Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
ДА ТИ ЕБАМ ДЕДОТО КУРТОНСКИ ! ! ! !ДА ТИ ЕБАМ СВЕ :nerv::nerv::nerv::nerv:

едит... коа више... спласна бесот во мене :D
важно реал го згазивме... од утакмивцава... каква игра дадоа... али овој дедово... ај жицвот иде даље...
2 милиони евра на тимот не му мењаат нишо... тоа е тоа
ова у афект го кажав... ама нека остане запишано...

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Јбг, дел пиеро заеба, јакинта исто.
Живот иде даље. да сме здрави и живи. нека им е Честито победата.

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Хахахахахахахахахаха... Во целава трагедија, Дел Пиеро ме насмеј!!!:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Добро шо е обичен куп, да се деси ова НА ПРИМЕР на Лига на шампиони шо не ми се веруе, па цел живот ќе го мразам, дури и би го Стрелал.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Нека идат у пичку матер што изгубија од седмокласнава екипа. Вила била добра, жими ашимов. Па уште се израдуваа ко мали деца ко лига на шампиони да освоиле, да ме изнервираат уште толку.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Алекс ме изнасмеја што само сакаше да направи не ми е јасно:pos2::pos2: Ама едно ме загрижува да не им падне моралот и самодовербата за понатака:kesa:другото не е важно мислам да бевме со комплетен состав немаше да биде вака али јебига се спремаме за добра сезона:vozbud:И УШТЕ ЕДНА МОЛБА ОД МЕНЕ ВЕ МОЛАМ ПРЕСТАНЕТЕ СО ВРЕЃАЊЕ КОН ИГРАЧИТЕ ЖИВ ЧОВЕК МОЖЕ ДА ЗГРЕШИ, ПА ДУГИ И ДЕЛ ПИЕРО

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Појма немам што се дешава ... сега си доаѓам дома и немам што да искоментирам ... само знам дека сме го јаделе на пенали :mad: ај ако има некој клип (мада рано е уште) нека постира некој ...

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.607
Не се важни толку Peace Cup, пријателски итн..Важно е она што ќе се случува од 23 Август па натаму..Очекувам силен почеток на Јуве, а се покажува дека Јуве е на најдобар пат да се врати НА ТРОНОТ!!!

Очигледно е дека Јуве го доби она што му беше потребно: Победнички менталитет (Чиро), засилувања од кои би имал видливи разлики во играта (Диего, Мело,Канаваро и новото засилување Касерас)

Се надевам дека Касерас ќе го покажи она што го знае, има огромен потенцијал, бидејќи Барса го купи за 15 милиони, а Барса е позната по тоа што не фрла огромни пари за играчи кои не вредат, така да се надевам дека ќе си ја пронајде формата во Јуве младиот дефанзивец..

Засилување на Јуве исто така е и Тиаго, кој после 2 години од своето стагнирање конечно успеа да се пронајде себеси во црно-белиот дрес, и се гледа неговиот оптимизам и неговата среќа од укажаната доверба од Чиро Ферара..

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Не треба да се коментира вечерашниов меч да го заборавиме шо побрзо да се надеваме дека не беа сериозни Алекс ме разочара не беше озбилен а таман реков го згази Реал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom