Ja znam so pisuem druze RoBeryy znaci (ROBEN RIBERY):smir:Братче оди во твој твојот фан клуб и научи како ти се викаат играчите па после дојди и карај се!:pop:
utre ce se vidi toa dal imamo lec ili vie nemate lek:smir:АБе ај те молам не ми го поти,ке видиме утре. Робен и РИБЕРИ немаат по 4 нози па да бидат повеке од играчите на Јуве. А вие имате ли лек за ДИЕГО ДЕЛПИЕРО АМАУРИ ТРЕЗЕГЕ КИЕЛИНИ КАНАВАРО ГРОСО БУФОН и натаму да не редам?
Не најверојатно, него тоа сакаше да каже.
Иначе добив пријави за да ги тргам мислењава на баварецов, али гледам не се развика некоја жестока дискусија па нека седат, ако инсистирате ке тргам мада не гледам во моментов таква потреба .
Што се однесува до мене, нека стојат мислењата затоа што во нив не гледам провокација на ако другите инсистираат, неможам тука ништо. Инаку секој што не провоцира е добредојден за нормална дискусија.
И Јувентус градеше сосема нов тим, после испаѓањето во Сериа Б . Дел Пиеро, Џиџи, Недвед (пензиониран), Трезеге, Каморанези и Зебина останаа, а доста играчи го напуштија Јувентус.Инаку околу натпреварот.Сметам дека Јуве заразлика од минатите сезони каде беше во една тешка ситуација,годинава има солиден состав кој ветува.Но наспроти тоа и Баерн минатите сезона градеше една сосема нова,една нова генерација на играчи од типот Тони Клосе и Рибери,која годинава резултира со можеби најсилниот состав до сега.
Не гледам дека нападот на Баерн е нешто подобар од нападот на Јувентус. Јуве најверојатно ќе излезе со:Околу нападот,и да пробам да бидам објективен околу нападот,неможам дека не кажам дека имаме стварно страва напад со Робен----Гомез-----Рибери.
Незнам што толку сите се престрашиле ако некој ривал дојде и напише нешто што не им одговара.Мислам неможе никој да очекува дека сеа некој баварец ќе дојде у фан клуб на Јуве и ќе вика:Јувентус се најјаки!Или обратно.Тоа е смешно.Нема ништо лошо од тоа да се развие една па ако треба и жестока дебата.Затоа е форум ова,да дебатираме.Не сеа ќе се кодошиме ако нечие мислење не ни чини.Ондак да си праиме монолог.
Инаку околу натпреварот.Сметам дека Јуве заразлика од минатите сезони каде беше во една тешка ситуација,годинава има солиден состав кој ветува.Но наспроти тоа и Баерн минатите сезона градеше една сосема нова,една нова генерација на играчи од типот Тони Клосе и Рибери,која годинава резултира со можеби најсилниот состав до сега.
Околу тренерот предноста е дефинитивно на наша страна.Имаме далеку посискусен тренер особено за ЛШ,заразлика од Ферара.
Според ваша предност е одбраната,која заразлика од нашата е појака,но сепак се зависи од тактичката поставеност.
Околу нападот,и да пробам да бидам објективен околу нападот,неможам дека не кажам дека имаме стварно страва напад со Робен----Гомез-----Рибери.
Мислам дека ќе гледаме една убава за око утакмица,и на крај краева нека победиот подобриот(за мене е тоа нормално Баерн)
Луд е овој Мело мајке ми ... каква фаца е само.Јуве во поход на Минхен
пазете момент 0:33 хахахх се згазив![]()
Ќе им покаже утре на швабите колку само ќе се изнатрча уште Сисоко фали во средина и само Чак Норис може да ги помине Мело и Сисоко.И тогаш сакам да играме против Реал да му покажат како се игра во дуел на нежното момче КР 9Луд е овој Мело мајке ми ... каква фаца е само.
хахах ... Мело обезбедувањеЈуве во поход на Минхен
пазете момент 0:33 хахахх се згазив![]()
на 1:07 Молинаро изглеа игра pspзнае дека нема да игра
![]()