Фан Клуб: Јувентус

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
не знам шо се запаливте по Касерес чија интелегенција во играта запаѓа под секоја норма........
Касерес е Киелини тип на играч,не размислува многу,фајтер е и има храброст,тоа ми се свиѓа кај него,иде у дуел не се плаши,добро е да се има различни типа на играчи,Барзаљи од друга страна е смирен,интелигентен,знае да прочита акција,затоа е добро Касерес ако игра лев бек Барзаљи да биде до него,пошо опасно е Киелини и Касерес заедно да играат:D

Нас ни треба дефанзивец кој ќе знае да проигра,како Тиаго Силва,да повлече акција,пошто ние играме пас игра и акцијата ни почнува од одбраната,тоа многумина го имаат потенцирано,не играме веќе со долги топки и рогни па што биде нека биде,сеа имаме своја игра и многу убивствена за противниците:)

А бе Амаури на позајмица им го дадовме или го шитнавме форевер?мислам на позајмица е

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Касерес е Киелини тип на играч,не размислува многу,фајтер е и има храброст,тоа ми се свиѓа кај него,иде у дуел не се плаши,добро е да се има различни типа на играчи,Барзаљи од друга страна е смирен,интелигентен,знае да прочита акција,затоа е добро Касерес ако игра лев бек Барзаљи да биде до него,пошо опасно е Киелини и Касерес заедно да играат:D

Нас ни треба дефанзивец кој ќе знае да проигра,како Тиаго Силва,да повлече акција,пошто ние играме пас игра и акцијата ни почнува од одбраната,тоа многумина го имаат потенцирано,не играме веќе со долги топки и рогни па што биде нека биде,сеа имаме своја игра и многу убивствена за противниците:)

А бе Амаури на позајмица им го дадовме или го шитнавме форевер?мислам на позајмица е
Што на позајмица, кога налето му завршува договоров, нас ни се исплаќа и без пари некаде да годадевме само да не му плаќаме плата

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Мислам дека му плаќаме некој милион плата,не сум сигурен.

F

FuckYouAll

Гостин
Мислам дека му плаќаме некој милион плата,не сум сигурен.
Ние ништо не плаќаме, Фиорентина нас ништо не ни плаќа, тие ќе си дадат пари за плата, а на лето ќе потпише најверојатно договор со нив, пошо на позајмица е сеа.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Абе нема на МТВ1 да даваат ?
спорт клуб српската :) не ма да дават на мтв 1
--- надополнето: 24 јануари 2012 во 19:50 ---
Тутоспорт на твитер објавува: „На стадионот пристигна веста - се договорија Јуве и Севиља - Касерес утре доаѓа во Торино!

п.с. Се спрема прекрасна кореографија на стадионот - почнуваме за 1 саат!

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Фала богу да го гледам Јуве а да коментираат вистински коментатори во права смисла на зборот (овие на спортклуб) а не нашиве умрениве :гомце:

Kajgana Shop

На врв Bottom