ќе се чуди.

Играва е хмммм, па уште и против скапаници ко Емполи, и врв.

Па и пасовиве се очај, не е само Пирло моментално очај, другиве се ужас што пробуваат.
Ги шијат у грешни пасови.

Позицијата која му ја има дадено Алегри на Переира е најретардираната што ја имам видено. Од играч кој има предиспозиции на CM или AMF, тој го игра десно во 5ка одбрана.

:cuc:

Инаку и да победиме денеска џабе, се гледа дека нешто не чини долгорочно. Мотивација немаат играчите, немаат основна цел на теренот, а сето тоа не мора ни да кажувам чија кривица е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom