Фан Клуб: Јувентус

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.236
Поени од реакции
18.414
Ајдееееееееее, :vozbud::vozbud::vozbud:

Ми се гледа нешто страшно, ќе ги бодрам да можат до Џенова да ме слушнат :love::love:

Fino alla fine...

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Хахаха Бонучи како ги пдглумува фауливе, само за напред е да го стаиш и вади пенали :D

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.790
Поени од реакции
17.723
И некни кога излезе пирло почнавме да нафрламе ама можи грешам.

КАТАСТРОФА, поќе се фокусирани на тепање него на играње фудбал

Видал личи на Падоин само името му останало, Бонучи какви само киксој прај, пасој пред одбрана играчите ги заборава зад него па Лихшт. покрива.......

време е за смена на формација дефинивитно, разбирам дека од поплавите и теренот не е најнај можда зато форисираме високи топки али мора некоја на Андреа Бонучи да му кажи да се смири малце

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.492
Поени од реакции
5.586
Многу слабо прво полувреме, никаква игра немаме. Маркер на Маркизио и затворени сме цело полувреме. Баш ме интересира каква замена ќе направи Алегри, дали Пирло или Мората ќе влези прв.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.790
Поени од реакции
17.723
Ајдееееееееее, :vozbud::vozbud::vozbud:

Ми се гледа нешто страшно, ќе ги бодрам да можат до Џенова да ме слушнат :love::love:

Fino alla fine...
Ти се оствари желбата....

Многу слабо прво полувреме, никаква игра немаме. Маркер на Маркизио и затворени сме цело полувреме. Баш ме интересира каква замена ќе направи Алегри, дали Пирло или Мората ќе влези прв.
Јас би одел со Перира како АМ[DOUBLEPOST=1414615095][/DOUBLEPOST]Грациано Пеле не беше добар за во Италија, во Англија немој да прекини со голчиња

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.492
Поени од реакции
5.586
Ти се оствари желбата....

Јас би одел со Перира како АМ[DOUBLEPOST=1414615095][/DOUBLEPOST]Грациано не беше добар за во Италија, во Англија немој да прекини со голчиња
Не ми се верува дека ќе смени формација иако би било добро да се проба со Переира па и со Коман, детето после 2 коло нема натпревар изиграно.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Потребни се Мората,Коман,Переира ... мртва игра, сто години нема гол да дадеме вака...

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.236
Поени од реакции
18.414
Добро бе да го е*ам. Барем грешките на Конте да не ги повтара Алегри кога веќе го копира. Толку ли е тешко да се сфати дека не се игра секогаш со таа игра, со тој начин на функционирање, со таа зацртана стратегија. Значи потребно е во некои натпревари да промениш, токму овој е таков. Потребен ни е повеќе индивидуализам, а тоа значи Погба да има многу поголема слобода во играта, Мората да влезе и може дури и Пирло бидејќи потребна ни е прецизност во натпрварот, а стариот маестро иако е вон форма сепак мислам дека ќе мора да се употреби.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.548
Мртва игра...? Па добро, си тераме една иста формација еве веќе 4 години, и нормално е дека веќе не пали тактикава. Ако во првата и втората сезона ваквите тимови ги добивавме со 2+ разлика, сега се мачиме да дадеме еден ебан гол. Тоа е дечки, одамна сме прочитани со оваа тактика, да со Пирло, да без Пирло, веќе сите не читаат како селски буквар. Единствено можеме да ги тепаме затоа што имаме поквалитетни индивидуалци од нив, или како што милуваме да речиме "на мускули ќе ги тепаме".
Овој Морбидниов на клупа уште не му текнува да ја смени ебената 3-5-2 формација.... Делуваме како Барса, кога ја научија како да се игра против тика-таката. Тогаш тие почнаа да кружат околу шеснаесетник без да направат некој посебен резултат, а еве и на нас ни се случува истото.

Неможе бе човек цела вечност да ја тераш оваа формација, и ФК Лепенец веќе не научи како играме, дај нека менува нешто оној на клупа, дека ни Свети Трапатони не го спасува после ако го заебе тимов

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.790
Поени од реакции
17.723
Добро бе да го е*ам. Барем грешките на Конте да не ги повтара Алегри кога веќе го копира. Толку ли е тешко да се сфати дека не се игра секогаш со таа игра, со тој начин на функционирање, со таа зацртана стратегија. Значи потребно е во некои натпревари да промениш, токму овој е таков. Потребен ни е повеќе индивидуализам, а тоа значи Погба да има многу поголема слобода во играта, Мората да влезе и може дури и Пирло бидејќи потребна ни е прецизност во натпрварот, а стариот маестро иако е вон форма сепак мислам дека ќе мора да се употреби.
Тек тук 90% се сложвам ама мислам дека Погба има преголема слобода во играта моментално дури поќе него под Конте каде после 2 месец не смееше да шутни поќе.

Иначе сакам да изгубиме еднаш онака здраво па нека не кошта титукла белким на сите ќе му текни дека дојде времето за друга формација.

Убо кажа @Scirea секоја сезона се намалва просекот на гол по натпревар. И под Капело игравме пес грд фудбал али имаше резултати

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Топла вода не мојме да измислиме, џабе која било формација и да ја играме исто ни се фаќа пошо тие се кој се.
Незнам дали паметите ама последниве години во Џенова не победуваме лесно, лани до 95 минута шут на гол немавме.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.790
Поени од реакции
17.723
Видал поќе неможам да го гледам, нека си седни на клупа веќе милион ситуаци ги еба, сто топки ги изгуби ко изгубен во просторот е. Само името му останало[DOUBLEPOST=1414616684][/DOUBLEPOST]Ќе примиме гол кај да е

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.790
Поени од реакции
17.723
Колку сме само поопасни со напаѓач од типот на мората кој знај да прај буквално се

Kajgana Shop

На врв Bottom