Marchelo93
Дипломиран Џаболебар
- Член од
- 10 јули 2011
- Мислења
- 1.931
- Поени од реакции
- 1.998
Само кога ќе ми текне како го споредуваа Красич со Недвед.
Ај со Наполи се извадивме, ај Рома и тие не се лоши (ги тепаа Наполи на нивни терен), ај и Удинезе се тука некаде, али нерешениве со Каљари, со Болоња, со Џенова од такт ме вадат! Красич ваљда виде зошто не игра и по мое ако сака да си иде, слободен е. Пирло... тој треба да престане да дрибла пред 16ник, се курчам кога ја пимпла топката и лесно ја губи, боље да ја избаци. Бориело не би го коментирал пошо реално за 10 минути не можеш од гомна да го вадиш тимот, а само што си дошол. Бонучи - не треба да се криви за голот, поише би му префрлил на Барзаљи затоа што не блокираше. И мислам дека Конте не требаше да ги вади Пепе и Вучиниќ. Али добро, од друга страна проба да се трансформира од 4-3-3 во 4-4-2 или нешто слично, само што Красич очигледно не е тоа што беше лани првата полусезона.Сепак добро заврши колово, можеше каде каде полошо да биде.Имаме многу да жалиме и да се лутиме пошто златни шанси пропуштаме.Од сите овие нерешени што ги изигравме барем пола од нив мораше да бидат наши победи ама си ги прокоцкавме така за ништо.Имаме шанси за титуалта ама со вакви глупави грешки ни се лизга од рака.Ке бевме многу по сигурни на врвот ако ги добиевме пола од нерешениве утакмици, а имавме огромни шанси да го направиме тоа затоа ми е ептен криво.Бевме подобри противници во скоро сите нерешени што ги игравме и ми се плаче што на некои од нив само бод успеавме да извадиме
Пепе, не беше на ниво односно ич не се виде дечкото и правилна е одлуката пепе што го тргна, болје елија да го играше на десна страна него красич, иако елија придно игра на лева страна, е сега за со красич мислам дека ова му беше последна шанса, за да не го замараат на конте и медиумите и навивачите, бидејќи од сите медиуми конте беше критикуван што на красич му дава премала минутажа, сега се виде зашто било така!Ај со Наполи се извадивме, ај Рома и тие не се лоши (ги тепаа Наполи на нивни терен), ај и Удинезе се тука некаде, али нерешениве со Каљари, со Болоња, со Џенова од такт ме вадат! Красич ваљда виде зошто не игра и по мое ако сака да си иде, слободен е. Пирло... тој треба да престане да дрибла пред 16ник, се курчам кога ја пимпла топката и лесно ја губи, боље да ја избаци. Бориело не би го коментирал пошо реално за 10 минути не можеш од гомна да го вадиш тимот, а само што си дошол. Бонучи - не треба да се криви за голот, поише би му префрлил на Барзаљи затоа што не блокираше. И мислам дека Конте не требаше да ги вади Пепе и Вучиниќ. Али добро, од друга страна проба да се трансформира од 4-3-3 во 4-4-2 или нешто слично, само што Красич очигледно не е тоа што беше лани првата полусезона.
Ама, Елија најпрвин беше најавен дека ќе биде наклупа заедно со Пациенца, и во последен момент Конте одлучил да ги седне на трибини, а даги вметни во состав Красич и Мароне, малце нелогично али ај! Или пак изгледа пациенца е на излезна врата од јуве па затоа го седнал на трибина пошто јуве највероватно до 31 јануари ќе донесе играч од среден ред, и некао мие чудно дај нека запнат нека го земаат касерес па после играч од среден ред нека донесат, и тоа како не треба играч како касерес што игра на сите позиции во одбрана!И јас мислам дека требаше Елија да влезе место Пепе
Може да го проба на утакимци со вакви екипи неможе да го форсира Пепе цела сезонаИ јас мислам дека требаше Елија да влезе место Пепе
Овој младиов од Каљари Наинголан ли како се викаше, тој може да дојде.Нека дојде касерес и овој нека дојде таман ке биде.Мислам дека има пасош малиов не е проблем за негоАма, Елија најпрвин беше најавен дека ќе биде наклупа заедно со Пациенца, и во последен момент Конте одлучил да ги седне на трибини, а даги вметни во состав Красич и Мароне, малце нелогично али ај! Или пак изгледа пациенца е на излезна врата од јуве па затоа го седнал на трибина пошто јуве највероватно до 31 јануари ќе донесе играч од среден ред, и некао мие чудно дај нека запнат нека го земаат касерес па после играч од среден ред нека донесат, и тоа како не треба играч како касерес што игра на сите позиции во одбрана!
Конте најверојатно реши да му даде последна шанса на Милош Красич овој натпревар пред да се донесе дефинитивна одлука за негова продажба, и затоа Красич влезе како прва опција пред Ести, а Елија не ни беше на клупа. После натпреварот имале состанок Ањели,Марота,Паратичи и Конте. Според Тутоспорт, Конте го побарал Бехрами од Фиорентина.И јас мислам дека требаше Елија да влезе место Пепе