Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
:)

Види другарче, многу добро знам кој е Дел Пиеро и што значи тој за овој клуб, Але е една од причините поради која навивам за Јуве од кога знам што е фудбал. Во моментов најдобро за тимот е Але да не игра, човекот не е во форма, се врати после долга повреда и не може да му помогне на тимот како што можеше пред некое време. Нека ја врати формата со напорен тренинг и ќе бидам најсреќниот наивач на Јуве кога ќе го гледаме како дава голови. Со формава со која игра само сам се бламира и срами, и не сакам да го гледам Мајсторот во такво издание. Има одлична замена за него и таа не се користи! Тоа е тоа што ме нервира. :smir:
мило ми е ако го осеќаш исто што и јас за Алекс,меѓутоа критики можи да даваме за тренерот и играчите како Амаури,Мело,Легротаље,Каморанези,ама за Дел Пиеро тоа е неприфатливо!!! потсети се колку години има и шо сакаш ти од него?! има замена во редовите ама кој дудук го имаме за тренер па не сака ни да чуе за него(или е таква наредбата од управата,да се форсираат скапите засилувања-наспроти небрусените дијаманти како Џовинко...сигурен сум дека младиот Џовинко е поталентиран од еден Педро од Барса,но...) Дел Пиеро можеби никогаш нема да си ја врати формата,ама да плукам по него ни на крај памет !

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Дечки отворете си акаунт на www.bet365.com и таму имате livestreaming, има одлична снимка добар коментатор, и честопато го даваат Јувентус.

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
Де бе на вас ли само да паќам бе лелеееееееееееееееее :lut:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
bb[noone];3186131 напиша:
Де бе на вас ли само да паќам бе лелеееееееееееееееее :lut:

Дека зимаш дека прапаѓаш...Коцка.:toe::toe:

иначе пак треба да бркаме негатива од 1 гол.:tapp::tapp::tapp:

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Леле овој Мело нека иде УПМ. Не златна канта ... кога е дрво , дрво е. После некој друг му бил крив. Тотално е изгубен заедно со Тиаго и Маркисио. Немаме никаква средина

ЕДИТ. Конечно нешто паметно од Ферара. Го извади Мело во 30 та минута , а на негово место Брацо.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.750
Поени од реакции
3.790
Да не примети некој што банер извадија, нешто со Секо и Бљан беше поврзано, само не успеав да видам што пишуваше.

Извадија уште еден, Andrea Agnelli !

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Леле овој Мело нека иде УПМ. Не златна канта ... кога е дрво , дрво е. После некој друг му бил крив. Тотално е изгубен заедно со Тиаго и Маркисио. Немаме никаква средина

ЕДИТ. Конечно нешто паметно од Ферара. Го извади Мело во 30 та минута , а на негово место Брацо.
Ради повреда или игра ? :|
:toe::helou:

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.750
Поени од реакции
3.790
Очајни се.

Диего е отсечен. Не знам по кој пат го кажувам ова. Стварно сум досаден и сам на себе, ама премногу е очигледно за Чиро да не може да свати.
Потребна е десна рака на Диего, а тоа е Џовинко.

Наредни две измени треба да бидат Џовинко и Дел Пиеро. Колку поскоро тоа подобро. Нема више што да брани Ферара. Ионака не е добар тактичар па да игра со овие и да чека гол од прекин.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom