Фан Клуб: Јувентус

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Навистина на Видал и на Лих, им е потребен добар одмор, малце да се одморат јас би го одморил и Барзали, и неби излегол со формат 3-5-2, како што планира конте!

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
очекував повеќе од Видал,некако многу во сенка ми е фрлен за разлика од играта во Леверкузен каде беше алфа и омега тука не успеа да се вклопи ЦЕЛОСНО во средината и докрај да ги доискаже своите квалитети,да се чуди човек што се блокира играчов толку......одличен во покривање,борбен,ама многу затаи кога треба да се шутира или реализира,дали тоа е од Конте или не му одговара едноставно Калчово и тешките бункери каде нема многу простор за маневар ?!

Лихт си е добар константно,за неговите можности добро си ја врши работата,единствена мана при штоповање некако мму бегаат топките СЕ почесто во аут - и тука да се чуди човек како толку спремен играч ги испушта едноставно опките од нозете на неколкупати во натпревар - дали е причина диоптер или не знам што....

како што имаа спомнато и други потребен е лидер во нападот а тоа Јуве го нема сезонава,Дел Пиеро нема сили,а Ква не е вратен во форма,останатите колеги во нападот се чекачи така да........

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.666
Поени од реакции
88.539
Значи ние што сме на BLIZOO пак на стримови ќе гледаме :icon_lol:

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Mislam deka treba da ja davaat na SportClub + srpskata .
--- надополнето: 8 февруари 2012 во 12:52 ---
http://www.sportklub.info/programska-sema
direktno.........
--- надополнето: 8 февруари 2012 во 13:05 ---
Вечер ќе ја има со Милан на RAI UNO, така?
http://www.rai.it/dl/rai/guidaProgrammi.html
Da ,ako go razbiras italjanskiot ok ama i komentatorite na sportclub se otkaceni :D

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.416
Денеска ќе има ли собиранка во Њу Јорк и ако има ме интересира дали фаќаат Спорт клуб да не се изгориме :D

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Денеска ќе има ли собиранка во Њу Јорк и ако има ме интересира дали фаќаат Спорт клуб да не се изгориме :D
Има,се е спремно:)

п.с ќе идат околку 126 души,а од кај Милан фан клуб 20 души:D да се знае кој имаше највише фанови и во МКД;)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Голема бројка е тоа 100 души во Њу Јорк, нема место за сите да ги собере :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom