Фан Клуб: Јувентус

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Само кога ќе ми текне како го споредуваа Красич со Недвед.:D

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Без потреба изгубни поени,од екипа која направи само една посериозна шанса во текот на целиот меч.Сум приметил дека секогаш кога ќе дадеме рано гол,или победуваме со јака гол разлика,или воопшто не победуваме.Игравме ко да имаме 3 гола предност,а не еден.Примивме евтин гол,а после со и така слабата игра во нападот,беше скоро невозможно да се пробие катанаџото на Каљари.

Пепе на последниве два натпревари е тотално надвор од форма и редно е веќе да го седне на клупа.Красич само покажа зошто на повеќето натпревар не беше воопшто ни на клупата за резерви.Имаше и други играчи(Лихштајнер,Видал) кои не беа на потребното ниво.Се надевам дека Конте ќе го консолидира тимот и нема да губиме поени против маливе екипи.
Ми го заебаа денов,али ај ваљда ќе тепа Македонија после.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
на крајот реален исход според прикажаното иако можеше на крајот да се земат и цели 3 бода со малку среќа

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.492
Поени од реакции
87.383
Не го гледав натпреварот дај стајте видео од шансите и головите. И ако може реакцијата на Недвед да ја видам

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Најмногу ми е мака за тоа што ги тепаме Милан, Интер, Лацио, Фиорентина,Палермо, а играме нерешено со 5-то класните екипи као Каљари, Болоња, Киево ... Вака секоја година сами си ги ебеме шансите за Скудетото!!

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Добро бе луѓе доста песимзам и јас сум изнанервиран зради нерешениот резултат, али некако и среќа како да немавме дефинитвно красич аут, вистина небеше играта на ниво, али пак каљари не излезе од 16-тик така да се надеваме дека конте ќе ги консилидира сите играчи и се ќе биде ок

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.968
Поени од реакции
73.941
Добро е, Интер ни направи услуга и го тепаше Милан. Сега сме осамени на првото место :icon_mrgr:

С

сашенко

Гостин
Сепак добро заврши колово, можеше каде каде полошо да биде.Имаме многу да жалиме и да се лутиме пошто златни шанси пропуштаме.Од сите овие нерешени што ги изигравме барем пола од нив мораше да бидат наши победи ама си ги прокоцкавме така за ништо.Имаме шанси за титуалта ама со вакви глупави грешки ни се лизга од рака.Ке бевме многу по сигурни на врвот ако ги добиевме пола од нерешениве утакмици, а имавме огромни шанси да го направиме тоа затоа ми е ептен криво.Бевме подобри противници во скоро сите нерешени што ги игравме и ми се плаче што на некои од нив само бод успеавме да извадиме

A

apidrone

Гостин
Сепак добро заврши колово, можеше каде каде полошо да биде.Имаме многу да жалиме и да се лутиме пошто златни шанси пропуштаме.Од сите овие нерешени што ги изигравме барем пола од нив мораше да бидат наши победи ама си ги прокоцкавме така за ништо.Имаме шанси за титуалта ама со вакви глупави грешки ни се лизга од рака.Ке бевме многу по сигурни на врвот ако ги добиевме пола од нерешениве утакмици, а имавме огромни шанси да го направиме тоа затоа ми е ептен криво.Бевме подобри противници во скоро сите нерешени што ги игравме и ми се плаче што на некои од нив само бод успеавме да извадиме
Ај со Наполи се извадивме, ај Рома и тие не се лоши (ги тепаа Наполи на нивни терен), ај и Удинезе се тука некаде, али нерешениве со Каљари, со Болоња, со Џенова од такт ме вадат! Красич ваљда виде зошто не игра и по мое ако сака да си иде, слободен е. Пирло... тој треба да престане да дрибла пред 16ник, се курчам кога ја пимпла топката и лесно ја губи, боље да ја избаци. Бориело не би го коментирал пошо реално за 10 минути не можеш од гомна да го вадиш тимот, а само што си дошол. Бонучи - не треба да се криви за голот, поише би му префрлил на Барзаљи затоа што не блокираше. И мислам дека Конте не требаше да ги вади Пепе и Вучиниќ. Али добро, од друга страна проба да се трансформира од 4-3-3 во 4-4-2 или нешто слично, само што Красич очигледно не е тоа што беше лани првата полусезона.

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Ај со Наполи се извадивме, ај Рома и тие не се лоши (ги тепаа Наполи на нивни терен), ај и Удинезе се тука некаде, али нерешениве со Каљари, со Болоња, со Џенова од такт ме вадат! Красич ваљда виде зошто не игра и по мое ако сака да си иде, слободен е. Пирло... тој треба да престане да дрибла пред 16ник, се курчам кога ја пимпла топката и лесно ја губи, боље да ја избаци. Бориело не би го коментирал пошо реално за 10 минути не можеш од гомна да го вадиш тимот, а само што си дошол. Бонучи - не треба да се криви за голот, поише би му префрлил на Барзаљи затоа што не блокираше. И мислам дека Конте не требаше да ги вади Пепе и Вучиниќ. Али добро, од друга страна проба да се трансформира од 4-3-3 во 4-4-2 или нешто слично, само што Красич очигледно не е тоа што беше лани првата полусезона.
Пепе, не беше на ниво односно ич не се виде дечкото и правилна е одлуката пепе што го тргна, болје елија да го играше на десна страна него красич, иако елија придно игра на лева страна, е сега за со красич мислам дека ова му беше последна шанса, за да не го замараат на конте и медиумите и навивачите, бидејќи од сите медиуми конте беше критикуван што на красич му дава премала минутажа, сега се виде зашто било така!

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
И јас мислам дека требаше Елија да влезе место Пепе
Ама, Елија најпрвин беше најавен дека ќе биде наклупа заедно со Пациенца, и во последен момент Конте одлучил да ги седне на трибини, а даги вметни во состав Красич и Мароне, малце нелогично али ај! Или пак изгледа пациенца е на излезна врата од јуве па затоа го седнал на трибина пошто јуве највероватно до 31 јануари ќе донесе играч од среден ред, и некао мие чудно дај нека запнат нека го земаат касерес па после играч од среден ред нека донесат, и тоа како не треба играч како касерес што игра на сите позиции во одбрана!

С

сашенко

Гостин
Ама, Елија најпрвин беше најавен дека ќе биде наклупа заедно со Пациенца, и во последен момент Конте одлучил да ги седне на трибини, а даги вметни во состав Красич и Мароне, малце нелогично али ај! Или пак изгледа пациенца е на излезна врата од јуве па затоа го седнал на трибина пошто јуве највероватно до 31 јануари ќе донесе играч од среден ред, и некао мие чудно дај нека запнат нека го земаат касерес па после играч од среден ред нека донесат, и тоа како не треба играч како касерес што игра на сите позиции во одбрана!
Овој младиов од Каљари Наинголан ли како се викаше, тој може да дојде.Нека дојде касерес и овој нека дојде таман ке биде.Мислам дека има пасош малиов не е проблем за него

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.007
Поени од реакции
5.624
И јас мислам дека требаше Елија да влезе место Пепе
Конте најверојатно реши да му даде последна шанса на Милош Красич овој натпревар пред да се донесе дефинитивна одлука за негова продажба, и затоа Красич влезе како прва опција пред Ести, а Елија не ни беше на клупа. После натпреварот имале состанок Ањели,Марота,Паратичи и Конте. Според Тутоспорт, Конте го побарал Бехрами од Фиорентина.

Kajgana Shop

На врв Bottom