Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Не е во ред нешто со овие од Канал 5,
брат, ако мислиш на тоа што дерби натпреварите ги даваат на 5+ а не на канал 5 (и денес и вчера), јас мислам дека намерно го прават тоа, за да ги натераат и оние кабловски оператори кои сеуште го немаат вметнато 5+ во својата програма, под притисок на корисниците да го направат тоа. кај мене, дур не почна лигата, немаше 5+ така да...

што се однесува до вечерашниов натпревар, сметам дека ако се сопрат рибери и робен, односно ако гросо, и веројатно, зебина си ја завршат добро работата, половина од работата ќе биде завршена т.е. нема да се прими гол. втората половина, т.е. давањето на голови, мислам дека ако диего влезе во дуелот онака како што знае, а не со внимавање да не се повреди, односно ако влезе без страв, и таа половина ќе биде лесно завршена.

а тоа, дали диего ќе игра или не, дали стартер или од клупа, мислам дека е само тактички и дека диего сепак е 100% фит.
одиме на плоштад, па да навиваме вистински за ЈУВЕ!:vozbud:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
На плоштад мислам дека ќе даваат пренос ос мечот кој е на Канал 5 :toe:

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
на т-хоум на страната пишува дека ќе го даваат јуве:toe:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.331
Поени од реакции
6.012
Ферара одлучи. Диего ќе стартува на мечот со Баерн Минхен, а сеуште не е донесена одлуката кој ќе биде партнер на Јакинта во нападот, дали Амаури или Трезеге, а Тутоспорт повеќе шанса му дава на Французинот.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.251
Поени од реакции
8.168
Eве нешто за подгревање на атмосверата пред натпреварот
Иако ове од времето на Нослиевич, победа си е победа.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Неколку работи во контекст на најновите вести и мечот од вечер и од мене

1. Баерн Минхен е тим кој многу многу и не го поштовам да не речам ИЧ. Ама говорот од Румениге за постапката во договорот со Диего ако е вистина можебималку ќе ми го омекни мислењето. Макар шо мислам дека сепак нема да помини ефтино. Бидејќи не се глупи Баерн без нешто за возврат туку така да се откажат. Бидејќи ако нешто е добро во Баерн тогаш раководењето со бизнисот околу клубот е во потесниот избор

2. За вечерашниот тим
--- Напад : не сакам да го гледам амаури. нека тренира со примавера тимот па после во прв состав. За прв тим според мене Јакинта - Трезегол / Алекс. Ухх да ги видам Алекс и Диего заедно :)
--- Одбрана: Еве ни тест за формацијата 4312 против „јаки“ крила. Нели најболната точка во оваа формација беа бековите. А нашата најдобра опција Гросо-Зебина се бекови кои сакаат да трчаат напред. Баш треба да се види колку провев ќе имаме покрилните позиции.
--- Од противниците Робен не е така страшен обично е променлив со играта како времето надвор па можи да поминиме безболно ама Рибери е прашање колку можи самиот да игра.
--- Средина - ме интересира како ќе се покажи средината против Швајни :)

--- Се на се храбро од Ферара ако игра со 4321. Да сум на негово место барем на гости би играл со позатвоена варијанта со можност за трансформации за контри.

3. Политиката на Канал5
--- телевизијава ми бешеедно време меѓу подобрите. чудно е како за еден месец ме нервира ненормално. едно шо избираат лоши мечој за пренос друго коментаторите се катастрофа. Особено онај на 5+ со пешкирскиот глас. ко да му е дечко на Боки 13.

Член од
5 август 2008
Мислења
558
Поени од реакции
180
Очекувам Јакинта и Трезеге да стартуваат а накај 70 мин. Дел Пиеро да влезе на местото од Јакинта и конечно да го видиме стариот Јуве т.е. Дел Пиеро Трезеге. Форца Дел Пиеро. Одиме на победа во Минхен. Поздрав до сите Јувентини.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.331
Поени од реакции
6.012
Неколку работи во контекст на најновите вести и мечот од вечер и од мене

1. Баерн Минхен е тим кој многу многу и не го поштовам да не речам ИЧ. Ама говорот од Румениге за постапката во договорот со Диего ако е вистина можебималку ќе ми го омекни мислењето. Макар шо мислам дека сепак нема да помини ефтино. Бидејќи не се глупи Баерн без нешто за возврат туку така да се откажат. Бидејќи ако нешто е добро во Баерн тогаш раководењето со бизнисот околу клубот е во потесниот избор
Те уверувам дека Румениге ја говори вистината, бидејќи Жан Клод Блан, јавно му се заблагодари на Румениге за џентлменскиот потег на Румениге што го покажал, кога го повлекол интересот за Диего од кога дознал дека Јуве и Вердер се во напредни преговори за Диего.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
JUVENTUS - CONFIRMED LINE-UP
Buffon; Grygera, Chiellini, Legrottaglie, Grosso; Camoranesi, Felipe Melo, Marchisio; Diego; Iaquinta, Trezeguet.

Добар тим. Паметен потег на Чиро да не го игра Амаури. Џовинко не е ни на клупа...

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
JUVENTUS - CONFIRMED LINE-UP
Buffon; Grygera, Chiellini, Legrottaglie, Grosso; Camoranesi, Felipe Melo, Marchisio; Diego; Iaquinta, Trezeguet.

Добар тим. Паметен потег на Чиро да не го игра Амаури. Џовинко не е ни на клупа...
Најдобриот тим што можеше Чиро да го извлече од оние кои ги има на располагање. Штета што Зебина не е во најдобра кондиција , инаку сигурно дека ќе беше стартер. Очекувам во текот на сезоната Џони кондиционо да се подобри и да му го земе местово на зденкава. Очекувам блескава игра на Диего , кој долго време играше во Дојчланд и сигурно дека тоа е голем плус. Али сепак ова е ЛШ и нема врска со натпреварите од првенството.

Добар потег е тоа што Трезеге ќе стартува, не му иде на Амаури и паметен е Чиро , не иде со глава у зид. ( како што постапуваше Лузиери , Молинаро камен на натпревар ... наредниот пак стартер , ех колку само ме нервираше тоа )

Очекувам добра игра. Борба за секоја топка и секако победа. FORZA BIANCONERIII !!!

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Кој и да е во првиот тим не е важно, можеби попаметно би било Трез да игра, иако јас лично би идел на Амаури и покрај слабата форма, но сите се квалитетни и кој и да игра ќе го даде максимумот! ФОРЦА ЈУВЕ!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom