Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Тоа е тоа поразот е составен дел од играта и мораме да се помириме со тоа. Само да не ни стане навика.:pos2: Главите горе и се надевам дека после ова ќе се вратиме посилни. Веќе нема место за киксови и мора да се победува. А на Наполи, нормално ќе им вратиме со камата на нивни терен исто како лани на Палермо и пред две години на Удинезе.

ne e strasno, dobri se napoli
Како бе друже Наполи биле добри? Нас не лажеш или себе? Или па сеир ни маваш? Сите сме свесни дека изгубивме од екипа која по квалитет е далеку зад нашата ама и тоа се случува. И слепа кокошка понекогаш ќе колвне некое зрно.

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
Дајте бе оладете малку со омаловажување на играчите и тимот изгубиле, изгубиле, избегале на +7 избегале, нека биде ако сака и +20 јас пак ќе си навивам за ЈУВЕНТУС и на кој му смета тоа нека пукне. Факт е дека сите сме разочарани ама не иде така лесно да губиме нерви и да го црниме тимот. Тие што мислат дека е готово првенството нека си се палат и самите се свесни дека џабе им е и ова скудето и следното, и следното и следното... 27 ке стигнат НИКОГАШ!!!

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Оваа воопшто не беше местена. Толку им беше силата денеска. Не можат да издржат да играат во исто темпо подолг период од 10 дена. Мора на зима да купат буквално 4-5 играчи за да можат да ја довршат сезоната.
Местена е бе ... виде како ги примивме 3-те гола ??

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Местена е бе ... виде како ги примивме 3-те гола ??
Не бе брат, не беа пуштени головите. Едноставно одбраната потфрли и неминовно беше да не казнат. Тогаш и напишав во излив на бес сите на бесилка да ги стават. Мислам дека не е во ред одбраната на еден клуб како Јувентус да одигра на такво подпросечно ниво односно ниво на маалска екипа. Почнаа разни екипи со разни марсовци (алудирам на Хамшик да му ебам главата) во своите редови да ја градат својата историја преку наш грб. Како што кажав денес толку ни беше силата.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Не бе брат, не беа пуштени головите. Едноставно одбраната потфрли и неминовно беше да не казнат. Тогаш и напишав во излив на бес сите на бесилка да ги стават. Мислам дека не е во ред одбраната на еден клуб како Јувентус да одигра на такво подпросечно ниво односно ниво на маалска екипа. Почнаа разни екипи со разни марсовци (алудирам на Хамшик да му ебам главата) во своите редови да ја градат својата историја преку наш грб. Како што кажав денес толку ни беше силата.
При водство од 2-0 да доживееш таков пад не ми се верува .. наместо кај Наполи да падне концентрацијата таа падна токму кај нашата одбрана и тоа во 3-те наврати беше крива за головите ... јбг тоа е :toe:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
При водство од 2-0 да доживееш таков пад не ми се верува .. наместо кај Наполи да падне концентрацијата таа падна токму кај нашата одбрана и тоа во 3-те наврати беше крива за головите ... јбг тоа е :toe:
одбраната не ви беше на ниво уште од стартот на натпреваро и наполи комотно можеше да води барем 2 - 0 , премногу лесно влегуваа во шанса .... среќа што денис е цепеница од калибарот на стевица ристиќ :)

kic

Член од
28 октомври 2009
Мислења
24
Поени од реакции
2
zdravo decki i zamalku ke doziveev mozocen udar od ovie nasive!ednostavno ne znam sto ni se sluci!srammmmmmmmm!za juve navivam od 96"i vakva katastrofa posle takva serija od pobedi ne ni se slucila barem jas od kako se sekavam,posebno so vakva ekipa silna so pretenzii za titula,ne mozam da go izdrzam ova veke,poluduvam ednostavno,posebno koga utre ke vidam kako onie cergari inter ke ni pobegnat 5 ili 7 bodovi!nemam zborovi veke se istrosiv i samo bog neka ni e na pomos!

DangerouzZ

Bianconero Till I Die !
Член од
24 август 2009
Мислења
366
Поени од реакции
21
Ваке сеа , поради вакви испади од одредени луге што себеси се нарекуваат ФАНОВИ на Јуве не ми се ни оставаат постови во фан клубов , као прво као навивач на тимот треба да го бодриш и во добро и во лошо , објаснитеми на што личи вакво понашање ? после победата над сампдорија свите го дркавте на играчите и го величевте Чиро а сега што ???? сега и после секој кикс на Јуве или Чиро не чини или играчите не чинат така ?? Јувентус е во криза . Покажаа на прошлата утакмица дека знаат да изиграат и дека треба свекој клуб у европа да ни се плаши али нема константност во играта и тоа е тоа , единствено што ни останува е да се надевамо дека брзо ќе се врата назад во игра , дека ќе се врата повредените и дека ќе почнемо константно да победуемо и да го гледамо Јувентус онаков каков што сакамо да го гледамо ! А до тогај смирите малце живци и немој да кажуете работе за кои покасно ќе се каете , сезоната е далеку од завршена а Јуве се бори до крај ! ... Поз и Форца ЈУВЕ !!!!

kic

Член од
28 октомври 2009
Мислења
24
Поени од реакции
2
abe brate kako da ne se nerviram,ajde kazi mi koga na vakvi mecevi se resava skudetoto,gledaj gi onie inter be barem ne se zanasaat,i so najslabata ekipa vo italija igraat kako da igraat so milan ili so juve!e taka se zema titula,a ovie nasive ednas dadoa 5 gola,i vednas vo oblacite i ciro zaedno so niv!e kazi mi sto ke bide koga ke dojdat odlucuvackite utakmici so bordo i so baern,i derbito so inter a?sto i togas ako ne ponizat a?pa ne mozam da se nerviram jas postojano za nekoj!a toj da go boli za klubot!e ne moze taka!

DangerouzZ

Bianconero Till I Die !
Член од
24 август 2009
Мислења
366
Поени од реакции
21
abe brate kako da ne se nerviram,ajde kazi mi koga na vakvi mecevi se resava skudetoto,gledaj gi onie inter be barem ne se zanasaat,i so najslabata ekipa vo italija igraat kako da igraat so milan ili so juve!e taka se zema titula,a ovie nasive ednas dadoa 5 gola,i vednas vo oblacite i ciro zaedno so niv!e kazi mi sto ke bide koga ke dojdat odlucuvackite utakmici so bordo i so baern,i derbito so inter a?sto i togas ako ne ponizat a?pa ne mozam da se nerviram jas postojano za nekoj!a toj da go boli za klubot!e ne moze taka!

Брат не реков дека не треба или дека не вреди да се нервираш у една ваквa ситуација и ја и секој верен навивач на клубов се нервира , сакам да ти кажем дека не е у ред да пљукаш по играчите и тренерот а истите да ги величиш кој ќе постигна добар резултат ме сваќаш ? нема смисла мие како навијачи на клубов сеа да пуштамо вакви постови , барем според мене мислим дека не личи а и фановиве од другиве клубоој овде да пукаа сеири . Со ваква променлива игра незнаем ни со шинтер ни со баерн што ќе извадимо освен ако до тогај не се стабилизираа работеве , остануе да се надеамо дека све ќе тргне на добро . Знаејќи дека со големи екипи и мотивацијата е поголема и знаејќи лани со далеку послаб состав од овја што им напраевмо на реал не веруем дека ќе не понижат во каква форма и да сме . Поз

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
НЕМОЖАМ ДА КОМЕНТИРАМ МНОГУ НЕРВОЗЕН СУМ УШТЕ АЛИ САМО ЕДНО ЌЕ КАЖАМ ЈУВЕНТУС СО ТЕБЕ СУМ И ВО ПОБЕДА И ВО ПОРАЗ НЕКА ЦРКНАТ ДУШМАНИТЕ !!!!!

Член од
28 октомври 2009
Мислења
11
Поени од реакции
1
НЕМОЖАМ ДА КОМЕНТИРАМ МНОГУ НЕРВОЗЕН СУМ УШТЕ АЛИ САМО ЕДНО ЌЕ КАЖАМ ЈУВЕНТУС СО ТЕБЕ СУМ И ВО ПОБЕДА И ВО ПОРАЗ НЕКА ЦРКНАТ ДУШМАНИТЕ !!!!!
i jas taka ke kazam ama ova vecerva sto se sluci pak ke napomenam cista namestena rabota prava namestalka nemoze ova vaka, pak ke kazam koga dadovme gol koeficientot na online kladilnicite dostigna 51 za dvojka ahh kako nemam milion :) posle toa site vidovme sto se sluci, mislam deka i nekne namerno ja izduvavme samdorija za da ni padne koeficientot a da narasne za napoli, mene mi mirisa na takvo nesto, druga pricina ne gledam se upropasti fudbalot ne e toa veke sto bese edno vreme, nekoj si gi cesa madinjata so prazni race a nekoj si go brise gazot so pari, ovoj mesec previse mestenki vidovme real milan ovaa nasava so napoli i red drugi. ve pozdravuva torpedo_tnt baniran od kajgana forum.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Единствено нешто што ме загрижува е нашата игра со ваквите второкласни тимови. Со овие другиве ама баш ич не му ја мислам. Тогаш и Јуве е сосема друг тим. Пример за тоа е Реал од лани. Само тоа не им чини, што не можат да најдат мотив и да го пружат максимумот со вакви екипи како Наполи.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
и како шо секогаш ви викам дека требит да се земат млади играчи за во одбрана пошо повекето ни се во поодминати години се надевам дека блан ке ме послупшат :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom