^^GoRiLLaZ^^
Happiness...?
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 5.762
- Поени од реакции
- 8.022
11-ка ќе носи?Вакво чудо се појави пред малце.
11-ка ќе носи?Вакво чудо се појави пред малце.
Неам појма. На ФБ се најде сликава и ја акнав тука.11-ка ќе носи?
да да11-ка ќе носи?
Касерес е Киелини тип на играч,не размислува многу,фајтер е и има храброст,тоа ми се свиѓа кај него,иде у дуел не се плаши,добро е да се има различни типа на играчи,Барзаљи од друга страна е смирен,интелигентен,знае да прочита акција,затоа е добро Касерес ако игра лев бек Барзаљи да биде до него,пошо опасно е Киелини и Касерес заедно да играатне знам шо се запаливте по Касерес чија интелегенција во играта запаѓа под секоја норма........
Што на позајмица, кога налето му завршува договоров, нас ни се исплаќа и без пари некаде да годадевме само да не му плаќаме платаКасерес е Киелини тип на играч,не размислува многу,фајтер е и има храброст,тоа ми се свиѓа кај него,иде у дуел не се плаши,добро е да се има различни типа на играчи,Барзаљи од друга страна е смирен,интелигентен,знае да прочита акција,затоа е добро Касерес ако игра лев бек Барзаљи да биде до него,пошо опасно е Киелини и Касерес заедно да играат
Нас ни треба дефанзивец кој ќе знае да проигра,како Тиаго Силва,да повлече акција,пошто ние играме пас игра и акцијата ни почнува од одбраната,тоа многумина го имаат потенцирано,не играме веќе со долги топки и рогни па што биде нека биде,сеа имаме своја игра и многу убивствена за противниците
А бе Амаури на позајмица им го дадовме или го шитнавме форевер?мислам на позајмица е
Не верувам дека ќе му дадат нешто, ако направил така Марота онда за мене ништо не заваршил работа!Мислам дека му плаќаме некој милион плата,не сум сигурен.
Ние ништо не плаќаме, Фиорентина нас ништо не ни плаќа, тие ќе си дадат пари за плата, а на лето ќе потпише најверојатно договор со нив, пошо на позајмица е сеа.Мислам дека му плаќаме некој милион плата,не сум сигурен.
спорт клуб српската не ма да дават на мтв 1Абе нема на МТВ1 да даваат ?