Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
http://www.calciomercato.com/index.php?a=179132

Реал се заинтересирани за Џеко,ако го сакаат ќе го земат за едно 40 милиони,тогаш ние да им го земеме Бензема или Игуаин,не се ништо послаби од Џеко а и поевтини ќе бидат со оглед на тоа дека се од Реал:) а и Реал е среќен клуб за трансфери:)

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
нека ни го дадат Бензема и така го упропастија детето ... да добиеме и ние прав наследникна Трезеге ...

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
дечки лелел ако е точно ова за ди мариа го имам 2 3 пати гледано искрено ми прави кејф момчето:vozbud: но и оскар кардозо би бил одличен исто од бенфика :smir:

можно заминување на канаваро во наполи или повлекувајне од фудбалот линк тука

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
за негово заминување имаше гласини и ланската сезона,можеби оваа ќе се оствари......со јак среден ред би сакал да остани барем уште една година

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Дешамп, по којзнае кој пат изјави дека жали што го напуштил Јувентус и дека не требало да си заминува, и дека подобро ќе беше ако останеше. Упати многу пофални зборови за Андреа Ањели, изјавувајќи дека пораснал со играчите на Јувентус, многу го сака Јувентус и е сигурен дека ќе го даде максимумот да го врати клубот каде што беше. ЛИНК

Juventin0

Alex Del Piero
Член од
23 февруари 2010
Мислења
68
Поени од реакции
2
Дешамп да дојди најубо ке напрај ..одма титулите сами ке дојдат после ..ама не ми се верува сега од марсеј да си замини убо му тргна, а и нашиве глупи се не го ангажираат како замена за бенитез на пример ..туку спалети или незнам кој таму ..

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Дешамп изјави дека останува и наредната сезона сигурно во Марсеј , а за потоа не се знае ...

Иначе додека Блан е во Јуве , макар бил и на позиција чистач на клозети , Дешамп нема да се врати ...

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Дешамп изјави дека останува и наредната сезона сигурно во Марсеј , а за потоа не се знае ...

Иначе додека Блан е во Јуве , макар бил и на позиција чистач на клозети , Дешамп нема да се врати ...
Јас мислам дека ако добие понуда од Јуве во никој случај нема да ја одбие.

А со оглед на тоа ако Бенитез реши да остане во Ливерпул, 10 пати подобро е Дешамп да се врати отколку Спалети, Дел Нери и слични такви тренери.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Значи кажа јасно чоекот дека останува во Марсеј и наредната сезона , а и има договор со Марсеј така да не може да си оди кога сака ...

шо се однесува до мене јас би го сакал Дешамп и пред Бенитез ама моментално тоа не е изводливо ...

Читнав нешто денес дека и на Прандели го контактирале , а овој барал да му се донесат 4 квалитетни играчи , меѓу кои и Монтоливо

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Значи кажа јасно чоекот дека останува во Марсеј и наредната сезона , а и има договор со Марсеј така да не може да си оди кога сака ...
Во ред тој тоа што го изјави (претходно имаше изјава каде рече дека не може да му рече “не“ на Јувентус). Ама сепак мое мислењее дека ако му стигни понуда од Јуве нема да ја одбија.

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
http://www.vecchiasignora.com/index.php?/topic/148638-leggo-il-saluto-di-trezeguet/

најверојатно и Трезе ќе си замине ова лето,никад нема да го заборавам овој играч,најдобриот странски напаѓач на јуве,легенда жива,треба да биде испратен како што беше и Недвед.
Токму така, овој човек ја заслужува секоја почит за тоа што го направи за клубот и навивачите, тешко дека во блиска иднина Јуве ќе најде таков бомбер и реализатор. Кај и да отиде среќен му пат и еве едно срцепарачко видео од него...:(

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68

шо се однесува до мене јас би го сакал Дешамп и пред Бенитез ама моментално тоа не е изводливо ...

Читнав нешто денес дека и на Прандели го контактирале , а овој барал да му се донесат 4 квалитетни играчи , меѓу кои и Монтоливо
Искрено не би бил лоша опција Прандели ако не успееме да дојдеме до Бенитез(или Дешамп али многу тешко да дојде кај нас годинава), после Мурињо, Прандели е најдобриот тренер во Италија. Не го спомнувам Липи тука затоа што мислам дека после светското ќе се пензионира.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Со оглед на тоа дека фудбалската федерација на италија на 8 јуни ќе каже кој ќе го замени липи по светското,може и марчело да ни седне пак на клупа.ако биде така тогаш ќе биде плескање на сите у серија а:vozbud:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
ако јас бирам мегу спалети и бенитез би го одбрал бенитез ако бидам мегу бенитез и капело би го одбрал капело а ако бирам мегу капело и липи би го одбрал липи .... мн шпекулации има во последно овај ке дојде онај ке дојде ке видиме налето кој ке дојдат ... но и доста играчи треба да си одат .... а тоа во врска со видиќ и буфон не ми прави кејф да ке добиеме одличен дефанзивец ама сепак мислам дека џиџи е легенда на клубот .... а шо деси со џеко или уште една шпекулација пропадна во вода
околу кјаер мислам дека ако палермо оди во лш ке остани во палермо а ако не се пласира во лш тогаш голема е веројатноста да го видиме во црно белиот дрес .... значи ке испадни дека 80 милиони не се доволни .... но сепак ке видиме јуве си е јуве иначе се појавија шпекулации дека можи да си оди џио во удинезе не ми се верува шпекулации се тоа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom