Фан Клуб: Јувентус

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Како што пренесува тутомеркато веб, треба да започнат одлочувачки преговори помеѓу Сеилно и Марота за доведување на Нианголан.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Де Чеље е се подобар Лихштајнер константен освен Касерес мислам дека не ни треба друг бек за оваа сезона освен може позајмица

С

сашенко

Гостин
Де Чеље е се подобар Лихштајнер константен освен Касерес мислам дека не ни треба друг бек за оваа сезона освен може позајмица
Касерес не е бек, централен дефанзивец е.Ама може да игра на повеќе позиции во одбраната т.е на сите и затоа го земавме.Борбен е, упорен е и трча многу, затоа Конте го сакаше во Јуве.Мислам дека супер ќе се снајде

Како што пренесува тутомеркато веб, треба да започнат одлочувачки преговори помеѓу Сеилно и Марота за доведување на Нианголан.
Читав нешто дека сме се договориле за на лето да дојде и тоа било сигурно.Дале збор дека ќе го чуваат за нас.Ама ако успееме да го земеме во Јануари тогаш супер.Мене ми се свиѓа дечково повеќе од Гуарин

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Касерес не е бек, централен дефанзивец е.Ама може да игра на повеќе позиции во одбраната т.е на сите и затоа го земавме.Борбен е, упорен е и трча многу, затоа Конте го сакаше во Јуве.Мислам дека супер ќе се снајде

Читав нешто дека сме се договориле за на лето да дојде и тоа било сигурно.Дале збор дека ќе го чуваат за нас.Ама ако успееме да го земеме во Јануари тогаш супер.Мене ми се свиѓа дечково повеќе од Гуарин
Kaseres----Kelini---Barzalji----lihstajner sooon like......
Samo ni fale vodac vo napadot koj ke dava mnogu golovi .
Vreme e Juventus da go osvoi kupot go nema osvoeno 16 godini .

С

сашенко

Гостин
Изјавата на Инзаги прајслес :pos:

Филипо Инзаги, кој има 38 години, призна дека се израдувал кога неговиот, една година помлад пријател, Алесандро дел Пиеро пред два дена постигна гол за Јувентус и покажал дека не е „старо желез

Едно време се тркаа кој повеќе ќе даде и за награди се бореа сега се јавно си честитаат кога едниот од нив едвај некако успеал гол да постигне и да покаже дека уште не е за фрлање :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:ПЕНЗИОНЕРИ

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Изјавата на Инзаги прајслес :pos:

о“.

Едно време се тркаа кој повеќе ќе даде и за награди се бореа сега се јавно си честитаат кога едниот од нив едвај некако успеал гол да постигне и да покаже дека уште не е за фрлање :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:
Treba da go sledat primerot na Zidan koj na 34 godini se otkaza koja bese jak .
Ovie samo trcaat uste po nekoj milion neznaejki deka pagat kako legendi .

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.517
Поени од реакции
4.400

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458

До налето се може да се деси, така да можеби ќе ги менат плановите јувентус до налето и немат да им биде потребен, сега ние потребен и те како играч од срединиот ред, бидејќи мораме секогаш да имаме еден свеж и квалитетен на клупа, со оглед на тоа дека има уште половина првенство да за изигра!

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Мислиш на Дел Пиеро за некој милион му е? Немој така се брукаш и не брукаш и нас исто.
Da ve brukam vas hahaha ,vie treba da se gordeete so mene .
Del Piero go SAKAM i go POCITUVAM ama vreme e za penzioniranje uste pred 2 godini ,ne za drugo tuku ne sakam da ja gree klupata zast ne zasluzuva .
Do sto mu e na Del Piero kontra prasanje ?

С

сашенко

Гостин
До налето се може да се деси, така да можеби ќе ги менат плановите јувентус до налето и немат да им биде потребен, сега ние потребен и те како играч од срединиот ред, бидејќи мораме секогаш да имаме еден свеж и квалитетен на клупа, со оглед на тоа дека има уште половина првенство да за изигра!
Се збори нешто ќе си одел Пациенца.Ако он си отиде тогаш милион посто доаѓа некој на негово место.Ако биде тоа Наинголан одлично.Ама барале пари за него плус некој млад играч.Заинтересирани биле за Имобиле, Мароне и Пасквато.Еден од нив плус пари би завршиле работа, ама колку сме спремни да се откажеме од овие играчи?

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.517
Поени од реакции
4.400
Da ve brukam vas hahaha ,vie treba da se gordeete so mene .
Del Piero go SAKAM i go POCITUVAM ama vreme e za penzioniranje uste pred 2 godini ,ne za drugo tuku ne sakam da ja gree klupata zast ne zasluzuva .
Do sto mu e na Del Piero kontra prasanje ?
Мислиш дека ако се пензионира дел пиеро нема да добива плата?Нема да врши некаква функција во Јувентус,Спортски директор или нешто слично па да му е само ради пари да игра во Јуве?
И мое лично мислење е дека не му е до парите толку колку што човекот чувствува дека сеуште може да игра и дека го сака фудбалот сака да сруши уште некој рекорд и пред се сака да ја заврши сезоната со некој трофеј пошто го заслужи тоа.:)

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Се збори нешто ќе си одел Пациенца.Ако он си отиде тогаш милион посто доаѓа некој на негово место.Ако биде тоа Наинголан одлично.Ама барале пари за него плус некој млад играч.Заинтересирани биле за Имобиле, Мароне и Пасквато.Еден од нив плус пари би завршиле работа, ама колку сме спремни да се откажеме од овие играчи?
Според мене сите тројца се јако добри играчи, само што треба да набијат искуство па да го облечат дресот на јуве, односно сите знаеме дека јуве не е тим кој прави играчи, туку е тим кој ги зема готови, е сега според мене најголеми се шансите Имобиле да замине бидејќи имаме доста напаѓачи и слушам за налето сме го договориле дестро од Сиена, е сега за Имобиле сигурно нема да им го дадат цел договор туку ќе одат на 50%:50%,што значи и ние ќе имаме контрола врз Имобиле колку токлу, уште да надополнам Имобиле годинава е во страшна форма!

С

сашенко

Гостин
Според мене сите тројца се јако добри играчи, само што треба да набијат искуство па да го облечат дресот на јуве, односно сите знаеме дека јуве не е тим кој прави играчи, туку е тим кој ги зема готови, е сега според мене најголеми се шансите Имобиле да замине бидејќи имаме доста напаѓачи и слушам за налето сме го договориле дестро од Сиена, е сега за Имобиле сигурно нема да им го дадат цел договор туку ќе одат на 50%:50%,што значи и ние ќе имаме контрола врз Имобиле колку токлу, уште да надополнам Имобиле годинава е во страшна форма!
Па од тие тројца што ги побараа јас Имобиле би им го дал сега.За Мароне не би ни седнал да преговарам :pos:дечкото го сакам во Јуве.Пасквато ми се свиѓа исто така да и него би го задржал.Имобиле би го дал баш поради таа причина ти што ја кажа.Имаме многу напаѓачи а и сега не ни требаат млади напаѓачи тука искусни голгетери кои ќе полнат мрежи.Ептен ни одговара да го дадеме 50-50 сега, зошто го добиваме Наинголан а и ќе можеме некако да го добиеме Имобиле за некоја година пошто сепак ќе биде наш играч пола.Ептен добро ќе му дојде ако отиде во Каљари.Сигурно ке добива шанси и ке се стекне со искуство за тие неколку години...

Kajgana Shop

На врв Bottom