Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.325
Поени од реакции
6.004

А еве зошто после секој тренинг има по 3-4 повредени
Рагби играат дечките

1:35:pos2:
Дел Пиеро за се го бидува. Фудбал, Голф, Кошарка, Рагби па и Автомобилизам.:pos2::pos:

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
И мене многу би ми се допаднал трансферот, само ако Диего остане, значи да не дојде Гуркуф место Диего, во таков случај ништо нема да сменат, а вака ќе бидеме навистина добро во средниот ред, каде што би ги имале Маркизио и Сисоко.
Не го заборавај и Кандрева, дечкото до сега прикажува одлични партии.:smir:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Дел Пиеро за се го бидува. Фудбал, Голф, Кошарка, Рагби па и Автомобилизам.:pos2::pos:
Сега повеќе се ориентира кон зимски спортски активности како и неговите соиграчи. :pos2:

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.938
Поени од реакции
900
Сега повеќе се ориентира кон зимски спортски активности како и неговите соиграчи. :pos2:
Ае ти следи си ги твоите играчи шо праат и ич к.. да не те боли за нашиве...

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Мело: Не знам што сакаат фановите повеќе од мене

Играчот за врска на Јувентус, Фелипе Мело е лут на фановите затоа што постајано се коментираат неговите партии и според нив тој е најголемиот кривец за лошиот пласман на Јуве.
“Се борев максимално, давав се од себе, се што фановите ќе посакаа од мене. Стварно не знам што сакаат повеќе? Знам дека е време кога треба да си молчам, но откако загубивме со Фулам нема да дозволам некој да зборува така за мене.“
“Треба да земат пример од фановите на Фулам. Тие губеа, но фановите им даваа поддршка. Очајно сакаа да се вратат и најпосле заедно успеа во тоа.“
На следниот дуел со Сампдорија потребни ни се навивачите. Ако тие се на наша страна заедно можеме да се избориме за местото кое води во квалификациите за ЛШ. Ако останеме во овие односи се ќе биде многу потешко.“
Дојдов овде за да го освојам Скудетото, да бидам дел од ЛШ, но сега утеха ми е само 4-та позиција. Сепак ќе останам доседен на тоа што го ветив.“ - заврши на крај Мело кој за 25 милиони евра пристигна од Фиорентина ова лето.......................................................................................... п.с. Мело играј подобро никој нема да те критикува, и не може навивачите да бидаат криви што си КАНТА

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Да се гониш од Јувентус у три пизде материне , ете тоа сакаат навивачите ...

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Мело: Не знам што сакаат фановите повеќе од мене

Играчот за врска на Јувентус, Фелипе Мело е лут на фановите затоа што постајано се коментираат неговите партии и според нив тој е најголемиот кривец за лошиот пласман на Јуве.
“Се борев максимално, давав се од себе, се што фановите ќе посакаа од мене. Стварно не знам што сакаат повеќе? Знам дека е време кога треба да си молчам, но откако загубивме со Фулам нема да дозволам некој да зборува така за мене.“
“Треба да земат пример од фановите на Фулам. Тие губеа, но фановите им даваа поддршка. Очајно сакаа да се вратат и најпосле заедно успеа во тоа.“
На следниот дуел со Сампдорија потребни ни се навивачите. Ако тие се на наша страна заедно можеме да се избориме за местото кое води во квалификациите за ЛШ. Ако останеме во овие односи се ќе биде многу потешко.“
Дојдов овде за да го освојам Скудетото, да бидам дел од ЛШ, но сега утеха ми е само 4-та позиција. Сепак ќе останам доседен на тоа што го ветив.“ - заврши на крај Мело кој за 25 милиони евра пристигна од Фиорентина ова лето.......................................................................................... п.с. Мело играј подобро никој нема да те критикува, и не може навивачите да бидаат криви што си КАНТА
да знаеше да игра како што коментира....јас мислев продавач за семки да го ставиме на Олимпико-ете можело и како коментатор (со кантата на глава:))!

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
да знаеше да игра како што коментира....јас мислев продавач за семки да го ставиме на Олимпико-ете можело и како коментатор (со кантата на глава:))!
Aj за Мело разбирам до некаде, ама како ќе го оправдате тоа што го свиркале Зебина уште на загревање пред утакмицата. Кратко памтење имаат изгледа тие неколку идиотчиња што пропатувале неколку илијадници километри само за да си ги свират СВОИТЕ играчи!

чисто за потсетување:

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
да,да,во врска со Зебина-немало врска....+ цела сезона е повреден гла`а нема кренато,со него и Григера кој го обвинуваме за лошите игри,а е донесен како замена за Зебина

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.325
Поени од реакции
6.004
Aj за Мело разбирам до некаде, ама како ќе го оправдате тоа што го свиркале Зебина уште на загревање пред утакмицата. Кратко памтење имаат изгледа тие неколку идиотчиња што пропатувале неколку илијадници километри само за да си ги свират СВОИТЕ играчи!
Понекогаш е во ред да се исвиркаат играчите да им се даде дознаење дека навивачите не се задоволни од нивната игра. И тоа исвиркување треба да биде на крајот од натпреварот,на тренинг, но мислам дека не треба да биде на почетокот и во текот на натпреварот (како што направија неколку навивачи на Јувентус исвиркувајќи ги Мело и Зебина против Фулам, уште на загревањето). Со самото тоа им се создава сосема непотребен притисок врз играчите, а тоа секако нема да допринеси за нивна подобра игра. Зебина остана во Сериа Б со клубот, и мислам дека не е во ред постапката на навивачите на Јувентус.

Повиканите играчи на Јуве:

3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Cannavaro
6 Grosso
7 Salihamidzic
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Amauri
12 Chimenti
13 Manninger
15 Zebina
16 Camoranesi
17 Trezeguet
18 Poulsen
20 Giovinco
21 Grygera
22 Sissoko
26 Candreva
28 Diego
33 Legrottaglie
39 Marrone
40 Immobile
41 Pinsoglio

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Не го заборавај и Кандрева, дечкото до сега прикажува одлични партии.:smir:
Нема што признавам дека игра добро, но сепак не би го ставил пред Маркизио или Сисоко!

J@mbo

Zack de la Rocha
Член од
18 септември 2008
Мислења
386
Поени од реакции
8
Понекогаш е во ред да се исвиркаат играчите да им се даде дознаење дека навивачите не се задоволни од нивната игра. И тоа исвиркување треба да биде на крајот од натпреварот,на тренинг, но мислам дека не треба да биде на почетокот и во текот на натпреварот (како што направија неколку навивачи на Јувентус исвиркувајќи ги Мело и Зебина против Фулам, уште на загревањето). Со самото тоа им се создава сосема непотребен притисок врз играчите, а тоа секако нема да допринеси за нивна подобра игра. Зебина остана во Сериа Б со клубот, и мислам дека не е во ред постапката на навивачите на Јувентус.

Повиканите играчи на Јуве:

3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Cannavaro
6 Grosso
7 Salihamidzic
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Amauri
12 Chimenti
13 Manninger