Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
ЗАШТО !!! МОЖЕ ЛИ НЕКОЈ ДА МИ КАЖЕ ЗАШТО ТОЛКУ СЕ САКАТИ ОВИЕ !!!:(:(:(

НЕ МОЖАМ ВЕКЕ ДА СЕ НЕРВИРАМ !!!

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
баш би сакал да знам сега што се случува во соблекувалната...

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.236
Поени од реакции
8.133
Абе остајте што губиме, туку не ми е нормално ова секое коло да се суди пенал против Јуве. Мамата судиска да им ја е**м.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Срамота е и жално е да во 45 минути на домашен терен против последнопласираната Катанија ДА НЕ СТВОРИС НИТУ ЕДНА ШАНСА. НИТУ ЕДНА ЕБЕНА ШАНСА. Па нека пуштат деца од 15 години ќе дадат поголем отпор одколку овие наши дрва. Неможам да ги гледам бе. Сите до еден нека си ебат мајката. Ниту еден не заслужува да го носи дресот. Како би му ја лупнал една на Чиро , бидејќи две чисти нема од тактика и мотивација. НАвивачиве на стадионов се острат некако , доколку изгубиме може да улетаат :)

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Броеше некој колку топки продаде Мело? Јас до 6 или 7 стигнав и се збунав после не можев да бројам пошо една по една ги губеше набрзина ...

Тиаго стандардно одличен ...

Ако ништо повеќе барем слегоа 5-6 навивачи на терен , да се надеваме дека подоцна и ќе го окупираат теренот... само тоа е спас ...

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Абе остајте што губиме, туку не ми е нормално ова секое коло да се суди пенал против Јуве. Мамата судиска да им ја е**м.
Што не е нормално бе друже. Пенал чист како солза. Раката ќе му ја извадеше Тиаго на тој од Катанија. Остај ги судиите. Ние сме си очајни.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Пенал чист ко солза , шо ти е крив судијата...

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.236
Поени од реакции
8.133
Што не е нормално бе друже. Пенал чист како солза. Раката ќе му ја извадеше Тиаго на тој од Катанија. Остај ги судиите. Ние сме си очајни.
Пенал чист ко солза , шо ти е крив судијата...
Не е само овој пенал. Видете колку пенали сме добиле, а колку се судени против нас сезонава. Не е на арно работава. И за нас имало барем 5-6 пенали чисти ко солза па не биле судени. Не ми се верува дека тоа била обична судиска грешка. Затоа викам мамата да им ја е**м, зошто намерно не ни судат пенали а не дека не виделе.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Ова е смешно веќе:tapp: А како што можев да видам имасе и транспаренти против Блан и Секо се надевам на нивна смена како и на Ферара:vozbud: Што се однесува до овој натпревар 3 бодови тешко со ваква игра многу тешко а и неверувам дека нешто ќе се смени:tapp::nesvest:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.918
Поени од реакции
8.789
автобусот на Јуве со јајца маван од страна на навивачите хехе

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.750
Поени од реакции
3.790
Тимскиот бус на Јуве, пред натпреварот со Катанија бил торпедиран со јајца. Фудбалерите а и Ферара биле навредувани од гневните навијачи. Имало и бајаги пиротехника на патот!

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
автобусот на Јуве со јајца маван од страна на навивачите хехе
Тимскиот бус на Јуве, пред натпреварот со Катанија бил торпедиран со јајца. Фудбалерите а и Ферара биле навредувани од гневните навијачи. Имало и бајаги пиротехника на патот!
Требало бомба да им фрлат не јајца мамето нивно расипаа клуб кој со години беше на врвот:nerv::nerv::nerv: Инаку линк од ова?:)

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
катанија ја контролира играта-браво за Јуве :uvo:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.236
Поени од реакции
8.133
Абе момциве уживаат во тоа што се дрва. Не ми се верува, ние да составиме екипа од фан клубов, подобро ќе одиграме.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Не со јајца, со бомби нека ги маваат као шо кажа тимче. на шо лиши ова? ДО кога вака?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom