Фан Клуб: Јувентус

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.673
Поени од реакции
88.580
"Dai, dai, dai" - Масимилијано Алегри

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
и ти да експериментираш со Констант, Емануелсон и Матри а ги бараш Хамшик лев бек и некој класа играч истото ќе го добиеш и плус то да ти е присилено од управата
Е затоа Конте замина!! Од истава причина што ти ја кажа!! Сега планирај како ќе биди со овај глобилов!!

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.799
Поени од реакции
17.734
Е затоа Конте замина!! Од истава причина што ти ја кажа!! Сега планирај како ќе биди со овај глобилов!!
Конте спроед сите нови гласини и од sKY беше планирано да замини само се чекаше да заврши светското, добро не тие чудно колку брзо го кладоја алегри ? и како се осгласиај се наеднаш и самиот Моџи го подржа и кажа дека Јуве ќе биди супер и после Конте. Дајте не судете без почната сезона веќе ко некој тинејџерка сте пред ПМС.

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Конте спроед сите нови гласини и од sKY беше планирано да замини само се чекаше да заврши светското, добро не тие чудно колку брзо го кладоја алегри ? и како се осгласиај се наеднаш и самиот Моџи го подржа и кажа дека Јуве ќе биди супер и после Конте. Дајте не судете без почната сезона веќе ко некој тинејџерка сте пред ПМС.
Чул те господ.. Ама живи били па видели!

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Добри се и новинарите. „Бонасера“ му вика. :нинџ:

Темен облак над Торино, а?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.046
Поени од реакции
6.074
Алегри не ми се допаѓа што е стаен, но не плукам. Ќе го оставиме да видиме што ќе покаже, па после се по список на форум ќе му наредиме, ако се исере. Го прашаа нешто за Пирло, разбрав само кампионе кампионе, бла бла. Ќе ја чекам после на Енглески, па ако не ме мрзи цела ќе ја прегледам. Се надевам дека единственото напуштање ќе биде ова на Конте, а не и на они главни играчи.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Сепак Конте беше ограничен, прво ќе му кажеа колку пари може да троши па после ќе бараше за тие пари играч што ќе му се допадне, не викам дека требаше да се расфрла со пари ама Падион и Пелусо беа желба на Конте но сигурно немаше да ги земе да му беше ќесето повеќе одврзано за поквалитетни играчи на тие позиции...Конте го извади максимумот од овој тим што го имаше!
Како и да е Марота и Ањели се посраа за сите добри потези во претходниве години и ова нема никогаш да им се заборави макар Јуве играл и подобро !
Марота и Ањели ништо не посраа, тие се парите, тие се можностите, уште пред две сезони беше кажано дека тимот ќе се гради полека и дека се немаат пари за играчи кои Конте ги сакаше, т.е Ди Марија...
Конте не еба во овај случај и тоа многу.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
TURIN - Massimiliano Allegri je novi trener Juventusa. Pratite prezentaciju konferencije UŽIVO. Allegri je na pod i proglasio se odmah, bez pitanja: " .. fuimine vedro nebo, od sutra ću početi raditi stvoriti pobjedničku sezonu Temelj služi dobru organizaciju rada, a ovdje ne mogu naći savršenu tri godine Ova tvrtka ima povijest i tradiciju, tvrtka koja gradi sadašnjost i budućnost. nasljeđivanja momčad koja je osvojila tri godine u prve dvije godine šarma, osobito druga, kad sam bio na drugoj klupi. Ali sada sam ovdje da pokušamo pomoći pobjede tvrtke . " ? Što osjećate " .. Sretan sam i uzbuđen sretan jer vlak nakon što Juventus AC Milan, dvije velike momčadi uzbuđen jer je to prvi dan . " Obožavatelji su skeptični: kako ih uništiti " razumiju skepsa u jednom danu je promijenio trenera u kojem su bili skloni. Lio osvojiti odnosu, rezultatima i radom, Conte je nešto važno za Juventus. Obožavatelji kao i svi će biti u mogućnosti da mi znamo. Razumijem važnost treniranju Juve, ali sam četiri godine u Milanu, znam kako se to radi u velikim timovima . " Mislite li da je tim spreman za Ligu prvaka? " Moramo se poboljšati u Ligi prvaka, tvrtka ima strategiju razboritim tržištu, je u potrazi za jačanjem tima biti konkurentni u Europi . " S Pirlo kako će raditi? " Još nismo čuli, za četiri za Andreom bio ... a to je uzorak. Uvijek je igrao sa mnom, osim posljednjeg nesretan sezoni u kojoj je ozlijeđeno.Sada smatram se sretan da pronaći prvak. U toj sezoni je bio nesretan u konačnici tvrtka zajedno s Andreom uzeo tu odluku. I sada nakon tri godine sam ga naći, a ja vjerujem da je sreća za mene. Nikad bilo nikakvih problema s njim, luda izazove Pirlo . "

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Видал сепак останува? Ако добро го разбрав Марота.

Kajgana Shop

На врв Bottom