Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
С

сашенко

Гостин
Ne mi se veruva deka gubime.Ke si prokockame vodstvo od 2-0.Ova e sramtoa.Se nadevam deka ke uspeeme da se vratime.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
а да ти ебам наполи со прает овие насиве а закочит овај линков морат да примет гол:mad:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
До кога вакви седмокласни екипи ќе прават историја со нас?
Човек треба да ги набие на колец сите ако не ја свртат до крај.

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
не ми се верува!:nesvest::nesvest:

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Ne mi se veruva deka gubime.Ke si prokockame vodstvo od 2-0.Ova e sramtoa.Se nadevam deka ke uspeeme da se vratime.
Џабе не се теши....јас исклучив и стрим и се....и ќе одам на раат да си поглеам тв...не мислам заради нив да ми се упропасти викендов!:nenene:

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Можам комотно да речам уште една пропуштена сезона, среќен нека му е патот на скудетото. До душа нема и да патува, од Милано пак во Милано. Овај резултат што го гледам само на ова ме тера да помислам иако до пред 3 саати ни на крај памет не ми идеше. Со ваква игра не ни заслужуваме да го освоиме првенството.

Член од
21 јули 2008
Мислења
55
Поени од реакции
1
abe za so e ova so se slucuva ako e redena utakmicava za kladilnica da ne vrata ama vo 4liga a ako ne e togas znaci site neka si odat doma site eden po eden za grev se i sakame posle sampioni e so seto ova nema sampioni da bidime uste 20 god

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХ ова е смешно Милан 2-2 а колку се курчеа хахахаха!
Сега честитки за нашата победа, изигравме маестрално ова веќе личи на нешто, браво за момците и за Ферара ова е вистинската формација.

:zver:

fiki

Од Серпико брачедон
Член од
27 септември 2008
Мислења
9
Поени од реакции
1
- очигледно е дека јуве зависи од индивидуалци, еден да не игра од првиот тим, доволно е цела концепција да и у курац!
- ферара уште не е зрел да води поголема екипа!
- на тиаго да му се забрани да игра фудбал!

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.507
Поени од реакции
4.384
НЕМА СКУДЕТО оваа сезонаа и ТОЧКАА:nerv::nerv: незз што да кажам да водиме 2 - 0 и изубиме со пресврт на домашен терен а имаме амбиции за шампион не идее.мн сум нервозен незнам кој е крив за поразотт...

Ф

Фил Ајви

Гостин
ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХ ова е смешно Милан 2-2 а колку се курчеа хахахаха!
Сега честитки за нашата победа, изигравме маестрално ова веќе личи на нешто, браво за момците и за Ферара ова е вистинската формација.
ХАХХАХАХАХАХХА ова не е смешно...жално е! Од 2-0, 2-3. :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom