Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Одлична игра, воодушевен сум. Ни нема рамен, никој нема ваква одбрана во свет. Браво, големо браво за залагањето. Само така продолжете.

Абе дали се нормални, што ни приредија. изгубија од овие подпросечниве и ме вратија со мислите на мечот Андора-Македонија. Како само не им е срам, гревови ни едни. На резултат 2-3 не пробаа да нападнат. Што да се каже освен КАТАСТРОФА за пораз од Наполи. Вака ли скудето ќе бркаат со порази од маалски екипи? Абе оди бегај таму, нека се лечат. Кај се нервирам што сум болен па уште и ова ми фалеше, додатна нервоза од Јуве.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.263
Поени од реакции
2.260

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Ако претходната беше најдобра утакмица во сезонава ова е најлоша:tapp::tapp:Каков пад во играта после 2от даден гол:tapp: како да помислија дека веќе се е готово, најкрив за се ФЕРАРА:tapp:(подоцна ке објаснам зошто сега да се смирам малку)

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Одлична игра, воодушевен сум. Ни нема рамен, никој нема ваква одбрана во свет. Браво, големо браво за залагањето. Само така продолжете.

Абе дали се нормални, што ни приредија. изгубија од овие подпросечниве и ме вратија со мислите на мечот Андора-Македонија. Како само не им е срам, гревови ни едни. На резултат 2-3 не пробаа да нападнат. Што да се каже освен КАТАСТРОФА за пораз од Наполи. Вака ли скудето ќе бркаат со порази од маалски екипи? Абе оди бегај таму, нека се лечат. Кај се нервирам што сум болен па уште и ова ми фалеше, додатна нервоза од Јуве.
Mестат бе мамицата у пичка да им ја ебам! Ќе кинеме живци тука за џабе... Педерчиња.

А за тој куртонот Тиаго

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Заради такви натпревари и пред 3 години ја добија казната за понизок ранг........ Италија си е мафија луге, се мести претерано........

И знам дека ке добијам црвени сега од сите навивачи на Јувентус, ама никогаш нема да разберам како може да се навива за клуб кој мноооооооооогу мести, и свесно го прават тоа иако ги казнуваат....:toe:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
ах леле чиро бре чиро ццц пак ли почна со тие глупи измени ????:mad::mad::mad::mad: да се немало абер под итно да се смени да се стави некој искусен ццц вака не ја бива

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Пред две кола го ругавте Ферара, во средата кога ги отворивме Сампдорија го величавте за сега пак да го ругате. :jaj:

Па кога ќе сватите дека овие говеда од играчи кои ич не се залагаат и џабе ги плаќаат се криви за овие мизерни игри и порази. (Секоја чест на исклучоци)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Mестат бе мамицата у пичка да им ја ебам! Ќе кинеме живци тука за џабе... Педерчиња.
Заради такви натпревари и пред 3 години ја добија казната за понизок ранг........ Италија си е мафија луге, се мести претерано........

И знам дека ке добијам црвени сега од сите навивачи на Јувентус, ама никогаш нема да разберам како може да се навива за клуб кој мноооооооооогу мести, и свесно го прават тоа иако ги казнуваат....:toe:
Оваа воопшто не беше местена. Толку им беше силата денеска. Не можат да издржат да играат во исто темпо подолг период од 10 дена. Мора на зима да купат буквално 4-5 играчи за да можат да ја довршат сезоната.

П.С. Доста со ругање на Чиро, тој е најмалку крив за поразов. Да не треба да влезе и на одбраната да и покаже како се игра? Тој кога играл у одбрана сите си играле со курето у песок. Сега е нивни ред да покажат што знаат ама изгледа тешко им оди.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953

ама сепак јуве играше без подобрите поединци ццц и вие од шинтер или од аматерски клуб милан:mad: да провоцирате ај сиктер таму кај шо требит да си пишиш а не кај нас да провоцираш

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Јуве и Милан ке играат 1-2 ,30 коефициент а ние тука ке си бараме виновници ...хммм :toe:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Оваа воопшто не беше местена. Толку им беше силата денеска. Не можат да издржат да играат во исто темпо подолг период од 10 дена. Мора на зима да купат буквално 4-5 играчи за да можат да ја довршат сезоната.

П.С. Доста со ругање на Чиро, тој е најмалку крив за поразов. Да не треба да влезе и на одбраната да и покаже како се игра? Тој кога играл у одбрана сите си играле со курето у песок. Сега е нивни ред да покажат што знаат ама изгледа тешко им оди.
Знам бе друже ама не сум во состојба да правам анализа сеа, тоа го напишав онака од ракав :)

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
натпреварот против наполи одличен тест за формата на јуве во моментов...се надевам ќе ги оправдаме очекувањата...
од ова и се плашев..........дааааааааааалеку сме од титулата...

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Не бидете песимисти пораз-пораз јеби га!Нема константност во играта на Јувентус.Ваква проенлива игра на Јуве никогаш не сум гледал.Се дешава и тоа да водиш со два гола на крај да изгубиш.Има време до крај на сезоната.:smir:

Ќе се врати Сисоко,Дел Пиеро...сезоната не е изгубена!

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Ај честито победа нека ни се множат прекрасна игра на одбраната чиста 10ка за Киело и Канаваро, средината како никогаш порано НАЈДОБРО изигра досега во првенството алал да им е вака ако продолжиме последното место не ни бега :haha::haha::haha::haha:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom