Маци-
ragazzo pazzo
- Член од
- 17 април 2007
- Мислења
- 6.184
- Поени од реакции
- 3.513
Тоа е само наслов на Тутоспорт,забегани се тиегледам се отвора опција и Џиџи да замине за одредена сума на пари....да не дојди на крајот---едно поправи-друго расипи
Тоа е само наслов на Тутоспорт,забегани се тиегледам се отвора опција и Џиџи да замине за одредена сума на пари....да не дојди на крајот---едно поправи-друго расипи
уште и Џиџи да го продадеме и може да се закопа јуве комотноЏиџи не е тој што беше,тоа е факт.Треба да се продаде додека може да му се извади дебела цифра.И така се мачи со повреди,не е веќе оној стариот.
Да го продадат на Сити,или пак да се искористи за доведување на Рибери би било одлично.
Welcome,може би во најлошо време ама тоа е.Ова за Џиџи имаше нешо на Гоал.Ком ама само насловот го прочитав и слатко се изнасмеав него дочитав текстот.Ако сакаше во 2006та ќе не напуштеше.Ипак за мене има една реченица кој сака да игра за јуве нека игра кој не нек си јебе матер.И Кименти да брани ја па ќе бидам за јуве и во Ц1А.Поздрав !!!Поздрав до сите навивачи на Јуве.Подолго време читам конечно денес се потрудив да се зачленам.Ситуацијата е алармантна долго веќе и мора да се преземе нешто зошто моментално тимот не личи на ништо.Мора да се земат бекови и обавезно офанзивен среден.Буфон не треба да се продава зошто негледам замена за него.
Јас сепак мислам дека со нов тренер ке се уигра, а за Дел Пиеро нека му го продолжат договорот на уште една год. барем или нека му дадат некое добро место во управата..па 100% ке биди подобар од блан и секо све да им ебам .Играчи кои треба да си заминат мое мислење:Гросо, Зебина, Григера, Легро, Мело, Амаури.Каморанези и Дел Пиеро мора да се привикнуваат да бидат резерва пред се заради годините.А мои предлози за купување се:Артета од Евертон или Паласио од Џенова а за во одбрана немам некое мислење се би било подобро од ова сега што го имаме.За тренерското столче пропуштивме одличен стратег мислам на Хидинк а овие предлози моментални за Бенитез и Прандели не се баш за во Јуве.
Мело е грешка што го зедовме многу скапо, Сисоко и Поулсен се доволни на таа позиција.Исто треба да се промени нешто со терените на кои тренираат зошто и во нив го гледам клучниот проблем за промашената сезона заради многу повреди.Се надевам и јас на нова подобра сезона од овие 2 претходни зошто кога играа во Серија Б не беше олку очајно.Јас сепак мислам дека со нов тренер ке се уигра, а за Дел Пиеро нека му го продолжат договорот на уште една год. барем или нека му дадат некое добро место во управата..па 100% ке биди подобар од блан и секо све да им ебам .
Летово пред се мора одбраната да се засили, па после нападот, а за хидинг ептен голема грешка направивме ама тоа е сега, идат подобри денови се надевам