Фан Клуб: Јувентус

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Prekrasno izdanije na Juve :) Mirna igra so odlicen rezultat. Se ide jako vo kupov bidejki so pobeda toa kje bide 10-ta titula kje bideme prvi koi ke go osvojat kupot 10 pati a i mislam deka ke imame use edna zvezda Srebrena :)
Ako gresam neka me ispravi slobodno nekoj :D
Кај ќе ги стај ме бе другар хаха ако го освојат ќе треба нов дрес да се купи :)

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Ваков гол од Капитенот чекав.:cuc:
--- надополнето: 25 јануари 2012 во 15:27 ---
сликава е мислам од пред 2 години ако не се лажам како и да е во текот на денов ке биде се во ред ;)

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Oд пред 2 години е таа слика.. Eве доказ:

И јас се залетав прееска кога ја видов таа слика, ама сумливо ми беше уште у старт. :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.119
Поени од реакции
46.076
Сакав да искоментирам, и по аутфитот се гледа дека не е од овој ( зимски ) период сликава. :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Е да бе, се тој!

Буфон најдобар голман во последниве 25 години.

Според ранкингот кој го направи Институтот за фудбалска историја и статистика (ИФФХС), Италијанецот Џанлуиџи Буфон е најдобриот голман во последните 25 години.

Според гасовите на експертите од целиот свет Буфон е прогласен за најдобар голман во светот во последните 25 години, или 1987-2011 година.

На второто место се наоѓа голамнот на Реал Мадрид Икер Касиљас, а трет е поранешниот голман на Манчестер Јунајтед Едвин ван дер Сар.

Потоа следуваат Андони Зубизарета и Бразилецот Тафарел, а во Топ 10 најдобри голмани според (ИФФХС), се и Питер Шмајхел, Оливер Кан, Петар Чех, Валтер Зенга и Чилаверт.

Од тука
И на официјалната страна

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
да нема дилеми више за тоа кој е најбољи,ви текнува и Цезар го правеа боље од Буфон:)

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
:D ... честито победа, секоја чест за играта и голот на Дел Пиеро !!! се гледаме во првенството (y)
Ххехе да се надеваме дека Јувентус ќе ни приреди иста приредба хаха

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Абе ние сите ќе ги земеме само што никој не видов да дојде :icon_lol:

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Овој касерес од 1-ви го чекаме како со Меси да преговараме.Овој Али Сисоко е одличен лев бек и е многу потценет.Да не отидеше Таиво во КПР него ке го земеа.Би бил одличен трансвер да дојде.Не ми се свиѓа што Конте го преферира Бехрами пред Наинголан и пред се Гуарин.Како и да е очекувам деновиве еден играч одбрана и средина бар за на лето некој да договорат да си имаме сигурен трансвер за следната година..

Инаку за сезонава што ја играат момците свака им част само јако да продолжат.Немав баш најдобро мислење за Конте кога го избраа за тренер мислев дека е Ферара профил али потполно ме демантираше и како што и било кој фан на јуве убеден сум дека има најдобро мислење за него.

Џиџи е нумеро уно нема што тука ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom