Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Арно де да не пречи, добри се сликичкиве некој можеби сака да види да земи некоја!

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Deshamp znae shto zboruva, znae shto saka...
Ucel od najdobriot, i najdobrite...

Vakvite kiksovi na Ranieri, ne znaenje da se napravi transfer, go napravi klubot da stane prosecen...

No... Duhot, e duh, nikad ne moze da izblede, nikad ne moze da ostari... Ke bideme toa shto sme bile... A sme bile shampioni... So ili bez Ranieri... So ili bez ovaa uprava...
Па што е крив Раниери тука...? И самиот Дешамп вика дека управата не му давала пари за јаки играчи. Сигурно и на Раниери не му даваат па затоа си прави просечни трансфери.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Арно де да не пречи, добри се сликичкиве некој можеби сака да види да земи некоја!
Пак нека земи, ама другпат ставај само линк за да не се отвораат одма сите. Вака фаќаат многу меморија. Кој сака пак можи даги гледа една по една.

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
eve i od mene cestitki, malce so zadocnuvanje ama toa e, za vcerasnata utakmica nemam zborovi se si kazaa igracite alal neka im e, sisoko tenk, najgolemo iznenaduvanje sepak mislam deka bese molinaro odigra odlicno na negovata pozicija, mislam deka so ovaa pobeda ja zavrsivme rabotata za vtor krug na ls, za so torino nasi se nema potreba od strav tuka, samo so edno ne se slozuvam RANIERI, kiko mc vikas deka gi otepal real takticki, kazi koja taktika ? se povredi legrotaglie moralna zamena, se povredi markizio moralna zamena, morase salihamidzic da vleze, giovinko treba uste leb da dzvaka za da nastapi vo LS i toa protiv real, pobedata treba da se bara vo imperativot za pobeda i motivot, i na kraj ne sum tolku protiv ranieri ako saka i nz koj neka dojde ne me ic k** bole bitno e samo dobri rezultati, ako i ranieri e spremen za toa neka ostane, i na kraj poz do site uzivajte si, FORCA JUVE

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.093
Поени од реакции
5.737
...kiko mc vikas deka gi otepal real takticki, kazi koja taktika ? se povredi legrotaglie moralna zamena, se povredi markizio moralna zamena, morase salihamidzic da vleze, giovinko treba uste leb da dzvaka za da nastapi vo LS i toa protiv real...
Па вероватно се сеќаваш на првото полувреме и примети ја играта на Јуве..Ја држевме играта, високо мотивационо ниво, секој си ја вршеше својата задача, тоа е дело и на играчите и на тренерот..Тактички мудро, и тука беше надмудрен Шустер.. Второ, околу повредите..Раниери имаше две принудни замена, Maркизо..А за Легротаље изјави Раниери пред мечот дека не е 100 проценти фит, како и за Јакинта, и дека ќе се обиде да го заштеди Легротаље ако воопшто е можно.. Тоа и се случи..Во второ полувреме игравме поповлечено (што, е и нормално, посебно за Италијанските тимови), и мислам дека овој меч е отскочна штица на мотивационо поле за играчите на Јуве..Маркизо ќе отсуствува 4 - 5 недели, а Легро веќе сабајле имаше тренинг сесија во теретана заедно со Дел Пиеро и Киелини, така да се очекува со Торино да биди подготвен 100%..

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Citav u Juventus.com deka Camoranesi se vratil na treninzite i ke bide na dispozicija protiv Torino. supeR

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Lele ovie goal.com nasekade go odnesoa Mancini, ednas u Rusija nekade, posle kaj nas sega pa u Fulham:tapp:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Добредојте и од мене бјанконерче!

Но да кажам нешо за мечот кога го дадеа Џовинко ка гледе ми стана жал што не игра жалното на нози беше гледаше и аплаудираше и излезе после се качи горе на тревата гледаше жал ми стана, но тоа е !

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Добредојте и од мене бјанконерче!

Но да кажам нешо за мечот кога го дадеа Џовинко ка гледе ми стана жал што не игра жалното на нози беше гледаше и аплаудираше и излезе после се качи горе на тревата гледаше жал ми стана, но тоа е !
Ај да плачиме?? Што викаш?? А?? Коа ти е толку жал да пролееме некоја какпка солза??:pos2:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.093
Поени од реакции
5.737
Гиљи најавува трансфери за полусезона..Вика дека има финансии за да донесе нови личности во Јануарскиот преоден рок...Исто така проговори за шпекулациите околу Манчини...

"I just had a big laugh, they just mentioned his name to wind up our fans,"
„Јас на тоа се изнасмеав, тие го изјавуваат неговото име да ги разгневат нашите навивачи.. “

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom