- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.555
Колку ми е жал и криво за Трезеге.
И во серија А и во серија Б си остана верен на Јуве, звер.
И во серија А и во серија Б си остана верен на Јуве, звер.
Колку и да е добар јудата не го сакам, да му ебам све најмило!TUTTOSPORT пишува дека Ањели ја разгледува можноста, и може да почне преговори со Лапорта за враќање на Ибрахимович во Јувентус. Се најавува дека почетната цена што Ањели бил подготвен да ја плати е 40 милиони.
Gazzeta ја најавува 4-3-1-2 формацијата:
Буфон
Касерес--Канаваро--Киелини--Де Чеље
Поулсен--Фелипе Мело--Маркизио
Диего
Јакинта--Дел Пиеро
Од тие „алтернативните“ тренери единствено ДелНери го поштовам како стручњак. Типот со мали клупчиња гази прашање е со овој мал Јуве што ќе успеј да напрај. Едноставно е генијалец и знај да го извај најдоброто.Јас мислам дека ако добие понуда од Јуве во никој случај нема да ја одбие.
А со оглед на тоа ако Бенитез реши да остане во Ливерпул, 10 пати подобро е Дешамп да се врати отколку Спалети, Дел Нери и слични такви тренери.
Брат за Дешамп не се согласувам, со Монако како дебитант стигна во финалето на ЛШ, после со нас имаше според мене добра сезона, еве и со Марсеј е одличен иако има голема конкуренција во Лион и Бордо, не знам јас мислам дека има квалитет а и го докажува тоа, а најважно од се тој е Бјанконеро во срцето.Од тие „алтернативните“ тренери единствено ДелНери го поштовам како стручњак. Типот со мали клупчиња гази прашање е со овој мал Јуве што ќе успеј да напрај. Едноставно е генијалец и знај да го извај најдоброто.
Спалети не сакам да го смислам. Типот со неговата тврдоглавост успеа да ја пропадни рома сезонава до толку шо еден Раниери успеа лузер тим на Спалети да крени на нозе. Да не спомнувам 7-0 1 како беше резултатот. И оние какви такви успеси на Спалети веројатно се должат на тапа првенствата во кои ја водеше Рома.
Алегри. Дали поради инает кон Мур (сепак го води официјалниот шшампион) или во недостиг на добри трењери типов успеа да е најдобар трењер во италија шо е донекаде чудо. Но не е чудо ко ќе ми текни какви трансофмации прават Каљари кога прават контри. Ваква игра лежи за мал клуб, ајде одговара на италијански клуб, но не знам како би легнал во јуве. Едноставно Јуве не е спремен да си дозволи вакви излети (сепак Каљари се околу 10то место, за разлика од еве Киево на Дел нери пред 10тина години ко беше конкурент влез во ЛШ па и за шампион во добар дел од првенството).
Дешамп? Дали сакаме следен Ферара? Француско не е како италијанско. Се покажа дека има квалитет во првенството но сепак НЕ.
Конте? Го заборајвме? Читај истото како за Дешамп само наместо француско овој освои барм серија Б (нешто појака лига )
ако се ангажира повторно дешамп би било одличноБрат за Дешамп не се согласувам, со Монако како дебитант стигна во финалето на ЛШ, после со нас имаше според мене добра сезона, еве и со Марсеј е одличен иако има голема конкуренција во Лион и Бордо, не знам јас мислам дека има квалитет а и го докажува тоа, а најважно од се тој е Бјанконеро во срцето.
точно така но сепак останува да видиме .... а околу каморанези нека си оди слободно ако така мислат од клубот фала му мн за тоа шо му помагаше на клуботИбра мислам дека е скоро невозможно да се врати во Јуве. Прво во никој случај Јуве нема да му даде 10-12 милиони евра плата,а уште повеќе дека го напушти Јуве за време на фарсополи и замина во Интер.
Агентот на Каморанези изјави дека неговиот клиент сакал да ја продолжи својата кариера во River Plate во Аргентина. Наредната недела агентот на Каморанези ќе има средба со Претседателот на аргентинскиот клуб после која средба ќе има поконкретни информации. LINK