Фан Клуб: Јувентус

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Нема некој најави за составот за утрешниот (денешниов) натпревар ? Претпоставувам дека ќе дебитира "фризот" од клупа.
Стандартно ќе играме, само на место на Киелини ќе игра Паоло, а фризот највероватно на клупа ќе биде, а дали ќе му даде Конте шанса? Ќе видиме ?

С

сашенко

Гостин
Треба да му даде шанса на Елиаааа, скапав чекајки.И не ми се верува да има некаква причина толку голема па да не го пушта да игра ич момаков

С

сашенко

Гостин
Не изигравме толку лошо првово полувреме, ама може подобро.Де Чеље игра добро, тоа ми се се свиѓа, доста шанси створи од негова страна.Лихштајнер и Видал да се снајдеа подобро во тие шанси пред голман што испаднаа друго ке беше ама тоа е тоа.Мора да запнеме малце во второ зашто Каљари лесно може да дадат гол така да не сме сигурни со 1-0....Ајде Матри да им шибне уште еден и доволно би било.
пс:Пепе слабо денес :(
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 15:56 ---
Не изигравме толку лошо првово полувреме, ама може подобро.Де Чеље игра добро, тоа ми се се свиѓа, доста шанси створи од негова страна.Лихштајнер и Видал да се снајдеа подобро во тие шанси пред голман што испаднаа друго ке беше ама тоа е тоа.Мора да запнеме малце во второ зашто Каљари лесно може да дадат гол така да не сме сигурни со 1-0....Ајде Матри да им шибне уште еден и доволно би било.
пс:Пепе слабо денес :(
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 15:57 ---
пс:
Пепе слабо денес :(

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
преодно прво полувреме......мала забелешка за Лихтштајнер,иако се труди и трча како и секогаш,некако топката многу му бега од нозете,Пирло никако да се одучи дека пред сопствениот гол не се држи топка ако има поголем број противнички играчи како и дека не се подигнуваат раце кога шутира противнички играч во својот шеснаесетник,можеби судијата немаше добар агол па не досуди чист пенал за Каљари

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Треба да му даде шанса на Елиаааа, скапав чекајки.И не ми се верува да има некаква причина толку голема па да не го пушта да игра ич момаков
Не само тоа што не го пушта ,туку и плати многу за него .Го земавме 9 милиони евра и има 2 милиони годишна плата значи уште 1 милион евра од платата сме во зиан .
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 16:07 ---
Не само тоа што не го пушта ,туку и плати многу за него .Го земавме 9 милиони евра и има 2 милиони годишна плата значи уште 1 милион евра од платата сме во зиан .

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.968
Поени од реакции
73.941
Ајајај ама голче ни дадоа :facepalm:
Слаба игра денеска, одбранава без Киелини е како изгубена :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom