Фан Клуб: Јувентус

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Бехрами,Бориело итн :facepalm: сакаме просечна екипа титули да носи.....ко ќе стани бабами пак 16 години

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Овој младиов од Каљари Наинголан ли како се викаше, тој може да дојде.Нека дојде касерес и овој нека дојде таман ке биде.Мислам дека има пасош малиов не е проблем за него
Ако го земаат наинголан , ќе заваршат голема работа, мислам дека ќе прерасни во одличен играч мада сега е одличен, ама ако се зема сега зашто налето ќе биди голема конкуренцијата, го барат од Манчестер сити од Милан итн

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Грешка на Конте и тоа голема, не ни требаат Дел Пиеро и Красич кога немаме резултат во наша корист, Естигарибиа и Елиа требаше да влезат во игра.
Пирло, Видал и Пепе многу многу многу слаби !

Член од
16 јануари 2012
Мислења
5
Поени од реакции
2
Здраво на сите!Јас сум Марко и нов член сум тука Исто така речено и фан на Јуве :) Па сакам да ве прашмј знае ли некој дали има некаде во Скопје да се продаваат новите дресови на Јуве,поготово гостинските тие розевите како на сликава?Ако нема од овие тогаш,не е битно,може и од црно-белите да земам и дали има у Фан шоп или на некои други места и цената која е...Фала ви многу однапред! :) Forza Juve
juventus_away_delpiero.jpg

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Добро бе што запнале, толку по бехрами, кога исти таков играч имаш на клупа ти седи ете го пациенца, не верувам дека бехрами е подобар од пациенца, или пак подобро Мароне би изиграл него бехрами али ајде да веруваме дека ова се само шпекулации

С

сашенко

Гостин
Здраво на сите!Јас сум Марко и нов член сум тука Исто така речено и фан на Јуве :) Па сакам да ве прашмј знае ли некој дали има некаде во Скопје да се продаваат новите дресови на Јуве,поготово гостинските тие розевите како на сликава?Ако нема од овие тогаш,не е битно,може и од црно-белите да земам и дали има у Фан шоп или на некои други места и цената која е...Фала ви многу однапред! :) Forza Juve
Прегледај го приврзокот 39065
Јас немам начекано никаде од овие дресови до сега брат.Едино ако си порачаш оргинал дрес по интернет или ако одиш накај италија или србија евентуално пошто ради красич може да начекаш некој дрес од јуве таму :).Јас барав пред некој месец кај нас и никаде немаше од новите дресови, незнам сега каква е состојбата.Ама и да има не верувам дека ке има од гостинскиве, може само од домашните да има.Едноставно не носат дресови кои мислат дека нема да се продаваат, така ми кажаа барем мене кога барав.Типот ми вика "дечко за кој qрац би носел дресови од јуве, кога никој не ги купува веќе".. идиот ама у право е јбг.Затоа ти викам и да донесат сега од новиве, сигурно нема од розевиве пошто не веруваат дека некој ке ги купи.Искрено и јас не би донел од розевиве да сум на нивно место.Со среќа во потрагата инаку, и ако можеш биди поактивен овде на форумов ни треба малце поддршка :)

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Сте побарале во ГТЦ на први спрат, не го знам името на продавницата ама имаше дрес од Интер (од новите) кога бев последен пат во продавницата (пред 2-3 месеци). Имате и на приземје една продавница за дресови таму имаше и од Интер и од Барселона од новите за другите не ми текнува, ама можете да побарате. Поздрав

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Има во ГТЦ ,сум ги видел новиве црно-бели на Јувентус на кукла.Не знам дали имаат од розевите,треба да прашаш.Не ја знам точно цената,али мислам дека докај 500-600 денари беа.Пред две години, еден другар купуваше и отприлика толку беа.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Ja znam ima vo GTC najgore (piramida li se vika) ali nekako tapa mi se ima samo od krasic ali ova pred 4-5 meseci :) Ako ima na drugo mesto poasalni odma pisete :)

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
имате на први спрат продавниче со годинашни дресови од најпопуларните клубови по цена од околу 700 ден - Мејд бај Шутка......ланските им се по 250-350 ден

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Во Фан-Шоп мислам дека би требало да има и од розевиве .. баш утре ќе идам да прошетам и таман ќе пишам дали има или не .. на фан-шопот мислам во скопјанка што е кај железничка станица

Kajgana Shop

На врв Bottom