Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Мело продолжува со добрите игри само да не праи наивни жути картони ,се гледа дека сака да се докаже ,сеа ги нема тие што го критикуваа,ќутат:)
Мело изигра супер изгледа дека Дел Нери го препородил, му даде и бакнеж за добрата игра. Само вака да продожат се гледа дека им треба уште време за да се уграат.
 

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
POKER ! Che cosa abbiamo fatto ragazzi?!?! :vozbud:

Фантастична игра, одличен пристап кон утакмицата - самоуверено и само со една мисла - ПОБЕДА!
Милош станува незаменлив дел од тимот и посебно ми е мило(ш) за тоа :pos:. Одлично изиграно од сите играчи без потреба да ги именувам. Се гледаат резултати од работата на тренинзите. Постојано со идеја за напад, а истотака концентрирани во одбраната. Само вака да продолжиме и ќе стреламе далеку сезонава!

п.с. Се надевам дека Мота не е сериозно повреден, и тој истотака изигра добра партија!
 

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
841
Поени од реакции
1.469
Задоволен сум од играта и од резултатот но пред се мислам дека Удине не пружи отпор и мислеше дека лесно ќе помине со нас после нашите катастрофални игри.Се надевам дека ќе имаме континуитет и по подолго време ќе наредиме една серија од победи зошто се освен победа не доликува на Јуве.Денес немам замерка за Дел Нерчо иако не сум баш убеден дека е добар стратег кој би освојувал титули.Имавме добра поставеност на сите позиции а и измените му беа на место.
Со среќа победава и да се редат само успеси, се надевам по малку.Ако играме како денес може да се очекува некое изненадување.
 

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.032
Поени од реакции
6.054
Браво за Победата, браво за 4 гола постигнати, браво и за тоа што не се прими гол.

И Браво за Трезеге кој постигна гол за Херкулес, од пенал но битно е гол.
 

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.669
Поени од реакции
5.351


Milos Krasic 8.0


It is a tough call between Krasic and Marchisio, but the winger should probably be pronounced man of the match. Impressive in his dribbling and exquisite in his crossing, Krasic put in a flawless performance - two assist in the first half and plenty of excellent runs in the second half.


Felipe Melo 7.5

This is the kind of display the Juve supporters would like to see more often from the Brazilian. He was tireless today and bullied the opposition with ease in midfield.

Claudio Marchisio 8.0


Incredible performance by the young Italian international. Scored a wonderful volley and assisted Iaquinta for the fourth. Bossed the midfield together with Felipe Melo.
Најдобро оценетите играчи на Јувентус.
 

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Задоволен сум од одбраната посебно ако се знае кој напад го има Удинезе,Санчез и Ди Натале,мислев ќе ни е*бат матер по страните ,можеби Дел Нери ги бакнал Григера и Мота у образ пред утакмица,нека го бакне и Амаури па да почне да дава голови почесто:) ако играме вака у дефанзива средината и нападот ќе си ја завршат задачата,ги имаме можеби најбрзите крила во Италија,Красич брате шта си урадио:) Пепе трча ко коњ.што му даваат на чоеков ,Анџело Ди Ливио 2,Мело игра добро,Маркизио се враќа и он само да се продолжи да се игра константно и да се победува па ќе видиме што ќе се деси на крај,Јакинта и Кваља се способни да даваат голови,и Дел Пиеро исто така,уште може да решава утакмици а Амаури е мистерија:) ако Рома можеше лани да заврши втора и да се бори за скудето зашто да не и јуве да се бори за скудето.
 
F

FuckYouAll

Гостин
Жал ми е што морав да ја гледам преку мултипренос.:(

Неможам да искоментирам нешто посебно, само нека продолжет вака. )
 

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Така де мајко му стара, ме напраивте да го мразам фудбалот... Ајмо ајмо, напнете, напнете, газ ќе дат... Така, по четири...
 

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Денеска сите играчи од првиот до последниот изиграа перфектен натпревар.Шансите кои ни се укажаа ги искористивме и одбраната беше концентрирана до последниот свиреж на судијата со што не примивме гол.Да се надеваме дека од овој натпревар ќе започне добра серија на Јувентус.Останува на играчите и на Дел Нери да се фатат за работа и да не летаат по оваа победа високо,а резултатите ќе си дојдат.Ептен ми го разубавија денот.:back: FORZA MAGICA JUVE.
 
В

Вори

Гостин
Мило ми е што Јувентус почна да победува.И мило ми е што скоро цела екипа е сосравена од итаљани,впрочем Јувентус одсекогаш бил составен од нив.
Кваљарела е ѕверка иначе.
 

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Трезе даде гол за Херкулес од пенал и си го изнуди пеналот,му посакувам уште многу голови во дресот на Херкулес.
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom