Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Не се изгубени ... тоа го објави гоал во соработка со газета која добро знаеме чив медиум е ... Штом по тоа прашање не се јавија тутоспорт , кориере и ла стампа тогаш тоа е сигурно некој неуспешен обид да се исценира нешто од Х луѓе ...

а и во случај да се изгубени , Моџи со адвокатскиот тим имаат направено копии , ништо не е оставено на случајот :wink:

Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341
Абе знам дега Гоал се фушерска страна ама до толку па.... Плус и го следеа судењево редовно и презентираа што се случува.... ајде се надевам дека е така дека не се изгубени иначе не би било фер да не излезе вистината конечно и да се знае кој е кој во Италија. Фала за инфо, поздрав :wink:

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798

Ова се потенцијалните засилувања на ЈУВЕНТУС п.с. и Сања и Ибрахимович кои не се гледаат на сликава

ЛИНК

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
A Paladino i crisito neli se vrakaat u juventus ?

Вториов не знам за кој к** ни е?! Имаме мало ѕверче што убеден сум дека може барем дупло повеќе да понуди од Паладино. Паладино е само еден издишан талент кој никогаш не успеал. Помина времето кога тој требаше да прерасне во играчиште, а во моментов Јувентус е последното место кај што е потребен таков играч.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Ни Кришито не е ништо подобар од Гросо и Де Чеље али ајде ... позади е промаја тешка, го пратам цела сезона и сигурен сум дека не би донел никаква промена на левата страна ... Ваљда не ќе носат уште еден инвалид во одбрана ...

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Кришито дава добри партии во Џенова,сигурно ќе дава подобри од Де Чеље и Гросо,меѓутоа Паладино не сакам да се враќа,подобро и за него да остане каде што е

Vinnetou

Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Ни Кришито не е ништо подобар од Гросо и Де Чеље али ајде ... позади е промаја тешка, го пратам цела сезона и сигурен сум дека не би донел никаква промена на левата страна ... Ваљда не ќе носат уште еден инвалид во одбрана ...
Кришито дава добри партии во Џенова,сигурно ќе дава подобри од Де Чеље и Гросо,меѓутоа Паладино не сакам да се враќа,подобро и за него да остане каде што е
Кришито игра поофанзивно во Џенова, не е класичен лев бек пошто Џенова играат со тројца во одбрана.
А Паладино ако дојде ќе помине исто како Паолучи.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
сум го гледал минимум 15 пати сезонава и ви викам дека е жива промаја позади , едно 20 гола има примено Џенова по таа негова лева страна ...

И мене ми беше еден од подрагите од младите , али после тоа што го видов сезонава , а и тие 5 натпревари што ги одигра во Јувентус , дефинитивно би бил огромен кикс да се смета на него како прва опција за лев бек следната сезона ...

Vinnetou

Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
За тоа дали ќе биде повикан летово, мислам дека најмногу ќе зависи од неговите перформанси на светско заедно со Киелини и Канаваро. Ако добие шанса место ГроЗо нормално...

Не ми се верува дека Грозниот му е прв избор за лев бек. :zid:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Не ми се верува дека Грозниот му е прв избор за лев бек.
Ист случај како во 2006 година,Липи имаше такви чудни избори и беше критикуван за неговиот избор на играчи за Италија на СП во Германија, но на крајот златниот трофеј на крајот го крена Канаваро.:)

Vinnetou

Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Ист случај како во 2006 година,Липи имаше такви чудни избори и беше критикуван за неговиот избор на играчи за Италија на СП во Германија, но на крајот златниот трофеј на крајот го крена Канаваро.:)
Toчно, меѓутоа тогаш играчите му беа 4 години помлади од сега. :)

Ако доживее дебакл на ова светско, Липи ќе биде најголем кривец затоа што планира да остави дома играчи како Касано и Миколи.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Зар веруваш дека со овој состав Италија може да ја одбрани титулата?

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Toчно, меѓутоа тогаш играчите му беа 4 години помлади од сега. :)

Ако доживее дебакл на ова светско, Липи ќе биде најголем кривец затоа што планира да остави дома играчи како Касано и Миколи.
И во 2006 година Липи беше критикуван за многу работи, ама од кога го освои СП и тоа за време кога цел свет мислеше дека фарсополи го уништи Италијанскиот фудбал, Липи на најдобар можен начин им го достави златниот пехар:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom