Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

J@mbo

Zack de la Rocha
Член од
18 септември 2008
Мислења
386
Поени од реакции
8
играта ја имавме до некаде но шансите не беа на наша страна фалеше шут од далечина што вчера не се ни обидоа освен на 2 3 пати

чименти не би коментирал за голот бидејки фати послем 2 топки што буфон нема да ги фати

зебина во првиот дел така така но во вториот немаше душа

канаваро чиста 10 би му дал најдобар на теренот

бр 33 на ниво на задачата

гросо како молинаро :toe:

маркизио-на ниво на задачата спаси чист гол

полсен се врака во формата што ја имасе во севиља може би во моментот е бр 1 деструктивец во јуве

сисоко без ориентација трча но залудно но игаше на неприродна позиција

диего после грошо и сисоко најслаб беше на теренот очигледно му треба подолг одмор

дел пиеро не му тргна на капитенот му фалеа удари кон голот

јакинта со оглед на тоа дека долго време беше надвор од теренот не би коментирал за неговата слаба игра му треба време

кандрева,каморанези,трезеге играа малце од натпреварот

што се однесува до мене со наполи би излегов вака
-------манингер
-зебина-киелини-кана-гросо-
-----полсен-маркизио
------кандрева
камо-----------џовинко
-------јакинта---------
сисоко,диего,делпиеро би ги одморил а филипе мело пред се треба психички да го спремат одговорните во јуве

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
по тоа вчера шо се случи в година ЛЕ ќе биде збогатена за уште еден трофеен тим,со тоа ќе ја зголеми гледаноста,популарноста,спонзорите,а со тоа и профитот.....шансите за 4то место годинава не се ни 50-50:toe:

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.804
Поени од реакции
3.917
Бетега вели дека во главата го има новиот Јувентус. Во меѓувреме, целта е да се заврши 4 место.
Исто така одби да дава имиња.

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]
“The table is tight and we'll try to finish in the top four. It's our objective. But it would be wrong not to think already to the future.

Right now I cannot name any names, but in my head there is the idea of a new Juve.

“Sure, I will speak with Zaccheroni for the good of Juventus in the last nine games of the season.

But Alberto will understand that I have to think about the future of this team,” Bettega concluded.
[/FONT]
Последниот болд. Жаки не останува во Јувентус по завршувањето на сезоната

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Фала богу дека нема да остане зак.Колку пати да кажам за јуве да има успеси потребни се фаци.Како во управата така на клупата па и играчи фаци.Без тоа нема успех.

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Јувентус нема да стигне до 4то место тоа е факт!Има многу тешки гостувања како на пример Наполи,Интер,Милан каде што треба да бидеме среќни ако извадиме 3 бода вкупно.

Тешко,премногу тешко ќе биде 4 позиција!

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.804
Поени од реакции
3.917
Лоши и добри вести

Прво лошите (ма да зависи како ке ги интерпретирата откако ке ги прочитате добрите)
Кименти пукнал некоја коска во дланката, после поразот од Сампдорија. Мафтал во соблекувална и се акнал во маса. Причина: Голот што го прими од Кичево. Повреден.

Добрите вести
Манингер се врака меѓу стативите против Наполи.

Најдобрите вести за денска.
И Киелини се враќа против Наполи.

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Јас незнам што го пцуете и колнете Кименти,кога спаси неколку сигурни голови.Кименти не е крив што Јувентус не создаде ниедна ебана шанса.

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
http://football-italia.net/mar22d.html

Добар предлог (и прифатен) од страна на Дел Пиеро тимот да биде во карантин се до натпреварот со Наполи каде што ќе се обидат да ја вратат физичката сила и психолошката стабилност се со цел да се стаса до 4 место.

Ова е кризна мерка која што според мене ќе вроди со плод. Ако некој во клубот е барем малку способен, ќе ги стави во карантин до крајот на сезоната, ќе мава, ќе вика, крв има да плукаат само за да ја остварат целта.

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.373
Поени од реакции
6.060
Бетега ги отфрли шпекулациите за Роберто Манчини.А за иднината на Јувентус прокоментира:

“Now we must only focus on Juve’s future, along with Alberto Zaccheroni.We will talk about Zaccheroni’s future as well, but, and Alberto will forgive me, Juventus’ comes first.
„Сега мора да се фокусираме на иднината на Јувентус додека е Закерони тука. Подоцна ќе разговараме за иднината на Закерони исто така, но, нека ми извини Алберто, Јувентус е на прво место“

Марчело Липи изјавил дека формата на Јуве ќе се одрази и на тоа колку играчи би повикал од Јувентус за СП во Јужна Африка. ЛИНК

Браво за Липи. Прво го постави Ферара, му ги донесе на Јуве Канаваро и Гросо, вршеше притисок и за Џузепе Роси, Д`Агостино, Досена и Паломбо, и на крај изјавува дека можно е да не ги повика.

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Липи најмалку крив за сево ова ****************** :toe:

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Па не е Липи крив шо Елкан и Блан го водат Јувентус ... Баш убавo ги направи магариња... мене баш ми е драго шо вака индирекно им кажа дека се слепци ...

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Кименти пукна рака?! абе на стари години не заслужи вака:toe:

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.373
Поени од реакции
6.060
Дел Пиеро го истегнал глуждот против Сампдорија и е несигурен неговиот настап на натпреварот со Наполи. ЛИНК

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
хахаха , ова е тотален распад од екипа ...

Член од
12 јануари 2008
Мислења
468
Поени од реакции
68
Аиии што се случува со тимов бе??? Кој не проколна толку у пм...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom