Фан Клуб: Јувентус

С

сашенко

Гостин
На фејсбук се вртат маубети Касерес не бил добар за во Јуве :pos:...имам само едно нешто да им кажам

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
За Сабота се очекува снег во Торино

Ваква да беше прогнозата за Неапол,при наше гостување таму,натпреварот ќе беше уште од сеа одложен :D.Шала настрана Удинезе доаѓа без неколку првотимци,кои се на купов во Африка,така да само победа доаѓа во обзир :) .

A

apidrone

Гостин
На 8 февруари со Милан во полуфинале на копа, дома, овојпат со реванш :)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Некој викаа дека ги поминал лекарските гледам веќе темница тука и 10 сат скоро така да утре ќе биде официјална презентација не верувам да игра против Удине али во следната ќе биде спремен

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Некој викаа дека ги поминал лекарските гледам веќе темница тука и 10 сат скоро така да утре ќе биде официјална презентација не верувам да игра против Удине али во следната ќе биде спремен
брат
CACERES SJUTRA POSTAJE NOVI BIANCONERO
Martin Caceres je stigao u Italiju! Oko 19:00, urugvajski defanzivac je sletio na milanskom aerodromu, zajedno sa svojim agentom Danielom Fonsecom.

Na aerodromu je bilo nekoliko njegovih starih prijatelja iz prethodnog iskustva u Torinu. Pred mikrofonima Sky Sporta, Martin Caceres je izrazio veliko zadovoljstvo što će opet igrati u Juventusu.

"Presrećan sam što se vraćam u Juve. Presrećan sam i što ću raditi sa trenerom kao što je Conte koji me je mnogo želio u svom timu. Nijesam se čuo ni sa kim od mojih bivših saigrača, ali znam da će me Chiellini čekati raširenih ruku."

"Srećan sam prije svega i zbog toga što želim da osvojim Scudetto, jer znam da smo prvi na tabeli i jer je igrati sa Del Pierom u poslednjih 6 mjeseci njegove karijere u Juventus za mene velika čast. On je veliki šampion."

Sada će Caceres otputovati ka Torinu gdje će sjutra posjetiti medicinske preglede i potpisati ugovor sa bianconerima. 26.01.2012 | 21:08

A

apidrone

Гостин
Па ради тоа шо е Уругваец, ги пропушта сигурно првиве 2 (бирократија).

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Па ради тоа шо е Уругваец, ги пропушта сигурно првиве 2 (бирократија).
излеа Видал се пожалил на повреда го напуштил порано тренингот денес ама нее ништо сериозно според тутто јуве

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
На фејсбук се вртат маубети Касерес не бил добар за во Јуве :pos:...имам само едно нешто да им кажам
Друже и јас читам нешто по фејсбук, али таму стварно имат луѓе што поима немаат од фудбал, не ги знаат играчите а само коментираат така да немат што да се замараме со такви.

Kajgana Shop

На врв Bottom