Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не се изгубени ... тоа го објави гоал во соработка со газета која добро знаеме чив медиум е ... Штом по тоа прашање не се јавија тутоспорт , кориере и ла стампа тогаш тоа е сигурно некој неуспешен обид да се исценира нешто од Х луѓе ...

а и во случај да се изгубени , Моџи со адвокатскиот тим имаат направено копии , ништо не е оставено на случајот :wink:

Абе знам дега Гоал се фушерска страна ама до толку па.... Плус и го следеа судењево редовно и презентираа што се случува.... ајде се надевам дека е така дека не се изгубени иначе не би било фер да не излезе вистината конечно и да се знае кој е кој во Италија. Фала за инфо, поздрав :wink:

C_3_Media_1048045_immagine_l.jpg

Ова се потенцијалните засилувања на ЈУВЕНТУС п.с. и Сања и Ибрахимович кои не се гледаат на сликава

ЛИНК

A Paladino i crisito neli se vrakaat u juventus ?

Вториов не знам за кој к** ни е?! Имаме мало ѕверче што убеден сум дека може барем дупло повеќе да понуди од Паладино. Паладино е само еден издишан талент кој никогаш не успеал. Помина времето кога тој требаше да прерасне во играчиште, а во моментов Јувентус е последното место кај што е потребен таков играч.

Ни Кришито не е ништо подобар од Гросо и Де Чеље али ајде ... позади е промаја тешка, го пратам цела сезона и сигурен сум дека не би донел никаква промена на левата страна ... Ваљда не ќе носат уште еден инвалид во одбрана ...

Кришито дава добри партии во Џенова,сигурно ќе дава подобри од Де Чеље и Гросо,меѓутоа Паладино не сакам да се враќа,подобро и за него да остане каде што е

Ни Кришито не е ништо подобар од Гросо и Де Чеље али ајде ... позади е промаја тешка, го пратам цела сезона и сигурен сум дека не би донел никаква промена на левата страна ... Ваљда не ќе носат уште еден инвалид во одбрана ...

Кришито дава добри партии во Џенова,сигурно ќе дава подобри од Де Чеље и Гросо,меѓутоа Паладино не сакам да се враќа,подобро и за него да остане каде што е

Кришито игра поофанзивно во Џенова, не е класичен лев бек пошто Џенова играат со тројца во одбрана.
А Паладино ако дојде ќе помине исто како Паолучи.

сум го гледал минимум 15 пати сезонава и ви викам дека е жива промаја позади , едно 20 гола има примено Џенова по таа негова лева страна ...

И мене ми беше еден од подрагите од младите , али после тоа што го видов сезонава , а и тие 5 натпревари што ги одигра во Јувентус , дефинитивно би бил огромен кикс да се смета на него како прва опција за лев бек следната сезона ...

За тоа дали ќе биде повикан летово, мислам дека најмногу ќе зависи од неговите перформанси на светско заедно со Киелини и Канаваро. Ако добие шанса место ГроЗо нормално...

Не ми се верува дека Грозниот му е прв избор за лев бек. :zid:

Не ми се верува дека Грозниот му е прв избор за лев бек.
Ист случај како во 2006 година,Липи имаше такви чудни избори и беше критикуван за неговиот избор на играчи за Италија на СП во Германија, но на крајот златниот трофеј на крајот го крена Канаваро.:)

Ист случај како во 2006 година,Липи имаше такви чудни избори и беше критикуван за неговиот избор на играчи за Италија на СП во Германија, но на крајот златниот трофеј на крајот го крена Канаваро.:)

Toчно, меѓутоа тогаш играчите му беа 4 години помлади од сега. :)

Ако доживее дебакл на ова светско, Липи ќе биде најголем кривец затоа што планира да остави дома играчи како Касано и Миколи.

Зар веруваш дека со овој состав Италија може да ја одбрани титулата?

Toчно, меѓутоа тогаш играчите му беа 4 години помлади од сега. :)

Ако доживее дебакл на ова светско, Липи ќе биде најголем кривец затоа што планира да остави дома играчи како Касано и Миколи.
И во 2006 година Липи беше критикуван за многу работи, ама од кога го освои СП и тоа за време кога цел свет мислеше дека фарсополи го уништи Италијанскиот фудбал, Липи на најдобар можен начин им го достави златниот пехар:
281vn9y.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom