Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Не се сеќавам на кој натпревар од квалификациите публиката му свиреше на липи во знак на простест шо го игнорира Касано. И после натпреварот на пресот го прашуваат што мисли за свирежите од публиката и Липи одговара : "Воопшто не ми пречат. Ако публиката мисли дека треба да го исвиркува човекот кој им ја донесе титулата светски првак нема проблем , ќе им подарам уште една“ :tv:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Не се сеќавам на кој натпревар од квалификациите публиката му свиреше на липи во знак на простест шо го игнорира Касано. И после натпреварот на пресот го прашуваат што мисли за свирежите од публиката и Липи одговара : "Воопшто не ми пречат. Ако публиката мисли дека треба да го исвиркува човекот кој им ја донесе титулата светски првак нема проблем , ќе им подарам уште една“ :tv:
Се исвиркува ли бе жива легенда,човек што е секако мноооогу повеќе почитуван од еден шупак како Касано?он се уништи одааамна затоа сеа не игра у голем клуб а камоли за РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА?кој фактор е Касано да му свиркаат на една легенда како Липи?што ако има талент ,да тренираше како што треба ќе станеше еден од најдобрите,80% е тренинг ,еве само што читав нешо и најдов за него една од многуте глупости - "ја треба да тренирам?ја можам да ги тренирам другите". и овој човек го сакаат во репрезентација?

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Според Gazzeta Dello Sport Чиро Ферара добил понуда да биде тренер на Мајорка.

А исто така Gazzeta Dello Sport најавува дека Јуве ќе почни со 3-4-1-2 формација:

Buffon

Cannavaro--Legrottaglie--Chiellini

Caceres--Felipe Melo--Marchisio--Grosso

Diego

Iaquinta--Del Piero

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
Според Gazzeta Dello Sport Чиро Ферара добил понуда да биде тренер на Мајорка.

А исто така Gazzeta Dello Sport најавува дека Јуве ќе почни со 3-4-1-2 формација:

Buffon

Cannavaro--Legrottaglie--Chiellini

Caceres--Felipe Melo--Marchisio--Grosso

Diego

Iaquinta--Del Piero

Што е со формацијава?Пак некој експеримент? Ова е дефинитивно најдоброто моментално решение.Со сите сили во одбрана против Парма
:pos2:
Ах Ѕак беее,после ќе изјавува вакви работи ...

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
И во 2006 година Липи беше критикуван за многу работи, ама од кога го освои СП и тоа за време кога цел свет мислеше дека фарсополи го уништи Италијанскиот фудбал, Липи на најдобар можен начин им го достави златниот пехар:
Брат ни одблиску не може да се спореди оваа Италија со таа од 2006, тогаш не знам што и како ги критикувале али имаа одличен тим, замислете пред 4 години на Тони, Тоти, Дел Пиеро, Канваро, Неста, Замброта, Каморанези, Пирло тогаш им беше врвот на кариерата тоа беше навистина еден фантастичен тим, и според мене само Бразил имаше помоќен тим од тој на Италија но видовме како заврши Бразил.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Kлунов се мести да се врати во Јуве. Која ароганција треба да ја имаш за да помислиш такво нешто, а камоли да го направиш...

...друго, ват-д-фак со формацијава?

edit: 4-3-1-2 е тактиката.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Тоа ќе биде исто ко Канаваро ама незнам колку е точно или само шпекулации незнам зашто би ја напуштил барса

и еве вечниот оптимист зак

Zac: «We still have motivations»

«We will be playing against at team that is still in form. Like all teams coached by Guidolin they had a lapse in the winter period but are now back in form. We will once again have 4 or 5 absent players but what is important is that the others are well». Alberto Zaccheroni is concentrated on the match against Parma, because as he repeated many times, he wants to end the championship in the best of manners: «I have the motivations: they are what make we want to end the championship in the best of manners and I think even the players have them. During the week we trained well but this will be verified during the match. Parma is a difficult team to play against because they are a chameleon sort of team, which changes attitude even up to 3 times in the same match. They have important attackers and they are an aggressive team which holds the field well. The right mentality and physical approach will be necessary because I want to do very very well in these last two matches. We have the means and the team knows I expect the maximum».

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Рафа Бенитез изјави дека нема намера да го напушти Ливерпул и дека средбата со Претседателот на Ливерпул била позитивна. ЛИНК

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Значи како што реков пред некое време , Прандели или Алегри ... и да, заборавив , во конкуренцијава влегува и Дел Нери :icon_lol:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Имам само нешто кратко да кажам за денешниов меч. Јас разбирам дека не ни беа потребни бодови на денешниов меч (демек кога ни беа потребни ги освојувавме) ама до толку да се немало желба за игра, да не речам желба за живот, кај играчиве тоа е чудо. Дури и на еден ваков небитен меч ме извадија од такт. Идиоти со педигре!!!

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
А шо потреба да се нервираш на ваков меч од ревијален карактер ... јас културно си ја изиграв 4+ (најсигурен пар ми беше денес) и си чекав голови , небитно во која мрежа ... :)

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
А шо потреба да се нервираш на ваков меч од ревијален карактер ... јас културно си ја изиграв 4+ (најсигурен пар ми беше денес) и си чекав голови , небитно во која мрежа ... :)
браво за тебе но шо правиме од наредната сезона ни преостанува уште еден меч со милан па од 16 мај да почнат да размилуваат за наредната сезона ....

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
...и јас ги имав гол-гол ама муабетот ми беше што се влечеа по терен ко мрцини некои. Ќе го искршев мониторот од нервоза:tv:

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
...и јас ги имав гол-гол ама муабетот ми беше што се влечеа по терен ко мрцини некои. Ќе го искршев мониторот од нервоза:tv:
гол-гол е веќе класиkа за Јувентус сезонава. Или пак Јувентус прима гол , поготово ко ќе гостува некоја послаба екипа солиден коефициент даваат ... само со Бари шо ме заебаа гол-гол не им чини :tv:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Дел Нери нема шанса да дојде барем сезонава ќе си игра ЛШ.Така да кој да донесат освен ако не е класа ништо не прајме се виде од експерименти до кај дојдовме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom