Vartolu
The Infamous Mobb
Дел Пиеро за се го бидува. Фудбал, Голф, Кошарка, Рагби па и Автомобилизам.:pos2:
А еве зошто после секој тренинг има по 3-4 повредени
Рагби играат дечките
1:35:pos2:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дел Пиеро за се го бидува. Фудбал, Голф, Кошарка, Рагби па и Автомобилизам.:pos2:
А еве зошто после секој тренинг има по 3-4 повредени
Рагби играат дечките
1:35:pos2:
И мене многу би ми се допаднал трансферот, само ако Диего остане, значи да не дојде Гуркуф место Диего, во таков случај ништо нема да сменат, а вака ќе бидеме навистина добро во средниот ред, каде што би ги имале Маркизио и Сисоко.
Дел Пиеро за се го бидува. Фудбал, Голф, Кошарка, Рагби па и Автомобилизам.:pos2:![]()
убаво е да се знаат разни работи :salut:Хокеј,Ватерполо,Пинг ПОнг,плукање во далечина![]()
Дел Пиеро за се го бидува. Фудбал, Голф, Кошарка, Рагби па и Автомобилизам.:pos2:![]()
Ае ти следи си ги твоите играчи шо праат и ич к.. да не те боли за нашиве...Сега повеќе се ориентира кон зимски спортски активности како и неговите соиграчи. :pos2:
Доста ни е веќе од овој "Melo"Да се гониш од Јувентус у три пизде материне , ете тоа сакаат навивачите ...
да знаеше да игра како што коментира....јас мислев продавач за семки да го ставиме на Олимпико-ете можело и како коментатор (со кантата на главаМело: Не знам што сакаат фановите повеќе од мене
Играчот за врска на Јувентус, Фелипе Мело е лут на фановите затоа што постајано се коментираат неговите партии и според нив тој е најголемиот кривец за лошиот пласман на Јуве.
“Се борев максимално, давав се од себе, се што фановите ќе посакаа од мене. Стварно не знам што сакаат повеќе? Знам дека е време кога треба да си молчам, но откако загубивме со Фулам нема да дозволам некој да зборува така за мене.“
“Треба да земат пример од фановите на Фулам. Тие губеа, но фановите им даваа поддршка. Очајно сакаа да се вратат и најпосле заедно успеа во тоа.“
“На следниот дуел со Сампдорија потребни ни се навивачите. Ако тие се на наша страна заедно можеме да се избориме за местото кое води во квалификациите за ЛШ. Ако останеме во овие односи се ќе биде многу потешко.“
“Дојдов овде за да го освојам Скудетото, да бидам дел од ЛШ, но сега утеха ми е само 4-та позиција. Сепак ќе останам доседен на тоа што го ветив.“ - заврши на крај Мело кој за 25 милиони евра пристигна од Фиорентина ова лето.......................................................................................... п.с. Мело играј подобро никој нема да те критикува, и не може навивачите да бидаат криви што си КАНТА
да знаеше да игра како што коментира....јас мислев продавач за семки да го ставиме на Олимпико-ете можело и како коментатор (со кантата на глава)!
Понекогаш е во ред да се исвиркаат играчите да им се даде дознаење дека навивачите не се задоволни од нивната игра. И тоа исвиркување треба да биде на крајот од натпреварот,на тренинг, но мислам дека не треба да биде на почетокот и во текот на натпреварот (како што направија неколку навивачи на Јувентус исвиркувајќи ги Мело и Зебина против Фулам, уште на загревањето). Со самото тоа им се создава сосема непотребен притисок врз играчите, а тоа секако нема да допринеси за нивна подобра игра. Зебина остана во Сериа Б со клубот, и мислам дека не е во ред постапката на навивачите на Јувентус.Aj за Мело разбирам до некаде, ама како ќе го оправдате тоа што го свиркале Зебина уште на загревање пред утакмицата. Кратко памтење имаат изгледа тие неколку идиотчиња што пропатувале неколку илијадници километри само за да си ги свират СВОИТЕ играчи!
Не го заборавај и Кандрева, дечкото до сега прикажува одлични партии.:smir:
конечно играчот кој ни е најпотребен сезонава и би требало да биде во првите 11Понекогаш е во ред да се исвиркаат играчите да им се даде дознаење дека навивачите не се задоволни од нивната игра. И тоа исвиркување треба да биде на крајот од натпреварот,на тренинг, но мислам дека не треба да биде на почетокот и во текот на натпреварот (како што направија неколку навивачи на Јувентус исвиркувајќи ги Мело и Зебина против Фулам, уште на загревањето). Со самото тоа им се создава сосема непотребен притисок врз играчите, а тоа секако нема да допринеси за нивна подобра игра. Зебина остана во Сериа Б со клубот, и мислам дека не е во ред постапката на навивачите на Јувентус.
Повиканите играчи на Јуве:
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Cannavaro
6 Grosso
7 Salihamidzic
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Amauri
12 Chimenti
13 Manninger