Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.916
ЗАШТО !!! МОЖЕ ЛИ НЕКОЈ ДА МИ КАЖЕ ЗАШТО ТОЛКУ СЕ САКАТИ ОВИЕ !!!
НЕ МОЖАМ ВЕКЕ ДА СЕ НЕРВИРАМ !!!
НЕ МОЖАМ ВЕКЕ ДА СЕ НЕРВИРАМ !!!
Што не е нормално бе друже. Пенал чист како солза. Раката ќе му ја извадеше Тиаго на тој од Катанија. Остај ги судиите. Ние сме си очајни.Абе остајте што губиме, туку не ми е нормално ова секое коло да се суди пенал против Јуве. Мамата судиска да им ја е**м.
Пенал чист ко солза , шо ти е крив судијата...Абе остајте што губиме, туку не ми е нормално ова секое коло да се суди пенал против Јуве. Мамата судиска да им ја е**м.
Што не е нормално бе друже. Пенал чист како солза. Раката ќе му ја извадеше Тиаго на тој од Катанија. Остај ги судиите. Ние сме си очајни.
Не е само овој пенал. Видете колку пенали сме добиле, а колку се судени против нас сезонава. Не е на арно работава. И за нас имало барем 5-6 пенали чисти ко солза па не биле судени. Не ми се верува дека тоа била обична судиска грешка. Затоа викам мамата да им ја е**м, зошто намерно не ни судат пенали а не дека не виделе.Пенал чист ко солза , шо ти е крив судијата...
автобусот на Јуве со јајца маван од страна на навивачите хехе
Требало бомба да им фрлат не јајца мамето нивно расипаа клуб кој со години беше на врвот:nerv::nerv::nerv: Инаку линк од ова?Тимскиот бус на Јуве, пред натпреварот со Катанија бил торпедиран со јајца. Фудбалерите а и Ферара биле навредувани од гневните навијачи. Имало и бајаги пиротехника на патот!