Што е со формацијава, катастрофа.:nesum:
Ако е ова вистина, ова ќе биде дефинитивно најлошата формација на Јувентус изминативе 20 години.
Camoranesi--Marchisio--Melo--Sissoko
Ако играме вака, не ни бега уште еден пораз во низата. Сепак се навикнавме да губиме па нема да ни биде ништо ново.
Ако е ова вистина, ова ќе биде дефинитивно најлошата формација на Јувентус изминативе 20 години.
Camoranesi--Marchisio--Melo--Sissoko
Сеуште е тоа шпекулација,може нема да биде конечна таа формација, во четврток ќе видиме.Мора да се игра понапаѓачки,уште еден пораз сега од Наполи и ќе биде почеток на крајот на распад системот.(мислам за шансите да се пласираме во Лига на Шампиони).
Јувентус подготвен да ги продаде фудбалерите ангажирани по сугестија на Липи.ЛИНК
Друже,да не ме сфатиш погрешно немам ништо против Липи јас и секако неговите успеси со Јуве :smir: .Може тие играчи да беа под диригентската палка на Липи во Јувентус ќе беа сосем поинакви,а не како сега.Ама тоа останува само на ‘‘Ако беше....‘‘.:smir:Нормално дека треба!Конечно им текна дека ваков педер не треба да ја води трансфер политиката на Јувентус!
Друже,да не ме сфатиш погрешно немам ништо против Липи јас и секако неговите успеси со Јуве :smir: .Може тие играчи да беа под диригентската палка на Липи во Јувентус ќе беа сосем поинакви,а не како сега.Ама тоа останува само на ‘‘Ако беше....‘‘.:smir:
Секој си има свое право на размислување.:smir:Играчите ти се како потрошен материјал.Неможеш да очекуваш Канаваро со своите години и Гросо да играат како што играле.Додуша Гросо има само три утакмици каде што ги има изиграно стварно како што треба.
Сите знаат дека Липи го искористи Јувентус за да си ја уигра репрезентацијата за Мундијалот 2010.
Сакаше да го вметне и Досена(алоооо Досена).
Големо копиле излезе Липи и искрено воопшто не би сакал да се врати во Јувентус!
Па токму поради тоа Липи го постави Чиро Ферара на клупата на Јуве (кој патем му беше асистент во Италијанската Репрезентација),и Липи беше еден од малкумината што го бранеа Чиро Ферара после слабите резултати. Кога Чиро беше сменет од тренерското столче, Липи изјави дека тој не е виновен за ништо, и нема никаква врска со тоа што се случуваше со Јувентус.Друже,да не ме сфатиш погрешно немам ништо против Липи јас и секако неговите успеси со Јуве :smir: .Може тие играчи да беа под диригентската палка на Липи во Јувентус ќе беа сосем поинакви,а не како сега.Ама тоа останува само на ‘‘Ако беше....‘‘.:smir:
Ја прочитав и таа вест,ништо ново, Џиџи имаше најавувано дека би се жртвувал за клубот да дојде до повеќе финансии со коишто би го реконструирал тимот.Али искрено не сакам тоа да се случи,бидејќи како прво омилен играч ми е,и како второ таков светски број еден голман и таква личност тешко се наоѓа.гледам се отвора опција и Џиџи да замине за одредена сума на пари....да не дојди на крајот---едно поправи-друго расипи