Инаку знае некој кои се по закана за суспензија за следната ако сега добијат жолт?Toni Kroos: "Samo je Barca bolja od Juventusa"
Da te ispravam , Peluso ima odlicen centarsut i dosta ostar...podobar e od Asamoa vo toj segment, mada ako se zeme vo predvid deka Asa e drug igrac po vrakanjeto od Afrika, Peluso e podobar vo sekoj segment.Има нешто што Конте решава да го стави Пелусо прв тим. Пред се заради одбраната мислам, Пелусо е слаб во одење напред и нафрлање, а и башка го има Лам пред себе, така да ќе биде сконцентриран во дефанзивните задачи и да му помага на Келини.
Лихштајнер,Видал и Маркизио.Вака ќе не заебават овие бе
Инаку знае некој кои се по закана за суспензија за следната ако сега добијат жолт?
Ух Видал , имам некое чувство дека ке добие картон денеска, се надевам дека грешам.Лихштајнер,Видал и Маркизио.
И тој и Лихштајнер, ќе има голема мака од Рибери.Ух Видал , имам некое чувство дека ке добие картон денеска, се надевам дека грешам.
Не ми се верува дека ќе добие црвен али жолт сто посто добива.Ух Видал , имам некое чувство дека ке добие картон денеска, се надевам дека грешам.