Фан Клуб: Јувентус

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.749
Juventus will do fine without Conte - Moggi

When asked if he felt Conte resigned over the possibility that Arturo Vidal might depart to join Manchester United, the 77-year-old replied: "It could be, but with an offer worth €50 million you need to take it and find replacements.

"Clubs must look at the balance sheet, as nowadays we see bankrupt clubs all the time and budgets must go hand in hand with sporting requirements.

Член од
13 април 2012
Мислења
21
Поени од реакции
35
Хаха, да да, сите 4ца срединисти асални што ги имаме, фрли ги у прва постава. Како што немаме замени асални, а не ни очекувам да се купуваат други играчи, до ноември нема да издржат.
Е сега, немало :). Па баш Пепе вчера го видов тренира ли тренира. Трча, вежба, ослабел, заличил на фудбалер. Ако се оправи од све што му се случуваше, а веројатно е ОК и влезе во форма и полуди ќе биде одлично. Плус ова Французинчево, (братучед на Погба по фризура) не ми изгледа наивно. Ако најдат начин да го вратат и Џакерини, мислам дека добро би се вклопил кај Алегри.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.749
Алегри е огромен фан на Хамшик и сака млади фудбалери така да очекувајте да сме поврзани со Хамшик, и со некое младо лево бекче ( тие му се слабост) и мн млади ќе добијат шанса за разлика.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Алегри е огромен фан на Хамшик и сака млади фудбалери така да очекувајте да сме поврзани со Хамшик, и со некое младо лево бекче ( тие му се слабост) и мн млади ќе добијат шанса за разлика.
за разлика од конте ?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Демек Тевез побарал состанок со управата. Ќе се изначитаме шпекулации, ама ова не ми се допаѓа.

Друг можен состав од Алегри.

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Демек Тевез побарал состанок со управата. Ќе се изначитаме шпекулации, ама ова не ми се допаѓа.
Нормално е при смена на тренер играчите да побараат состанок со управата,да видат дали се во плановите на новиот тренер,дали ќе се смета на нив за сезоната што следи и сл.
Али не ми се свиѓаат ни мене овие шпекулации.Некои играчи премногу се врзаа со Конте,така ништо нема да ме чуди на крај

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.492
Поени од реакции
5.586
Нормално е при смена на тренер играчите да побараат состанок со управата,да видат дали се во плановите на новиот тренер,дали ќе се смета на нив за сезоната што следи и сл.
Али не ми се свиѓаат ни мене овие шпекулации.Некои играчи премногу се врзаа со Конте,така ништо нема да ме чуди на крај
Матри е многу врзан со Алегри, можеме да си го вратиме.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
На големо се шушка дека Андреа Пирло е пред трансфер во Турција :facepalm:

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Ако Конте го сакаше толку Јуве ќе останеше без разлика на се... како Фергусон шо остана во Манчестер, он остана без играчи како Бекам , Ван Нистелрој, Роналдо па човекот си остана во Манчестер... Колку е кривицата на управата на Јуве, толку е и на Конте

Не го сметајте овоа како некоја провокација пошто не е.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Ако Конте го сакаше толку Јуве ќе останеше без разлика на се... како Фергусон шо остана во Манчестер, он остана без играчи како Бекам , Ван Нистелрој, Роналдо па човекот си остана во Манчестер... Колку е кривицата на управата на Јуве, толку е и на Конте

да да остана без играчи такви ама најде адекватни замени за нив а не со исла и со пелусо

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Според SKY ова го планира алегри :

--Licht--Barzagli--Chiellini-- Evra--
-------Pogba---Pirlo--Vidal--
-----------Marchisio----
----Tevez----Llorente---​
По што се работи за Алегри можно е да експериментира со составот Исла, Лихштајнер и Асамоа да ги игра во средина место Погба и Видал, а позади Касерес како бек. Кај нас Абот еден натпревар го има играно како крило. :pos:
Он едно планира а секој натпревар менува нешто. Сакам да видам дали истиот памет ќе го има и кај вас.

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
да да остана без играчи такви ама најде адекватни замени за нив а не со исла и со пелусо
Да да адекватна замена за Роналдо е Јанг секако се сложувам со тебе :icon_lol: Не заебаај по заминување на Роналдо немаа асално крило... си останаа со Јанг и со неписмењакот Нани

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393

Да бе.. Во во право си.. Само што ветуваа силен Јуве, а не пордавање на клучните играчи..

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.492
Поени од реакции
5.586
Ако има линк од пресконференцијата споделете тука

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Да бе.. Во во право си.. Само што ветуваа силен Јуве, а не пордавање на клучните играчи..
И во минатото Јуве продавал и наоѓал адекватни замени како онаа Зидан, Недвед; Зошто да не биде случај и сега

Kajgana Shop

На врв Bottom